Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Blanice Vlašimská 1 a 2 necteno

27.9.2006 | Kosák | Ryby | 2.223 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím… Jedu na týdenní pobyt do Louňovic pod Blaníkem, tak bych se chtel zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s timto usekem a jake to tam je??? Budu rad, za kazdou dobrou radu… Dekuji

Co si myslíte o statutu\ necteno

27.9.2006 | pejik | Ryby | 1.734 zobrazení | 3 odpovědi

Mám k dispozici " Sdělení" legislativního odboru,z kterého je mimo jiné patrné toto: ryba , která je vypuštěna do rybářského revíru se stává tímto okamžikem „věcí ničí“ dále již res nullius. V tomto duchu již poté vystupují orgány ochrany přírody s ohledem na náhrady škod vzniklých predátory(vydrou­,kormoránem, norkem,volavkou apod.) Souhlasíte s tímto ? Nebylo rozumné aby každá MO, která zarybňuje svojí část

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.408 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Norsko necteno

25.9.2006 | svaca | Ryby | 5.636 zobrazení | 31 odpovědí

Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever

Boilie necteno

25.9.2006 | Carpboy | Ryby | 1.927 zobrazení | 3 odpovědi

Pro a proti!

tripod necteno

25.9.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 2.865 zobrazení | 22 odpovědí

Mám v plánu zakoupit tripod.cena do 4tis.Co můžete doporučit.Chytám na stojáku i řece.

Co je ještě suché muškaření a co už ne? necteno

25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.550 zobrazení | 22 odpovědí

Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.

Uzel na splítaná lanka na přívlač necteno

25.9.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.771 zobrazení | 5 odpovědí

nedáno jsem si koupil takový to splítaný lnko, jak se na něm mají dát vázät uzly. Problém je, že¨mi na něm žádnej uzel uvázat nejde – nebo aspoň mi do sebe nezapadnou (možná, že sem moc zvyklej na vlasce a splítanky. Neznáte nějakej uzel? Pokud možno i s obr./ nákresem.

na co a kde chytáte na podzim parmy necteno

24.9.2006 | Robur | Ryby | 1.746 zobrazení | 6 odpovědí

Kde je myšleno, hloubka, nízká proudná voda, tišiny atd.

Fluocarbon při muškaření ano nebo ne. necteno

24.9.2006 | bubu | Ryby | 6.117 zobrazení | 46 odpovědí

Používáte při muškaření flucar? Na jaké ryby jaký průměr?Jaké jsou dle Vás jeho přednosti. Nejde pouze o to,hlavně prodat?

Morava a Slezko spish necteno

24.9.2006 | jopo | Dravci | 2.564 zobrazení | 10 odpovědí

chlapi muzete mi poradit pokud cete kam nejcasteji chodite na Stiky byl sem na odre pres wiknd a NIC tak kdo poradII? diky hosi sem z Ostravy takze spIsh tady nekde poblish…dikezz…a stikam zdaarr :)

Počet ovinů při kroužkování necteno

24.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.632 zobrazení | 15 odpovědí

Kolik děláte ovinů při kroužkování blešivců?jaký průměr vlasce atd.

Pruty Mivardi necteno

23.9.2006 | PowerBait | Pruty | 10.046 zobrazení | 8 odpovědí

Z důvodu lepšího transporu zvažuji kopi těchto prutů.Nemáte někdo praktické zkušenosti. www.fish-pro.cz

Co podle vás znamená "ŽVEJKA PRUT" necteno

23.9.2006 | regulus | Pruty | 10.076 zobrazení | 68 odpovědí

Tento „terminus technikus“ je poměrně dost rozšířenej. Jsem pevně přesvědčen, že naprostá většina těch kdo tento termín použila, vlastně ani neví, co s tím chtěli říci. Prostě by mě zajímalo, co si kdo z vás pod tímto termínem a v jaké souvislosti, což je dost důležitý představuje. Svůj sáhodlouhý názor doručím později, tak se zatím tužte. -:)))

ryby:příroda vs.obchody. necteno

23.9.2006 | petr75 | Ryby | 1.778 zobrazení | 3 odpovědi

jistě jste všichni zažily ochránce zvířat a jejich názory na zacházení s rybou.jak jsou rybáři krutí,když loví na živou rybku.všimnul si ale někdo z těchto lidí,v jakém stavu se prodávají ryby v marketech?22­.9.2006jsem natáčel v ostravě v porubském tescu kapry a pstruhy.voda smrděla po celém marketu jenom proto,že ryby neměly dostatečný přísun kyslíku,jsou zaplísněné tak,že některé neměly ani hřbetní ani tukovou ploutev.některým pstruhům už to nevadilo,protože byly leklí.u kaprů to bylo totožné s tím rozdílem,že kapr vydrží i špinavou vodu a tak kromě plísně,která úplně změnila vzhled ryby jim „nic nebylo.“jestli existuje něco,nebo někdo kdo s tím může něco udělat,prosím kontaktujte ho,nebo mi pošlete kontakt e-mailem.děkuji

Polsko a rybářské nákupy necteno

22.9.2006 | PowerBait | Ryby | 14.381 zobrazení | 24 odpovědí

Kámoš mě přesvědčuje k nákupům do Polska a tvrdí,že hodně věcí včetně rybářské bižuterie vyjde podstatně levněji.Já mám stále v paměti(několik let tržnici Klodsko)a ty vystavené žvejka pruty,nekvalitní spalávky atd.

Jak chutná okoun? necteno

22.9.2006 | JarKoto | Dravci | 12.532 zobrazení | 81 odpovědí

Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?

Okouni necteno

22.9.2006 | Kubajs | Ryby | 1.964 zobrazení | 11 odpovědí

Můžu se zeptat jak poznám že se na určitém rybníku vyskytují okouni???

Vlasec Asso Ultra necteno

22.9.2006 | Prichy | Ostatní nádobíčko | 4.406 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím pánové, používá někdo tento vlasec a když, tak jaké máte zkušenosti?

Dravci? necteno

22.9.2006 | Vlackar | Přívlač | 5.532 zobrazení | 45 odpovědí

Jak ste na tom s dravci letos? Já bolen 62cm(odhadem), asi 50okounů od 12cm do 30cm a moje první životní štička 33cm…

CO VY?