Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Muškařina....pro úplnýho začátečníka
22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.547 zobrazení | 32 odpovědí
zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)
Co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?
21.9.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 3.825 zobrazení | 8 odpovědí
Poraďte prosím co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?
co proti ukousnuti od stiky?
20.9.2006 | wenclos | Přívlač | 3.212 zobrazení | 28 odpovědí
měl jsem na prutu peknou stiku…tak kolem 70 cm a vejch bych rekl ale bohuzel mi to ukousla…tak se ptam…vlaces s lankem nebo bez? a nebo by stacil kousek snury na konec?
Délka pobytu
20.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 1.887 zobrazení | 3 odpovědi
Když obchazíte vodu jako dlouho se zdržujete na 1 místě když jste bez záběru?????
Rybaření na Třebíčsku
20.9.2006 | zbysek | Ryby | 2.465 zobrazení | 1 odpověď
Nemohu si pomoct, musím to říci, nejsem spokojen s revíry na Třebíčsku. Zdá se mi, že veškeré zarybňování probíhá pouze na řece Jihlave(Dalešická přehrada). Co vy na to?
Muškaření pod Vyšším brodem
20.9.2006 | Hybo | Muškaření | 2.708 zobrazení | 1 odpověď
Zítra se chci vydat muškařit pod Vyšší brod. Nevíte někdo jak to tam momentálně vypadá? Poslední dobou je tam buď moc velká voda, nebo je to tam jako na poli. Díky za odpovědi.
Twistery Berkley
19.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 2.731 zobrazení | 16 odpovědí
Čau jak jste spokojeni s těmito twistery já dostanu k vánocům 5 těchto pytlů po 20 jsou dobré????
Woblery KÁCEL a Plzeň
18.9.2006 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 2.322 zobrazení | 2 odpovědi
Shánim vláčkaře z Plzně co mají zájem o woblery KÁCEL
Nugety
18.9.2006 | bobajz | Kaprařina | 2.480 zobrazení | 7 odpovědí
Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s lovem kapra na nugety.Teď tu u nás kapři nějak neberou,takže chci zkusit tuhle nástrahu.
základní nádobíčko na přívlač
17.9.2006 | lc81 | Přívlač | 2.776 zobrazení | 11 odpovědí
plánuji investovat do základní výbavy pro vláčkaře, tak potřebuji poradit. prozatím bych chtěl vystačit s 5–10 woblery, několika gumami atd. vláčet bych chtěl především na větší nádrži (třeba nechranice) a cílem má být nejlépe štika či candát, nebo alespoň větší okoun.
jaké konkrétní woblery doporučujete? jaká velikost? jaké barvy (dle kódu a označení výrobců)? ze značek bych to viděl hlavně na salmo a rapalu, případně sema lenešice (jaké máte se semou zkušenosti?)
jaké gumy doporučujete? jaká velikost, jaký model, jaká barva? dle internetu jsou dobré orka a relaxy, ale nemohu to ověřit.
předem díky všem za tipy, svatý petr vám to vrátí na úlovcích:-)
petr
Chytáte ryby z nafukovacího člunu?
17.9.2006 | PowerBait | Ryby | 2.780 zobrazení | 7 odpovědí
Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.
Spravný twister
17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.503 zobrazení | 34 odpovědí
Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister
Rybaření v okolí Českých Budějovic
16.9.2006 | Frostty | Domácí revíry | 2.783 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj, jelikož nastupuji na VŠ do ČB hledám informace o tamních revírech:), konkrétně o Vltavě, co můžu chytnout? Na co se mám připravit? Dále by mě zajímaly nějaké soukromé revíry v blízkém okolí ČB. Předem díky…
Twistery
16.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 2.012 zobrazení | 1 odpověď
Kde na internetu se dají koupit kvalitní twistery????
Univerzalni prut na privlac
16.9.2006 | wenclos | Přívlač | 6.631 zobrazení | 34 odpovědí
Poradte prosim jaky prut je idealni pro zacatecnika. Da se sehnat takovy obycejny privlacak s navijakem uz kolem 1500 Kc? Jaky by ste doporucili. Diky
Privlac v Plzni
15.9.2006 | wenclos | Přívlač | 2.064 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim.. jsem z Plzne a zacinam vlacet. Nenasel by se nejaky ochotny (trochu zkusenejsi) rybar se kterym bych mohl vyrazit v Plzni na jakoukoliv reku aby me zasvetil do sveta vlaceni? predem diky =)
Mitchell premium 3,3 20-60g grafit MI8
15.9.2006 | nulak | Pruty | 1.990 zobrazení | 4 odpovědi
dobry den chtěl jsems e zeptata jaký máte nazor na tenhle prut našel jsem ho slevněny z 3tis na 1tis. tak jsem si ho koupil.přišel mi domů a špička mi připadne dost tenká dá se bez problémů použít na položenou na kapry?????dík
Křížení ryb
15.9.2006 | modrak | Ostatní ryby | 3.983 zobrazení | 22 odpovědí
Minulý týden jsem na Labi 20, mimo jiné, ulovil i dva podivně exempláře podoustve říční. Ryby měly charakteristický rypec, ale zbarvením se spíše než podoustvím podobaly kombinaci plotice a perlína (Červené spodní ploutve, oranžová skvrna v oku, nazelenalý hřbet). Proto mě zajímá, zda se podoustev kříží ploticí, perlínem, případně s dalšími druhy kaprovikých ryb.
MS v přívlači a dalších disciplínách - Portugalsko - zprávy
14.9.2006 | HaD | Ryby | 2.802 zobrazení | 16 odpovědí
Veškeré dostupné informace o probíhajícím MS v Portugalsku.
Planá nad Lužnicí
14.9.2006 | AbuGarcia | Domácí revíry | 2.525 zobrazení | 8 odpovědí
co rikate na tento usek reky luznice,chytali jste zde nekdy?!…