Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

revír Blata3 okr.Prostějov necteno

5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.527 zobrazení | 9 odpovědí

byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu

Motání silonu na cívku necteno

5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 5.768 zobrazení | 11 odpovědí

Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....

Okuma VS necteno

5.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.439 zobrazení | 5 odpovědí

chci se zeptat kdybych si hodlal pořídit tento naviják tak jakou velikost by ste mi doporučili dyž budu chytat pouze na malé voblerky a 0,12 vlasec…20–0,20–100m?nebo 30–0,30–100,m????bude se mi kroutit tak tenký silon na velikosti 20?nebo ne..............

UNI prút na veľké ryby necteno

4.1.2007 | ywan | Ryby | 2.283 zobrazení | 5 odpovědí

čafte potreboval by som pomôcť s výberom univerzálneho prútu na veľké ryby (alebo skôr na snahu o ich ulovenie :-))Skátka niečo na čo by sa dala zavesiť nástražná ryba okolo 25–30cm, vláčiť mega plechy, pilkery, možno to občas odpáliť na amura.S ničím podobným som nikdy nechytal tak neviem.Dĺžka by mala byť 2,4 max.2,7 ale o gramáži nemám predstavu, ak máte dááky konkrétny typ za normálnu cenu tak píšte.Dík (+ pod otázočka či sa vôbec dá vláčit s prútom označeným ako sumcový alebo morský )

Zavážení nástrah v roce 2007 - ZMĚNA? necteno

4.1.2007 | HaD | Legislativa | 6.536 zobrazení | 38 odpovědí

Dnes jsem byl kamarádem upozorněn v souvislosti s mým návrhem na loňské výroční schůzi MO Tábor (navrhoval jsem mj., aby bylo povoleno zavážení nástrah na Lužnici 3 a 4) na skutečnost, že naše MO i přes příslib povolení zavážení jej naopak výslovně v popisu revírů zakázala. Když jsem po tom trochu pátral, protože mi byl výslovný zákaz divný, neboť bylo vždy zavážení výslovně zakázáno a muselo být v popisu revíru naopak výslovně povoleno, zjistil jsem, že již není zavážení nástrah zakázáno vůbec (příslušné ustanovení v RŘ 2007 – původně par. 13, bod IV. – chybí a ani v zákoně a vyhlášce jsem o tom na www.rybsvaz.cz nenašel ani zmínku.) Z toho mi vyplývají dvě věci:

1. Naše MO si z nás udělala doslova srandu, když udělala pravý opak, než přislíbila ústně i písemně a o celé kauze i o naší korespondenci asi napíšu článek, protože nad tím zůstává rozum stát (původně jsem to udělat nechtěl, protože dělat ostudu našim "představitelům jsem dělat nechtěl, ale tohle je rána pod pás).
  2. Zavážení nástrah je automaticky celorepublikově povoleno tam, kde je povolen lov z loděk. Aby bylo zakázáno, nesmí být povolen lov z loděk nebo musí být v popisu revíru výslovně zakázáno. POZOR při studiu – od roku 2007 se přestává používat termín „loďka“ a místo něj slovo „plavidlo“, resp. jsou používány termíny oba, i když asi chybně.

Nebo jsem něco přehlédl a mýlím se???

help necteno

4.1.2007 | kubas | Ryby | 2.182 zobrazení | 10 odpovědí

prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi

Pstruhaři!!! necteno

4.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.556 zobrazení | 4 odpovědi

chlapi......chtěl bych vědět jaké sestavy používáte na pstruhovou vláčku na pstruhovky .......prut,na­víják, vlasec,nástrahy atd.třeba i brodáky atd.......moc se mi to líbí chytal jsem na pstruhovce pouze párkrát ale mrzí mě že nemám u bydliště pstruhovku tak pište...........:-)

Ryb. schůze Brno 2 necteno

3.1.2007 | Robur | Legislativa | 2.187 zobrazení | 8 odpovědí

Tak mně došel ryb. zpravodaj mojí MO i s pozvánkou na členskou schůzi. Páč už si jen matně pamatuji jak to probíhá a rád bych otestoval pružnost výboru na nějalé změny, tak prosím o podporu -jak morální tak dobrých rad a zároveň odezvu i kolegů s této MO i jiných.

Je možné chytat? necteno

3.1.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 2.066 zobrazení | 5 odpovědí

Je možné chytat od nového roku 2007 na všech revírech ČRS? Za jakých podmínek?

Vlasec na UL přívlač necteno

3.1.2007 | troutman2 | Přívlač | 4.617 zobrazení | 30 odpovědí

chtěl bych si koupit nakej vlasec na UL přívlač koukal sem na stelon 0,12mm má 2,6kg a nevim jak budu chytat ale nejčastějš na mini voblery a asi na 000 vaškovky.....

První ryba letos necteno

3.1.2007 | mirmen | Úspěchy | 5.038 zobrazení | 30 odpovědí

Kdo jste letos už něco zdolal? Co a jak?

Ryby v roce 2007 necteno

2.1.2007 | koy | Ryby | 5.387 zobrazení | 33 odpovědí

Jen se chci zeptat na jakou rybu nebo jaky „styl“ rybareni se hodlate pristi rok zamerit?

Netradiční woblery necteno

2.1.2007 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 11.031 zobrazení | 42 odpovědí

Máte někdo nějaké netradiční woblery (žábu,myš,a pod)

Vrbice necteno

2.1.2007 | Fish man | Kaprařina | 23.228 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdárek je nás tady hodně co navštěvujem vrbici, tak by mně zajímalo jaké ůúlovky a poznatky z téhle vody máte!! PETRŮV ZDAR

Závody Ústí nad Labem necteno

2.1.2007 | Grand2 | Ryby | 2.099 zobrazení | 3 odpovědi

Nevíte někdo bližší informace o závodech o střekovského vodníka?Díky

Sběratelství necteno

1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 6.690 zobrazení | 40 odpovědí

Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.

ÚLOVKY MNÍKA TUTO ZIMU. necteno

30.12.2006 | antony | Dravci | 2.342 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny „mníkaře i nemníkaře“.Jak se letos daří s lovem mníka? Nástrahy, montáže…Já zatím 0 bodů.

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.232 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.

Polarizační brýle necteno

29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.126 zobrazení | 35 odpovědí

Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.

Navijak Colmic spinnaker 2000 necteno

29.12.2006 | Yuri | Navijáky | 2.790 zobrazení | 5 odpovědí

Objednal sem si tento navijacek pres f. Braunstar. Chtel bych ho predevsim na lehkou plavacku nebo feeder. Mate s nim nekdo zkusenosti?je vhodny???diky za reakce