Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Jaké máte zkušenosti s woblerem: Berkley Frenzy Popper
25.1.2007 | parmen | Přívlač | 3.569 zobrazení | 21 odpovědí
Üvažuji o tomto wobleru (Berkley Frenzy Popper ), ale nevím, jestli to nebudou vyhozené peníze. Díky za odpovědi
dírky a jestřabice ?
25.1.2007 | pAlomi | Rybaření na dírkách | 3.649 zobrazení | 4 odpovědi
tak kdy konecne zamrzne voda :(
Orlík u Údraže
25.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.000 zobrazení | 7 odpovědí
Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.
Boleni na Jizeře
24.1.2007 | Vichrzhor | Přívlač | 49.655 zobrazení | 58 odpovědí
Tenhle rok hodlám objevovat střední a dolní Jizeru (Jizera 1–6) a zajímalo by mě, jestli jsou nějaká dobrá místa na boleny Dík předem za info!
Bič
24.1.2007 | Kubajs | Plavaná | 3.450 zobrazení | 2 odpovědi
Jak navazujete vlasec na bič moc dík??A používáte tzv.kostřičky
MAZURSKÁ JEZERA
23.1.2007 | crazykapr | Rybaření v zahraničí | 11.003 zobrazení | 17 odpovědí
prosím vás nemáte někdo zkušenosti s azurskými jezery v polsku,kdyby někdo měl nějaké informace tak napište mi na mail dzunka@seznam.cz předem děkuji
Hledám parťáka
23.1.2007 | heton | Kaprařina | 2.792 zobrazení | 4 odpovědi
Hledám parťáka-ky na ryby z Brna a okolí. Chytám všechny druhy ryb na položenou a plavanou.
Mivardi vs. Okuma
23.1.2007 | Kosák | Navijáky | 2.763 zobrazení | 3 odpovědi
Přátelé, mám dilema :-( Chtel bych si poridit Feeder, kterej uz mam vybranej a vybiram pro nej navyjacek! Na privlacaku mam Mivardi Titanus 2000 a jsem s nim velice spokojenej… Jenze hodne lidi preferuje znacku Okuma, tak tam se mi zamlouva zase Okuma Zeon 20 (30)… Co na to rikate vy???
Prohřešky u vody
22.1.2007 | dvorak | Ryby | 2.228 zobrazení | 13 odpovědí
A jak jste na tom s prestupky proti ryb.radu? Mate moznost se zpovidat…
FEEDER - začátečník
21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.066 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…
Penn 320 LD
20.1.2007 | Bohdan | Navijáky | 2.509 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s tímto multiplikátorem? U Adlera jsem ho v shopu nenašel. Kapacita civky 295/045. Použili by jste jej i do Norska? A co na sumce? Taky by mě zajímal názor na kompozity. Děkuji. Bob
Liptovská Mara
20.1.2007 | barn | Domácí revíry | 3.530 zobrazení | 2 odpovědi
chystáme se tam v létě na kapry.Potřeboval bych informace.Cena povolenek atd.díky.
Montáže na feeder
20.1.2007 | paccco | Feeder | 9.117 zobrazení | 9 odpovědí
Jelikož jsem právě dneska začal chytat na feeder,chtěl jsem se vás zeptat,jaké montáže používáte na pomale tekoucí řece a na rybníkách? Děkuji za vám za rady a tipy na montáže při chytání na feeder!!!!
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | Muškaření | 20.929 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…
River2sea... kde?
20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.233 zobrazení | 12 odpovědí
Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com
Řeka Blanice...
20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.100 zobrazení | 13 odpovědí
chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…atd…díky
Kalhoty Snowbee Packable
19.1.2007 | Kachna | Muškaření | 2.719 zobrazení | 5 odpovědí
Na stránkách www.hobby-g.cz jsem našel tyto muškařské kalhoty. Nevíte někdo o co jde?
značka Dragon
19.1.2007 | troutman2 | Obchod | 37.054 zobrazení | 192 odpovědí
jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firmadragon.pl
jaky je navijak OKUMA LB 60
19.1.2007 | pAlomi | Navijáky | 3.254 zobrazení | 3 odpovědi
chci si ho koupit protoze je cenove dostupny a kvalitni…hlavne ho budu pouzivat na stiky a kapry neni za stejnou cenu este nejaky ?( velka civka je hlavni)
DVD s rybářskou tématikou
18.1.2007 | killbill | chytej.cz | 1.942 zobrazení | 1 odpověď
Vlastníte někdo dvd s rybářskou tématikou?Které máte nejraďeji?Já dávám přednost kaprařině a líbý se mi dvd od Zelenky.Kdyby měl někdo zájem něco vyměnit,tak se ozvěte na můj mail.