Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

JRC Europod necteno

18.1.2007 | izzi | Kaprařina | 1.949 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, zajímají mě vaše názory na tento stojan. díky

Kdo chce okumu vs????????za 3600....... necteno

17.1.2007 | troutman2 | Obchod | 5.949 zobrazení | 41 odpovědí

řeknu to takto objednal jsem si od známého zlevněnou okumu vs 30 přední brzda,za 3600!okamžitě jsem ji bral má být zaplacená do konce března a já ouha kvůli finančím problémům nebudu mít tolik peněz do stanovené doby tedy do konce března,je to uplně nový funkční kousek nejedná se o použité zboží je to prostě ze zahraničního skladu ptám se vás tedy jesi by neměl nekdo zájem cena je i s poštovným do loun…je to nabídka dost solidní:-)tak co vy nato.....

Petice za odstřel necteno

16.1.2007 | breca | Legislativa | 2.473 zobrazení | 16 odpovědí

Co říkáte petici ČRS za odstřel kormorána?

Baby necteno

16.1.2007 | Robur | chytej.cz | 12.201 zobrazení | 134 odpovědí

jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))

rád jezím na ryby s kamarády necteno

15.1.2007 | Radous | Kaprařina | 1.972 zobrazení | 4 odpovědi

jsem z okolí Ústí n/L a poradtě kam na ryby celá ČR.jde o to si suprově zachytat potřebuju nějaky tip.Díky za nové tipy.

Feeder, rada na koupi. necteno

15.1.2007 | festr | Feeder | 2.399 zobrazení | 4 odpovědi

Ježíšek byl letos nějak při penězích a tak nadělil obálečku.Chci si koupit prut cena kolem 3000 a navijáček kolem 1200.jaký typ a tak různě co s tím souvisí.

Boloňka X matchka necteno

14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.583 zobrazení | 18 odpovědí

Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?

Ploučnice a přívlač necteno

13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.139 zobrazení | 37 odpovědí

Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?

Chytání ryb v letním období 24 hodin denně necteno

12.1.2007 | Radous | Legislativa | 16.648 zobrazení | 110 odpovědí

V poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.

Eye Level brýle Striker II světle hnědé necteno

12.1.2007 | Majo123456 | Ryby | 2.264 zobrazení | 3 odpovědi

Vie niekto poradiť predajňu na Slovensku kde zoženiem okuliare Eye Level brýle Striker II světle hnědé?

Vnadění je protizákonné? necteno

9.1.2007 | marin | Legislativa | 2.791 zobrazení | 6 odpovědí

Na stránkách MO MRS Brno3 jsem našel pro mne šokující věc,že vnadění odporuje zákonu. Ptám se tedy, jestli krmíte s vědomím, že je to protizákonné? Pro plavačkáře a feederaře je to docela likvidační věc. (Důležité je, že to nemůže postihovat RS, protože se
to netýká „rybářského zákona“) Odkaz s textem: brno3.momrs.cz

Rybník MRHAL necteno

9.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 4.724 zobrazení | 4 odpovědi

Vážení,zvažuji letošní letní dovolenou prožít jako rybářskou a to u rybníka Mrhal.Proto Vás prosím o informace o Vašich poznatcích z tohoto revíru v roce 2006 a to hlavně rybářských! Co jste ulovili, na jakou nástrahu, v které části, jakou rybářskou technikou a pod. Děkuji za informace, které mi poslouží ke konečnému rozhodnutí, zda zde rybářskou dovolenou realizovat nebo ne.Petrův zdar.

"Zimní krmení" necteno

8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.072 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík

Povolenka - poradte necteno

8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.574 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc

křidélka-z jakého materiálu? necteno

7.1.2007 | bubu | Muškaření | 7.310 zobrazení | 41 odpovědí

na vedlejším webu se tak trochu povrchně probíral materiál na mouchy. Tak by mne to zajímalo trochu hlouběji. Jaké jsou vaše zkušenosti, co se týče vázání křidýlek u suchých a mokrých mušek? (výřezy z letek,CDC,ADW a jiné) Díky za odpovědi.

Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007 necteno

7.1.2007 | Robur | Výstavy | 69.499 zobrazení | 615 odpovědí

Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1

• jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura

Lov bez RL/členské legitimace necteno

6.1.2007 | kkarlos | Legislativa | 3.293 zobrazení | 20 odpovědí

Tak mi tak napadlo jaký by mi mohl čekat postih když budu mít platnou povolenku k lovu, jen si doma zapomenu ryb. lístek či členskou průkazku…?

Změny v BPVRB (ryb. řádu) necteno

6.1.2007 | Shrek | Legislativa | 2.105 zobrazení | 4 odpovědi

Díky HaDovo reakci na změnu v RŘ jsem si to začal také pročítat a našel jsem toto :

III. Lov na pstruhových rybářských revírech

Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince.

Osoba provádějící lov smí na pstruhových rybářských revírech lovit ryby přívlačí nebo na umělou mušku nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu. Před zahájením lovu přívlačí nebo na umělou mušku musí osoba provádějící lov datum lovu zakroužkovat.

V případě lovu ryb na položenou nebo na plavanou musí být všechny ulovené lososovité ryby vráceny zpět do rybářského revíru.

To se mi teda ale vůbec nelíbí.Pokud chci jít na bílou rybu s mušákem,musím si stejně zakroužkovat.To samé dravci na vláčku.Našel jste ještě někdo nějaké zásadní změny oproti minulému roku?

III. muškařský vázací víkend Chytej.cz - 2007 necteno

5.1.2007 | toulovec | chytej.cz | 18.529 zobrazení | 228 odpovědí

takže oživím tuto diskusi, máme to skoro za měsíc, tak je potřeba trošku rozproudit debatu. hlavě se prosím ozvěte ti, co už víte že jste se přihlásili a nepojedete, abychom za vás pustili náhradníky

ROBALL necteno

5.1.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 3.152 zobrazení | 8 odpovědí

Budu si kupovat roball a chtěl bych se zeptat, jakou velikost, klasický roball nebo mamut, nějaký tip, tip na internetový obchod a popřípadě nějaké rady k používání.