Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaření v Norsku necteno

9.10.2006 | zany | Ryby | 3.448 zobrazení | 5 odpovědí

zdarevím kolegové rybáři…Rodiče se nějak dohadujou kam jet na dovolenou a tak padali návrhy jako je chorvatsko a další přímořské státy, ale jelikož jseme vášivý rybáři tak bychom chtěli dovolenou zaměřenou na ryby.tak začali padat návrhy jako je Norsko aj,.Mamka to vzala do svích rukou a začala domů nosit prospekty od různých cestovních kancelářích.tak vás žádám o radu kam jet a popřípadě doporučit cestovku.mamka rybářka není ta má dovolenou zajištěnou..díky

Měření ryby necteno

9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.587 zobrazení | 9 odpovědí

Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.215 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

Bunda na zimu necteno

8.10.2006 | Sander | Ryby | 2.700 zobrazení | 16 odpovědí

Mohu se zeptat, máte nějaký tip na teplou, přírodně zbarvenou bundu, vhodnou nejen k zimnímu rybolovu, ale i na myslivost? – tzn. nešustivou. Díky.

spojená povolenka necteno

7.10.2006 | rarach | Legislativa | 8.342 zobrazení | 83 odpovědí

Tak jsem se statečně prokousal novým číslem Rybářství (jako vždy blitky a jen dvě spoře oblečené paní) a zaujala mne tam myšlenka na téma: Spojená povolenka na MP a P revíry, která by samozřejmě byla za cenu součtu obou povolenek dnes a nebo i vyšší. Přestože, se čelní představitelé ČRS staví k této myšlence vlastně proti, továrišč předsedatěl nevylučuje vyzkoušet na nějakém územním svazu a Praha se hrdě hlásí, že by do toho šla. Zajímá mne názor lidí, kteří nemají o vláčení či muškaření vůbec zájem a jestli si díky tomu koupí cajk a půjdou na salmony? Mi osobně to připadá, že ČRS se tímto krokem snaží pouze z členské základny vytáhnout víc peněz, protože počítá s tím, že moc lidí této nové možnosti vlastně ani nevyužije, protože by to pro mnoho lidí znamenalo, velkou investici co se týká cajku navíc a na těch pár vycházek se jim to jistě nevyplatí.

Výměna trojháčku na rotačce necteno

7.10.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.516 zobrazení | 15 odpovědí

jak řešíte v případě zničení trojháku na rotně jeho výměnu. Je nějaký fígl na rozebrání rotny nebo přichází na řadu koužek či dvojhák?

Vyrábíte vlastní dipy? necteno

6.10.2006 | | Ryby | 2.370 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Začal jsem sám vyrábět vlastní rohlíkové boilí a neobešel jsem se bez dipování .Dipy jsem si začal vyrábět sám z přírodních surovin,ale mám problém s jejich pozdější konzervací.

jak udelat okouna necteno

6.10.2006 | ART | Ryby | 11.259 zobrazení | 55 odpovědí

chtel bych se zeptat jak nejčastějí upravujete okouna

Nepořádek v řekách necteno

5.10.2006 | Axamith | Legislativa | 2.322 zobrazení | 14 odpovědí

Dnes jsem byl na MP revíru si zamuškařit a asi po třech hodinách jsem odcházel od vody naprosto znechucen. Úsek řeky, který jsem navštívil neměl s krásou vodního toku nic společného. Desítky pneumatik v řece a na březích, uprostřed toku stará lednička, nespočetné množství igelitu a dalšího haraburdí. Lidé se k řekám chovají jako ke splaškové stoce. Jaké máte s tímto nešvarem zkušenosti ?

Rybolovné techniky-Anketa necteno

5.10.2006 | Kubajs | Ryby | 1.740 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou techniky preferujete u například já 1)Přívlač(Lehká) 2)Feeder(Medium) Napište podrobněji jaký ten styl je např. Feeder(MEDIUM) Pokud to HaD umožní chtěl bych to umožnit chci vědět který styl na chytej.cz převládá.

Film Rocky necteno

5.10.2006 | Klon | Ryby | 3.027 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem,vím že se to sem asi nehodi,ale napadlo mě ,že je tu dost prima lidi.Schaním film Rocky I,II,III,IV,V.Vim že na dvd je jen prvni dil a ostatni na dvd nejsou.Chtel bych poprosit jestli je nema nekdo treba V AVI nebo DIVX apod ja bych si to prevedl.Odmena po domluve.diky vsem

baterie k elektromotoru necteno

4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.545 zobrazení | 24 odpovědí

mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky

Omezení lovné délky kapra na MP necteno

4.10.2006 | Sum Sum | Ryby | 5.678 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímal by mě názor na toto omezení a jaká maximální délka pro ponechání by se měla stanovit? A jestli s tím někdo z vás souhlasí.

lopatka k wobleru necteno

4.10.2006 | KubasLi | Přívlač | 2.543 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj lidi chci se zeptat zda nevíte kde se dají sehnat ( koupit ) lopatky ( nořítka ) k woblerům. Vím že se dají vyrobyt, taky si je dělám, ale kdyby se daly koupit, bylo by to jednodušší. Dík za každou odpověď Jakub.

P revír "Chyť a pusť necteno

3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.479 zobrazení | 54 odpovědí

Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.

Rukojet necteno

3.10.2006 | Kubajs | Ryby | 2.494 zobrazení | 8 odpovědí

Opravujete si někdo korkovou rukojet jak?????
A pmůcky děkuju moc???

hurá na kapry necteno

3.10.2006 | carp88 | Ryby | 1.766 zobrazení | 3 odpovědi

jak na ne

Brněnská přehrada.. necteno

3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 7.032 zobrazení | 48 odpovědí

Chlapi..poraď­te..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy.­.rybářsky zajímavého:-)

stavba lodi necteno

2.10.2006 | | Ostatní nádobíčko | 35.084 zobrazení | 47 odpovědí | upravit

Češi jsou národem koumáků a rybaříci určitě nejsou výjimkou. Jeden vyrábí rotačky co vyhrávaj závody, druhej svůj vlastní tripod se swingrama, třetí vyřezal za život víc vobíků než Rapala a čtvrtej aby je vyřezávat nemusel si na to zkonstruoval mašinku. Máte ale někdo zkušenosti se stavbou rybářský loďky?? Chtěl bych se o něco takovýho pokusit a to ani ne tak z důvodu, že bych jí nutně potřeboval (mám nafukovadlo) nebo že bych na ní nakonec po letech nenašetřil. Chtěl bych si udělat svojí vlastní dřevěnou pramičku přičemž největším lákadlem je ověřit si, že na to mám. Dřevěnka je dneska přežitek…vím. Kupovaný laminátky vydržej dýl, jsou lehčí, hezčí, víc se kradou atd atd… Můj cíl je hrát si s tím jako malej kluk s Merkurem a potom zažívat ten blaženej pocit když to poplave… No a k otázkám.. Jaký dřevo byste doporučili? Moje okolí radí dub a jasan. Jasan jasan ale dub se mi moc nezdá..přeci jenom takhle těžký dřevo…aby se mi to potom nepotopilo. Dál jakej klih je ten nej? Pod pojmem nej myslím nejlepší kvalitu v porovnání s cenou. Nechci dát za lepidlo víc než za new commercial boat. Kdyby měl doma někdo nějaký nepotřebný plánek nebo znal užitečné stránky, či jakékoliv osobní připomínky a moudra, budu jen rád když se o vědomosti podělí… díky:-)

Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m necteno

2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.021 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.