Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
koupit nebo nekoupit?
31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.497 zobrazení | 7 odpovědí
zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved
Woblery ve tvaru ryb....
30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.015 zobrazení | 13 odpovědí
Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?
Okradli Vás na rybách ??
26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.740 zobrazení | 30 odpovědí
Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?
Pomoc s výběrem prutu
26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.140 zobrazení | 54 odpovědí
Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.
Pro začátečníky a nejen pro ně!
24.10.2006 | BigMike | Přívlač | 2.988 zobrazení | 14 odpovědí
J.Kolendowicz – RÁDCE RYBÁŘE – přívlač. Tak tuhle knížku jsem
koupil v Plzni na třídě Americká v Levných knihách asi za 70,– !!!
A mohu doporučit každému, kdo se zabývá přívlačí! Možná to není pro
vás novinka, pro mne ano:-))) Pěkné fotky, pěkné obrázky, dobře
napsané!!!
Picker prút 30g-60g 3m
24.10.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.024 zobrazení | 1 odpověď
Plánujem kúpiť Picker prút 30g-60g 3m.Vie mi niekto poradiť značku a typ ktorý používa.Prípadne neaké praktické skúsenosti z lovu.Prút plánujem na lov šťuky.Cena približne 1500Sk. Ďakujem.
Švardův lom - Bradlec
22.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 4.023 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s lovem pstruhů na tomhle revíru?
vysněnná ryba či dobrodružství..
22.10.2006 | zany | Ryby | 6.315 zobrazení | 53 odpovědí
Dámy a pánové každý z vás má určitě nějakou vysněnnou rybu či dobrodrožsství..Tak by mě to tak trochu zajímalo jestli vám to nevadí…
Bolení lovení
22.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 7.949 zobrazení | 59 odpovědí
Zase nahazuji konzultační téma :-) Včera jsem byl (poprvé v životě) na revíru Labe 4–5 v Ústí nad Labem, našel jsem si pěknej úsek a zkoušel vláčet. Na neznámé vodě je to vždycky loterie – a pro mě nedopadla slavně. Jeden okoun a jeden tloušť, oba spíš rybí děti. Kolem mě ale stále lovily na malé hloubce (30–70cm) poměrně pěkné ryby u hladiny – podle mě boleni. Jelikož u nás v horách boleni nejsou, asi nevím jak na ně – zkoušel jsem rotačku, ripper, wobler, peří, ale nic…Čekám na vaše moudré rady :-)
Plovoucí hlavičky
22.10.2006 | mirmen | Přívlač | 2.179 zobrazení | 2 odpovědi
Zajímají mne Vaše zkušenosti Z PRAXE v lovu s plovoucí hlavičkou.
Jak ji vodíte? Jak dlouhý boční přívěs? Jak vysoko nad koncovým olovem
máte boční přívěs uchycený? Máte lepší výsledky s twistrem? Vodíte
prací prutu nebo chod nástrahy ovlivňujete prací navijáku, změnami
v rychlosti navíjení a prodlevami ? Vodíte jen na lehčích prutech nebo
jste zkoušeli i koncové zátěže mezi 30 – 50 gramy – na
odpovídajícím prutu?
A jaké výsledky? Děkuju.
Jak na duhaky
21.10.2006 | Krvinka | Ryby | 1.925 zobrazení | 4 odpovědi
Jistě jste už všichni všimli, že jsou v psruhovkách vysazení duháci. Jenže je proble v tom je vůbec chytit…namísto aby brali duháci tak mi berou mouchy potočáci (kteří jsou asi taky vysazeni, neboť někteří mají tak 5cm) a lipani…neporadí někdo nějakou mouchu která by chutnala duhákům a potočákům ne…jestli něco takového je…nebo alespoň eliminovat zaběry potočáku na minimum. Zkoušel jsem snad už vše, přes suchou, mokrou, goldy, nymfy a blešivce ale vysledek asi tak 50 potočáku, 5 lipanu a 0 duháku ;(
profesionalizace Ryb. stráže
20.10.2006 | bubu | Ryby | 11.971 zobrazení | 124 odpovědí
prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?
Duhák a jeho vytření
20.10.2006 | Robur | Lososovité ryby | 3.238 zobrazení | 12 odpovědí
Pořád se dohadujete o duhácích a sem tam zaní názor, že už je duhák ve volné přírodě u nás schopen reprodukce, tak se ptám, zda je to realita nebo šum
Odstřel kormoránů a volavek
20.10.2006 | conwiq | Ryby | 11.950 zobrazení | 109 odpovědí
Jaký máte názor na odstřel těchto ptáků a do jaké míry máte zkušenosti s tím, jak škodí na našich revírech popř. jste jiného názoru na tuto problematiku?
POZOR ->VÝPRODEJ
20.10.2006 | Zauwi | Ostatní nádobíčko | 2.120 zobrazení | 1 odpověď
V Pardubicích na náměstí Čs.legií přímo na druhé straně náměstí od prodejny DAM(úhlopříčně přes náměstí) je rybářský obchod,který končí!Sleva na vše je 50%,už toho tam není moc,ale jít tam a koupit pár háčků,třpytek,prutů se fakt vyplatí!!!P.S:Ty dubbingy tam nechte bejt!!!V pondělí je chci koupit!!!:)
Revíry v okolí Liberce a Turnova
19.10.2006 | sobieski | Domácí revíry | 3.045 zobrazení | 2 odpovědi
Téma pro ty z vás, kdo máte nějaké zkušenosti s mimopstruhovým chytáním v okolí Liberce, Jablonce, Turnova a okolí.
Jak je to s candrama?
19.10.2006 | hajan | Přívlač | 2.239 zobrazení | 8 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli jsou malí candáti pokupě s většíma (velkejma)? Vždycky jsem si myslel, kde je malej bude velkej, ale poslední dobou nevím. Sem tam se mi sice povede chytnout nějakýho lepšího, ale malejch je převaha. Problém je v tom, že jak jdou malí nemám šanci chytnout většího. Ne, že by bylo tolik záběrů, ale prostě mám teď pocit, kde jsou malí, nejsou větší. Je mi jasný, že ryba není furt na stejným místě, proto se mi to nezdá. Vaše zkušenosti? Názory? Chytá někdo na steným místě menší dohromady s velkejma?
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.299 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
Kamikatze o feedrových technikách
19.10.2006 | spilkler | Úspěchy | 2.933 zobrazení | 11 odpovědí
Co, jak, kde a jaké úlovky na feeder
Pravidelné přezkušování členů ČRS
19.10.2006 | Shrek | Legislativa | 7.532 zobrazení | 63 odpovědí
Přátelé,zajímal by mě váš názor na povinné přeskušování znalosti RŘ.Co byste říkali na řekněme tříleté přezkušování znalostí RŘ.Pokud by dotyčný toto přezkoušení neudělal,měl by po povolence.Co vy na to?Mělo by to význam?Pomohlo by to snížit už tak vysoký rybářský tlak na naše revíry?Díky za názory.