Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Guma nebo něco jinýho
18.11.2006 | Sniper001 | Přívlač | 2.339 zobrazení | 6 odpovědí
Co více preferujete?Je to guma nebo rotačka,wobler a tak dále?
Baterka na ryby
17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.447 zobrazení | 29 odpovědí
Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.
Lín v poslední době
16.11.2006 | Robur | Ostatní ryby | 8.718 zobrazení | 36 odpovědí
tak nějak se nudím a bilancuji a uvědomil jsem si, že jsem už 3 roky nechytl lína, co vy, jak často se setkáváte s touto rybou?
Batoh
16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.566 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík
Peter Gathercole-Fly tying bible..
16.11.2006 | Zauwi | Muškaření | 11.089 zobrazení | 118 odpovědí
Chtěl by jí někdo v el. podobě?:-)
Jaký sonar a od koho?
15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.529 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.
Lov 16. listopadu
15.11.2006 | Raven | Ryby | 2.145 zobrazení | 2 odpovědi
Muzou se chytat kapri uz 16. listopadu nebo az 17. ???? diky za odpoved
Feeder za tmy a ve větru
14.11.2006 | | Feeder | 2.638 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Petrův Zdar,chtěl bych se optat na použití feeder terče v současných podmínkách,používám chem.svět. na špičce a záběry mám,ale netrefuju je,má cenu s těma terčema teď experimentovat nebo to mám nechat na jaro?
naše drahé polovičky
13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.313 zobrazení | 24 odpovědí
jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“
Prut a naviják pro začátečníka na feeder
13.11.2006 | Twinshot | Feeder | 8.355 zobrazení | 49 odpovědí
Rozhody jsem se, že zkusím trochu jemnější chytání než doposud. Prut už mám vybraný, ještě potřebuji poradit s navijákem.
Focení much
13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.207 zobrazení | 24 odpovědí
Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?
vyvažování wobler
12.11.2006 | ART | Ryby | 3.693 zobrazení | 20 odpovědí
udělal jsem si krasnyho woblera ale plave bokem nahoru místo toho aby plaval hřbetem , jak ho mam upravit aby plaval normalně hřbetem nahoru
RS
12.11.2006 | pif | Ryby | 11.781 zobrazení | 119 odpovědí
Poslední dobou zde na Chytej čím dál víc sílí averze vůči tzv.masařům,chování u vody a nedostatěčné kontroli od členů RS.ptám se,proč ti,kteří zde u PC přesně vědí co,jak,kde a kdy je špatně,co by dělali daleko a mnohem lépe,se nepřihlásí a nevstoupí do RS?potažmo nelobují za své zvolení do výboru místních skupin?ono jde oto,že líných chytrolínů po světě běhá habaděj,ale …už vidím tu naši krásnou budoucnost,jak všichni nespokojení,stále kritizující členové se ujmou vlády a ukáží nám zářné zítřky.takže,nespokojenci,co Vám brání hejbnou prdelí,začít u sebe a chtít něco změnit?kolik je tady mezi námi členů RS?kolik je mezi námi aktivních členů výboru?členů okrsků?
Co jste zapoměli
11.11.2006 | staker | Ryby | 2.703 zobrazení | 14 odpovědí
Když odcházím od vody, tak se dvakrát podívám, jestli jsem něco nezapoměl. Nosím batoh, ze kterého když vyndám věci co nebudu „nutně“ potřebovat, tak je těžší než když jsem je vyndal. Přesto mám pocit, že něco „nutného“ nemám ssebou. To mě přivedlo na otázku, zeptat se CO JSTE ZAPOMĚLI DOMA, KDYŽ JSTE ŠLI NA RYBY? Příklad . Kolega šel na ryby s „kamarádkou“, a zjistil že nechal doma pruty. Deku si vzít nezapoměl.
Kde koupit prut Hutchinson?
11.11.2006 | MUD | Kaprařina | 2.769 zobrazení | 2 odpovědi
Věděl by někdo kde se dá u nás koupit prut Rod Hutchinson – Dream Maker Intrigue MKII ??
Kde koupit prut Hutchinson?
11.11.2006 | MUD | Ryby | 1.987 zobrazení | 3 odpovědi
Věděl by někdo kde se dá u nás koupit prut Rod Hutchinson – Dream Maker Intrigue MKII ??
Fotíte své úlovky?
11.11.2006 | cercer | Ryby | 6.782 zobrazení | 49 odpovědí
Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..
Počet ryb (odnesených) v příští sezóně...
10.11.2006 | Lerak | Ryby | 11.519 zobrazení | 127 odpovědí
Dle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…
Smekací naviják, nebo multiplikátor?
10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 12.056 zobrazení | 52 odpovědí
Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus
Podseknutí
9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.211 zobrazení | 13 odpovědí
Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(