Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Boloňézka pro začátečníka
7.2.2007 | finn | Pruty | 3.716 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, jsem úplný začátečník a sháním prut. V obchodě mi poradili boloňézku, čemuž se nebráním. Poradíte mi prosím, jestli je lepší delší nebo kratší? Případně prosím nějaké zkušenosti. Dík
Velikost vábničky v závislosti na hloubku vody
6.2.2007 | Bohdan | Sumcařina | 2.869 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, nedávno jsem zaslechl názor, že velikost a tvar konce vábničky může mít vliv na účinnost vzhledem k hloubce vody v revíru. Podle čeho volíte velikost a tvar vábničky? Dík za info. Bob
Dragon
6.2.2007 | spin | Pruty | 2.237 zobrazení | 2 odpovědi
Nevíte náhodou někdo o internetovém obchodu,nebo prodejně v moravskoslezském kraji,kde se dají koupit kaprové děličky polské firmy Dragon? Tady na Chytej.cz jsem narazil jen na nějakého p.Procházku,ale jeho internetové stránky jsou zrušeny.
Wobler na štiku
5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.221 zobrazení | 25 odpovědí
Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi
Příslušenství k muškařskému svěráčku.
5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.774 zobrazení | 12 odpovědí
Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.
NAVIJÁK SHIMANO STELLA AR 3000
5.2.2007 | Fidži | Přívlač | 2.548 zobrazení | 4 odpovědi
Poradí mi někdo, kde je možné tento naviják zakoupit ? Díky za jakoukoliv pomoc. Fidži
Wobler REDBASS K217 Hladinový
4.2.2007 | parmen | Přívlač | 2.194 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych se zeptat na skušenosti s tímto woblerem (REDBASS K217 Hladinový). Tady je odkaz: www.nastrahy.cz Díky
lov ve stulíkových polích
4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.282 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.
Dvd s kaprařskou tématikou
3.2.2007 | killbill | Kaprařina | 2.135 zobrazení | 1 odpověď
Je zima a tak si rybářské výpravy připomínám filmy na dvd.Pokud je někdo stejný blázen jako já a měl by zájem rozšířit si svou zbírku dvd,tak se ozvěte na můj mail.Určitě něco vyměníme.
Jak lovit na závodech v plavané
2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 3.959 zobrazení | 13 odpovědí
Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.
Muškařské fórum v K. Varech
2.2.2007 | rarach | Ryby | 32.962 zobrazení | 177 odpovědí
Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský
muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce
vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech
České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti,
které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů
i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá
někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně
by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím
sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.
Doksany pod jezem
1.2.2007 | Vichrzhor | Muškaření | 2.900 zobrazení | 2 odpovědi
Tak jsem si v úterý zajel do Doksan na Ohři. Vzhledem k tomu, že jsem se tym chystal poprvé v životě a jez našel podle internetové mapy, v reálu mi chvilku trvalo, než jsem se zorientoval a dorazil na kýžené místo. U řeky nikdo nebyl, asi každého odradil silný vítr. Já přesto obhlédl situaci a vzhledem k podmínkám nasadil plovoucí šňůru se sinktipem a jal se zkoušet štěstí. Myslel jsem hlavně na tlouště, okouny, proudníky nebo jinou droboť, takže šanci dostali světlí bobši s červeným srdíčkem. Viditelnost ve vodě tak 40cm, no a za hodinu úplně, ale úplně bezrybka. Rád bych se proto zeptal na zkušenosti „místňáků“ nebo prostě osob znalých téhle vody…
Mník na Berounce?
31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.648 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???
prut na FEEDER***
29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.136 zobrazení | 10 odpovědí
jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder
Marena a VC reviry
27.1.2007 | dvorak | Domácí revíry | 2.121 zobrazení | 7 odpovědí
Jezdite nekdo na mareny v hradeckem kraji?
Možnost???
27.1.2007 | Vlackar | Muškaření | 2.466 zobrazení | 10 odpovědí
Letos bych chtěl v létě chytat nějaké plotice an mušku, ale i dřív. Mohu do doby hájení chytat na mušku-pouze suché a mokré mušky. A jaký vlasec jako návazec byste mi doporučili? Děkuju za odpovědi.
Loď
26.1.2007 | Kosák | Ostatní nádobíčko | 2.702 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevyrabi pramice a za kolik se tak da sehnat, poridit nejaka rybarska pramicka pro 2??? Dekuju…
Výroba prutu
26.1.2007 | ART | Tipy & triky | 61.356 zobrazení | 88 odpovědí
Viděl jsem někde, jak se dá vyrobit bambusový prut, ale nevím kde. Neviděli jste to taky nebo máte s tim nějaký zkušenosti.
uherské hradiště a okolní revíry
26.1.2007 | pAlomi | Domácí revíry | 2.506 zobrazení | 4 odpovědi
mate nejake zajimave reviry v okolí na zajimave ryby :O) ??
Prapodivný svět
25.1.2007 | revoke | Legislativa | 13.081 zobrazení | 112 odpovědí
Co si o tomto kontroverznímu filmu myslí čtenáři Chytej.cz?