Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

hrkajúce voblery necteno

14.12.2006 | pablo | Přívlač | 2.543 zobrazení | 5 odpovědí

páni, neviete mi poradiť kontakt na stránky, kde vidieť ako sú v hrkajúcich vobleroch rozmiestnené guličky? Skúšal ich niekto vyrobiť hand made? za rady a vychytávky vopred dík

Dírky - zimní sraz necteno

14.12.2006 | Robur | chytej.cz | 19.385 zobrazení | 227 odpovědí

co začít intrikovt na toto téma, za chvíli přituhne a my se budem domlouvat na poslední chvíli. A touž bude kolidovat s jinými akcemi.

Doprava k vodě necteno

13.12.2006 | ČudlařX | Ryby | 5.020 zobrazení | 35 odpovědí

Jak se vůbec rybářská populace dopravuje k vodě??Já 99% šlapu na ryby na kole páč je to pro mě (zatim) jedinej povolenej dopravní prostředek . A co vy??

Vlasec-{imitace} základ rybolovu necteno

13.12.2006 | | Ryby | 3.824 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Sebelepší prut,drahý naviják+nejlepší vybavení a dobré znalosti uzlů…řeklo by se to je Vydra!{sleng.výraz pro úspěšného rybáře,který je pořád u vody a nikdy neodchází s prázdnou}.Znám nešťastného kamaráda,který před dvěma lety splňoval vše- uvedeno výše,navíc obohacený o přízeň počasí,dobré nástrahy a návnady leč při každém zaseknutí do krásných záběrů se ozvalo …práásk,načež jsem rychle vyskočil a držel vší silou toho nešťastníka neboť hrozilo to ,čemu se říká paranormální nervová schýza a vše by naházel v sekundě do vody. Proto vlasec nikdy nepodceňuji a podělím se s Vámi o zkušenosti spojené s vlascem nebo šňůrou..Já doporučuji osvědčený vlasec Mutant např.0,28/8,6kg 300M za 155KČ,šňůru Carp Braid např.25lb/11,4kg-10M za 133KČ.Doporučíte něco i Vy ?Díky…

Vánoce necteno

13.12.2006 | Kubajs | Ryby | 2.427 zobrazení | 20 odpovědí

Tak co co jste si přáli a po vánocích jsem ukažte fota co jste dostali od ježíška já si napsal o rapalky,berkley gumy,atd.

ÚPRAVA GUM necteno

13.12.2006 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 1.905 zobrazení | 2 odpovědi

Upravuje te si své gumové nástrahy na zimní rybolov, třeba je pokládat do teplé vody a upravovat ocásek. Jaké máte s tím úspěchy?

Reklamujete vláčecí nástrahy necteno

12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.937 zobrazení | 29 odpovědí

tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?

Soukromé revíry aneb ...... necteno

12.12.2006 | conwiq | Úspěchy | 10.737 zobrazení | 91 odpovědí

Zajímalo by mě, jaký máte názor na rybáře chlubící se svými úlovky ze soukromých rybníků a rybníčků. Jakože např. vysadit si 50 a výše cm velké pstruhy a potom je chodit chytat, fotit se a ukazovat, jaký to jsem rybář…:) Není jednodušší vyfotit se s prutem a mateční rybou rovnou na líhních? Nechci, aby to vyznělo negativně, soukromým revírům fandím a možná to budou jednou poslední revíry, kde si budeme moci chytit pěknou rybu…

Fish Hunter necteno

12.12.2006 | ROBERT | Ryby | 2.030 zobrazení | 2 odpovědi

Chci si koupit tento člun mužete poradit nebo doporučit jiný? Díky všem za radu. Robert

Stavěné pruty SAGE necteno

11.12.2006 | Rosi | Muškaření | 6.146 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravím Všechny! Chci si pořídit nový prut SAGE TCR a chci Vás poprosit o foto svých stavěných miláčků, případně kontakt na stavitele. Za každou fotku předem děkuji!

Pouzivate protihroty? necteno

11.12.2006 | stambik | Přívlač | 2.808 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj chtel bych si udelat predstavu kolik lidi se mnou zdili tuto metodu. Jde o to ze jsem si zvykl zamackavat protihroty u trojhacku na trpytkach a voblerech pote co jsem nehezky ponicil tlamu jednoho sticete…Delate to taky?

Bójka na sumce necteno

11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.571 zobrazení | 14 odpovědí

Jaká může být velikost bójky na sumce?

Muškaření - Jaký návazec? necteno

11.12.2006 | modrak | Ostatní nádobíčko | 21.490 zobrazení | 85 odpovědí

Páni kolegové muškaři, pokud máte chuť, rozepište se zde o tom, jaké si stavíte návazce pro jednotlivé muškařské techniky, jaké používáte spojky, uzly, jestli používáte silon nebo FC, využíváte-li mikrokroužky, rollery, jestli a čím lepíte uzly atd. No prostě, ať si za dlouhých zimních večerů počteme. :o)

RekMaj necteno

10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.492 zobrazení | 5 odpovědí

Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????

Klub rybářských manželek necteno

9.12.2006 | Robur | chytej.cz | 8.412 zobrazení | 88 odpovědí

tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?

Naviják-baitruner necteno

4.12.2006 | Kubajs | Kaprařina | 2.997 zobrazení | 5 odpovědí

Mohli by jste mi prosím doporučit nějaký pěkný a kvalitní naviják(baitru­ner)do 1500kč díky

dovoléná 2007 necteno

4.12.2006 | bubu | Ryby | 3.054 zobrazení | 28 odpovědí

prosím o tip na dovolenou,u ně­jakého soukromáku a s ubytováním v chatě co nejblíže vody. Je sice ještě hodně brzo, ale kvůli rezervaci raději dříve. Všem tipařům moc děkuji.

Kolik váží Tolstolobik ????? necteno

4.12.2006 | regulus | Ostatní ryby | 13.108 zobrazení | 38 odpovědí

Možná zdánlivě blbá otázka, ale přivedl mě na ni fakt, že se v rubrice z lovu objevil tolstolobik 1m asi 20 kg, 84cm kterej měl 12kg atd. Vzhledem k faktu, že jsem letos chytil dva, první 90cm a 9,10kg, druhej pak 93 cm a 9,57kg (váženo digitální váhou Rapala do 25kg a koukali jsme na displej dva) mě připadnou výše uváděný váhy trochu ulítlý respektive až přehnaný. Zajímalo by mě, kolik vážily vaše tolstoprasátka.

Rapala pro fishing necteno

2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.664 zobrazení | 10 odpovědí

Nemáte někdo tuhle hru?

Tak jak, pstruhaři? necteno

30.11.2006 | Sander | Ryby | 9.299 zobrazení | 110 odpovědí

Byli jste spokojeni s letošní sezonou? Kolikrát jste navštívili P revír a dosáhli jste nějakého úspěchu? Jen se neupejpejte a práskněte to :-)