Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

IQ našich rybářů necteno

2.10.2006 | conwiq | Neúspěchy | 9.909 zobrazení | 66 odpovědí

Jaký máte názor na IQ našich rybářů? Jaký tipujete, že je republikový průměr. :/

Otrava na revírů Vlkava 1 a 2 (411 125) necteno

2.10.2006 | modrak | Domácí revíry | 2.160 zobrazení | 1 odpověď

Máte nějaké nové nebo zajímavé informace o otravě ryb na tomto revíru údajně způsobené melasou vypuštěnou cukrovaru?

Prút na strednú prívlač-strednú kaprárinu necteno

2.10.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.385 zobrazení | 18 odpovědí

Túto sezónu používam na vláčenie prút od firmy D.A.M EFZET SPIN 275 12–30g.Som s prútom maximálne spokojný.Vie niekto poradiť univerzálny prút na strednú prívlač a strednú kaprárinu od firmy D.A.M. ?Na revíroch kam chodím je vysadzovaný kapor od 35–50cm.

preparace hlavy dravcu na amaterské urovni necteno

1.10.2006 | holis | Ryby | 3.101 zobrazení | 8 odpovědí

Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).For­malin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje

Lužická Nisa 3 necteno

1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.709 zobrazení | 25 odpovědí

Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise

Co lovit na Hartě? necteno

1.10.2006 | MB | Domácí revíry | 3.109 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat, co bych ted mohl chytit na Hartě? Nejezdím tam, tak nevím, kdy co bere…

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.417 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

jak na dravce s kačenou??? necteno

1.10.2006 | marianek | Ryby | 2.846 zobrazení | 4 odpovědi

ahojte, jsem úplný začátečník s přívlačí a schytání na tzv. kačenu. Kolika gramovou kačenu mám zvolit, když jako nástrahu dám 15 cm okouny nebo plotice???? Díky předem za odpoved

morava necteno

1.10.2006 | prema | Sumcařina | 3.700 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravim všechny sumcaře. Chtel bych požadat všechny sumcaře ktaří chytají na moravě, aby mi trochu přiblížily charakter tohdle revyru vim jenom že na moravě je hodně sumců, v časáků sou dost často sumci uloveny revyr: morava 13 atd. takže by mě zajímalo kde se tam chytá, jestli je tam nějaká řeka nebo přehrada??je ta řeká proudívá nebo klidná ???jaké lovné techniky sou zde ůspěšné???jak je revýr morava hluboký atd. prosím píšte vše co vás napadne.a byl bych vděčný pokud mate někdo foto revýru …diky chlapy

Pravá sezóna lovu sumců necteno

1.10.2006 | cercer | Sumcařina | 5.062 zobrazení | 26 odpovědí

Zajímalo by mě,jaké máte zkušenosti s lovem v průběhu roku..který měsíc je pro vás ten nej..a do kdy má u nás cenu se ještě specializovat na jejich lov ohledně teploty vody atd..

Lepení flcových podrážek necteno

30.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.839 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lepením filcových podrážek na brodáky?Jaký lepidlo,je lepší to dát k ševci nebo udělat sám?

Oblečení-SHIMANO TRIBAL necteno

30.9.2006 | | Ryby | 2.883 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Vlastníte někdo toto oblečení?Zvažuji nákup zimní bubdy : www.gammarus.cz

Děkuji za každou radu.

Polarizační filtr necteno

29.9.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 2.272 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, chci si koupit polarizační filtr na foťák a moc o tom nevím. Jsou nějaké základní druhy? Popřípadě který je k čemu atd?Nad čím mám uvažovat při koupi?Mám závit 55mm. díky

NEJOBLIBENEJSI RYBA!! necteno

29.9.2006 | Tomeš | Ryby | 7.064 zobrazení | 64 odpovědí

Chtel bych udelat takovou mensi anketku,a to jakou rybu nejradeji lovite.Ktera ryba vam nejvice prirostla k srdci,nee na pekaci ale na prutu..Doufam ze jsem to napsal alespon trochu srozumitelne a tesim se na odpovedi.

Chytání na pelety na dalešické přehradě! necteno

28.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.090 zobrazení | 2 odpovědi

..

Vezírky necteno

28.9.2006 | Stín | Ryby | 2.410 zobrazení | 6 odpovědí

Jaký máte názor na silonové vezírky.Používat nebo ne.Nebylo by lepší je úplně zakázat?

Shimano catana 2,7m 5-20g necteno

28.9.2006 | Snake | Pruty | 2.702 zobrazení | 7 odpovědí

Co si myslite o tomhle proutku. S přívlačí začínám, a chtěl bych chytat na piskovnach, velkých řekách okouny, tlouště, popř stičky, myslíte že je to na začátek dobrý proutek? díky za odpovědi.

Kamenování. necteno

28.9.2006 | Gagi | Ryby | 2.293 zobrazení | 26 odpovědí

Co myslíte proč některé rybáře a leckdy i ty co umí. tak moc baví zesměšnovat dotazy a názory ostatních? Je to způsobeno ,,charakterem", sexuální deviací, politickou orientací, nebo pocitem nadřazenosti?

jak na to s čeřenem..... necteno

28.9.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 2.118 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jak to chodí u vody s čeřenem??To jenom přídu k vodě zapíšu, vytáhnu čeřen a ponechané ryby zapíši do povolenky jako nástražní?!Nemám s tím žadné zkušenosti a proto tato otázka zní trochu blbě ale prosím napište co nejvíc odpovědí.

Vláčecí prut necteno

27.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 2.093 zobrazení | 18 odpovědí

Co mohu tahat za nástrahy na prutu Zebco Topic can spin 2,10 2–20 gramů a poradte i nějakou nástrahu please děkuji za každou radu!!!!