Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Pruty PENN
9.11.2006 | svaca | Ryby | 2.517 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim mate nejake zkusenosti s temito pruty chtel bych si objednat prut peen charisma senso pilk 2,70 vrhacka 50–190 chci ho do norska a aby sel i na sumiky dikes moc!
Kam na PARMY na JM ?
9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.132 zobrazení | 14 odpovědí
Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )
Anketa, ktera byla na chytej . . .
9.11.2006 | pupak | chytej.cz | 7.048 zobrazení | 79 odpovědí
Koupili by jste si celosvazovou pstruhovou povolenku za 15.000,– Kč? Takto jsem formuloval anketu a predpokladal jsem, ze diky neustalym narkum na stav pstruhovych reviru budu mit 90 procent s odpovedi ANO, nestalo se tak, stal se skoro pravy opak, 84 procent NE a jen 16 procent ANO. Zda se mi vazeni kolegove, ze jen kecate a placate a jakmile sahnu na vase prachy tak by povolenka mela stat stovku co ???? Muzete mi sdelit proc by povolenka na vsechny reviry na jeden rok nemela stat treba 10–15 litru, kdyz denni povolenka na soukromej bahnak s duhakem stoji od 250–390 Kc ????
Prut a naviják na hodně jemnou přívlač
9.11.2006 | | Přívlač | 5.568 zobrazení | 37 odpovědí
Prosím o radu. S postupným ochlazováním se přestávám věnovat sedavým a lehavým způsobům rybolovu a chodím vláčet. Největší úspěchy mám na malé gumové nástrahy, ale nemám na to vercajk, mám prut na střední přívlač 10–40g a naviják 50 , no a to není moc citlivé. Rád bych si pořídil něco hodně jemného na gumičky 2cm, malé woblerky a tak. Nic moc drahého, prut a naviják tak do 3000Kč, věnuji se tomuto chytání jenom okrajově na podzim. Chodím chytat hlavně na řeku Berounka a také na potok Rakovnický. Budu rád za každou radu, prut- délka a gramáž, naviják velikost.
nejlepší značka
9.11.2006 | efendi | Pruty | 5.964 zobrazení | 5 odpovědí
Blíží se Vánoce a nákup rybářských dárků. Uveďte 3 podle Vás nejlepší značky /ne typy/ navijáků a prutů. Může to být vodítko pro méně zkušené.
Hutchinson - 2,75 nebo 3lb
8.11.2006 | MUD | Kaprařina | 2.078 zobrazení | 1 odpověď
Rozhoduji se nad koupi nového prutu – vzhledem k tomu, že přecházím z muškařini chtěl bych nějaký prut, kde si opravdu užiju boj i s menší rybou – jaké máte zkušenosti s pruty Rod Hutchinson – Dream Maker Intrigue MKII ** stačí 2,75 nebo jít do 3lb** popřípadě co by jste doporučili vy . ++díky za názory ++
Výbava na sumce
7.11.2006 | MB | Sumcařina | 5.324 zobrazení | 4 odpovědi
Jsem převážně muškař, sumce jsem nikdy nelovil. Napadlo mě, ža bych to příští rok mohl zkusit, ale mám na sumce jen smekáč s asi 90m 50kg šnůry a prut s gramáží okolo 120g. Bude to na menšího sumce (asi do 170cm) stačit? p.s.: Nevíte nějakej revír na sumce? Slyšel jsem o revíru Nová Ves u Ostravy, ale nevím… Máte s ním někdo zkušenosti?
zima - vertikálna prívlač
7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.460 zobrazení | 11 odpovědí
Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým
Prak
6.11.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.481 zobrazení | 16 odpovědí
Máte zkušenosti s používáním praků na vnadění.Na vzdálenostdo 90m. Poraďte . Dík.
soukromý revír
5.11.2006 | ulrisak2 | Ryby | 2.042 zobrazení | 3 odpovědi
Hledám nějaký soukromý nebo i svzový revír v severních čechách na letní dovolenou, poradte mi…
barvení woblerů
5.11.2006 | ART | Ryby | 49.446 zobrazení | 70 odpovědí
jak barvíte woblery ktery si podomacku vyrobíte
Zimní muškaření
3.11.2006 | mdx | Muškaření | 3.129 zobrazení | 4 odpovědi
Mám takovou otázku,dneska jsem byl muškařit a celkem solidně mi namrzala lajna a očka.Nemůže to šnůře popř. očkům uškodit?Používá někdo něco proti namrzání oček?
Anketa
3.11.2006 | Kubajs | Ryby | 1.950 zobrazení | 5 odpovědí
Žádná anketa to není je to spíš taková sranda zkuste se podívat na netu a zkuste najít nedraší a nejlevnější(vlačecí,muškařský,feeder,match,bolognese,teleskop)prut a nejdražší a nejlevnější naviják?? Kdo najde nejlépe??
Muškařská bižuterie???
3.11.2006 | Kubajs | Muškaření | 2.626 zobrazení | 3 odpovědi
Kde sehnat material na vázání mušek???Popřípadě wwwstránku díky moc??
Pošta Chytej - Pomoc
2.11.2006 | hajan | Ryby | 2.371 zobrazení | 19 odpovědí
Neustále mi do mojí schránky „chytej“, automaty kydaj nějaký nesmysly. Nenechá se proti tomu nějak účinně bránit?? Dík za rady.
Materiál na výrobu splávků a ostatních rybářských potřeb.
1.11.2006 | Hora | Ryby | 2.613 zobrazení | 19 odpovědí
Zde by jste se mohli rozepsat všichni,co si vyrábíte sami nějaké rybářské potřeby,od splávků po další potřebné věci a vyměnit si zkušenosti,popřípadě se pochlubit svými výrobky.
Oblíbená značka ?
1.11.2006 | Vlackar | Ryby | 2.733 zobrazení | 17 odpovědí
Jaká je vaše oblíbená značka: 1,Prutu 2,Navijáku 3,Vlasce či pletenky 4,Nástrah ????????????????????????????????
Co už se vám stalo na rybách?
1.11.2006 | Kubajs | Ryby | 3.130 zobrazení | 28 odpovědí
Co už se vám stalo na rybách například já jsem si zabodl woblera do nohy a vám???
Typy splávků
1.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.638 zobrazení | 59 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík
Naviják D.A.M quick FS 550
31.10.2006 | novas32 | Navijáky | 2.847 zobrazení | 1 odpověď
jaky je vas nazor na tento navijak?