Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!!
18.10.2006 | Rybman | Ryby | 3.973 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)
Náhony MVE
18.10.2006 | Axamith | Vaše názory | 18.413 zobrazení | 104 odpovědí
Měl jsem incident s majitelem MVE, který mě
vyhazoval z pozemku sousedící s náhonem s argumentem, že náhon není
revír. Kde je pravda ? Na straně provozovatele MVE nebo rybáře ?
Jak začít závodit v přívlači??
18.10.2006 | Tomeš | Ryby | 2.065 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych se vás zeptat co mám udělat proto abych mohl začít závodně vláčet???Jestli je nutné se někde registrovat atd…Díky za odpovědi..
Plavačkový prut
17.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 6.398 zobrazení | 29 odpovědí
Před několika dny jsem přidal téma na bolognesový prut(prý na nic)Zebco Cool 5,0 7–25g 379kč. Tak jsem se rozhodl že koupím něco kvalitnějšího poradte prosím dobrý prut na plavanou kolem 5,0m a hlavně do 1000kč
Rybolov v okolí Plzně
17.10.2006 | jaryna | Domácí revíry | 5.903 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravim všechny(NEJEN) Plzeňáky, kteří onemocněli rybařinou,a zajímalo by mě, které lokality v okolí Plzně navštěvují a co kdy a kde chytili,díky
Statistická nepravděpodobnost
17.10.2006 | Robur | Ryby | 2.003 zobrazení | 4 odpovědi
Co zvláštního a epochopitelného se Vám stalo na rybách? Příklad viz. 1. příspěvek.
Rozdělení revírů ČR
15.10.2006 | JarKoto | Ryby | 2.721 zobrazení | 4 odpovědi
Nevíte někdo, ja s člení rveíry v ČR? já jsem vždycky mysle, že to je: ČRS a MRS a pár územních celků ve Slezku. Ale teď sem třeba byl zavlačet na Moravu13 a chtěl sem přejít na 14, ale zjistil jsem, že v mapě revírů je, ale v Ryb. řádu ne. Jak to teda je?
Jak usmrtit nástražní rybku?!
15.10.2006 | Tumi | Ryby | 8.080 zobrazení | 59 odpovědí
Zajímalo by mě jak zabít nástražní rybky ve velikosti tak od 8 cm do 20 cm nějakým šetrnným způsobem.
Plavačkový prut
15.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 4.139 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.
podběrák???
15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.181 zobrazení | 47 odpovědí
ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!
Výlovy rybníků
14.10.2006 | perch | Ryby | 4.040 zobrazení | 21 odpovědí
Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???
Tungstenové hlavičky
14.10.2006 | bubu | Muškaření | 2.998 zobrazení | 6 odpovědí
Jsou pro Vás tungsteny opravdu nepostradatelné,nebo si vystačíte s obyč.goldhedama.Nachytají více, nebo je jejich účinnost trochu přeceňována.
Čím to je ??
13.10.2006 | Jarda carp | Ryby | 2.380 zobrazení | 6 odpovědí
Jistě jste už seděli na místě a váš soused seká o sto šest a vy stále nic… {položená} a nebo obráceně…Čím to je ? Mnohdy jste opravdu vedle sebe několik metrů {třeba tři}.Při náhozu cca + – pět metrů rozdíl od kolegy a pak začínají pracovat u někoho nervy u někoho zavádějící otázka – čím to je ??? v nástraze,v návnadě,v montáži,v krmení..Vtom ,že máte smůlu,vtom ,že je pátek třináctého,že kolega je blbec a ty mají vždycky štěstí..tak čím to je ???
Vláčení v proudech
13.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 2.506 zobrazení | 4 odpovědi
Včera jsem byl na své oblíbené řece zavláčet a zkusil jsem prochytat i kamenité proudy s hloubkou do 1m a nestejnoměrným prouděním. Setkal jsem se s problémem, jak udržet nástrahu (rotačku) ve stejnoměrném chodu a neuváznout. Při chytání na peří je práce nástrahy v pohodě, ale často váznu v kamení – navíc tloušti šli spíš po rotačce…
Okolí Kladna
12.10.2006 | Kosák | Ryby | 2.206 zobrazení | 7 odpovědí
Drazí přatelé, chtěl bych Vás všechny požádat o radu, nemohli by jste mi poradit nějaký dobrý revír na přívlač v tomto regionu??? Chtěl bych v sobotu někam vyrazit ale netusím kam :-( Díky moc!!!
Jaké jsou vaše výsledky na doma vyrobené nástrahy?
12.10.2006 | Rybman | Dravci | 2.591 zobrazení | 6 odpovědí
Pokoušel jsem se vyrobit pár nástrah a úspěch nic moc,tak bych rád věděl jak jste na tom vy???????????
Chytání na Slovensku
12.10.2006 | LOS | Ryby | 5.259 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych se zeptat? pokuď chci jet na ryby na slovensko co k tomu potřebuji Nemyslím pruty a navijáky, ale organizační věci.(jsem členem MRS) a v jaký cenový relaci se pohybují povolenky.
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.266 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
KRILL moučka
11.10.2006 | mirmen | Ryby | 1.914 zobrazení | 1 odpověď
Používáte někdo krill moučku do krmení ( plavaná, feeder), dipů na nástrahy, případně těst, bojlin nebo jiných nástrah? Díky za reference.