Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

info jestřabice necteno

12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.286 zobrazení | 11 odpovědí

zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad

Jak vazat nastrazni rybicky necteno

12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.602 zobrazení | 10 odpovědí

Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…

Žerou ryby žaludy??? necteno

12.9.2006 | Klon | Kaprařina | 6.221 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor.Byli jsme s kamošem na revíru na kterým si bezvadně vždy zachytáme,ale tentokrát to bylo hodně slábé.U vody byli stromy žaludu,které padali ve velkem do vody,tak jsme přemyšleli jestli je třeba kapr žere.Jestli ano tak to potom musi být dlouho na tomto revíru po rybách.

Kam na kapra necteno

11.9.2006 | MB | Domácí revíry | 2.391 zobrazení | 4 odpovědi

Začínám s lovem kaprů, nemůžů však žádného ulovit, stále chytám jen plno cejnů a plotic. PLS doporučte nějaký severomoravský revír na kapra!

Naviják Club Demi necteno

11.9.2006 | Felix | Navijáky | 2.253 zobrazení | 1 odpověď

Neměl jste někdo v ruce naviják Club Demi? Jak se s ním nahazuje, co brzda a převod?

vábnička a sumci necteno

11.9.2006 | Rendy | Sumcařina | 12.323 zobrazení | 64 odpovědí

O technice jak pracovat s vábničkou se toho nikde moc nepíše , ani jsem ještě na vodě nikoho kdo by používal vábničku neviděl. Našel by se někdo kdo by toto téma mohl trochu osvětlit. Konkrétně mě zajímá jestli je nutné nejprve ryby lokalizovat a pak teprve vábit , nebo jestli si najít místo kde by člověk čekal lokalitu ryby a  zkoušet co se bude dít . Jaký tvar vábničky se vám nejvíce osvědčil? Co dělat s nástrahou když už sumce vidíte na sonaru ? Pukat dál ? Pohybovat nástrahou , nebo ji nechat v klidu? Nastražit rybu , nebo raději rousnice ? Myslím že lov sumců s vábničkou musí být velice adrenalinová záležitost. Poradí někdo ?

Játrove boili necteno

10.9.2006 | Mysho 22 | Kaprařina | 5.913 zobrazení | 10 odpovědí

Mohli by ste mi niekto poradit dobry recept na jatrove boilis(čerstva pečen),alebo poradit kolko pečene mam dat na 1kg suchcej zmesi aby som uvalal vhod gulky.Aka je vhodnejšia bravčova či telacia?

Návleky na boty necteno

9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 3.878 zobrazení | 10 odpovědí

Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?

Twistrovy prut a wobler? necteno

7.9.2006 | sramas | Přívlač | 2.661 zobrazení | 12 odpovědí

Dotaz zacatecnika: Muzu vlacet male woblery na twisterovy prut 3–12g? Existuji vubec woblery do 12g? Diky

Rybářské DVD necteno

7.9.2006 | Kosák | Ryby | 1.802 zobrazení | 3 odpovědi

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli zde nekdo nenabizi rybarske DVD??? Budu rad za kazdou nabidku… predem dekuji

Granule KP2 necteno

5.9.2006 | downhillbiker | Kaprařina | 4.220 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj,chtěl sem se zeptat, jestli někdo nevíte kde by se dali sehnat tyhle granule KP2?Pořípadě jestli nemáte někdo nějakej odkaz na výrobce nebo prodejce?Předem děkuji za odpověď!

Jak na ryby necteno

5.9.2006 | Raven | Ryby | 2.667 zobrazení | 16 odpovědí

Za tuto sezonu jsem chytil jen 3 kapry a 1 plotici jinak nic poradte jak zvetsit uspech na co chytat, vyber mista atd..

Slezká Harta necteno

4.9.2006 | blickyn | Domácí revíry | 2.850 zobrazení | 2 odpovědi

Od Po 11.9 do Ne 17.9. budu na Hartě. Nocleh na Rybařskem Domě v Roudně. Noc cca do 150kč ve zděné budově!!! Pokud má někdo chut´ jet také at se ozve na domluvu. Pozn. jedu z Praglu a take se vracim do Praglu :-) FEEDER vs. DRAVCI ???

Veselí,Tábor,Planá necteno

4.9.2006 | svaca | Domácí revíry | 2.390 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravim chytam nejradeji pobliz techto mest zajima me jestli to znate a kam chodite nejcasteji myslim reky luznice nezarka a potoky dikes

Jak lovit feederem na řece za větru??? necteno

4.9.2006 | | Feeder | 3.347 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Chtěl bych se zeptat jak postavit prut při lovu feederem na řece za větru.Na řece obecně platí,že musí být co nejvíce vlasce ve vzuchu aby proud vlasec neovlivňoval ,ale když fouká silný vítr??A když prut nastavim tak, aby byl těsně nad vodou tak mi špičku ohejbá proud.Zkoušel jsem použít i nejtvrdší špičku výbavy(2oz,)těžká krmítka ale nebylo to nic platné. Dík za rady.

Noční feeder. necteno

4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.092 zobrazení | 33 odpovědí

Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.

Najde se rybář z Chocně, vm, lit., UO, žbk, Tyn.? necteno

3.9.2006 | Time | Ryby | 2.520 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravíčko:)

chtěl bych touto cestou potkat nějakého společníka či -ci pro rybářský výlety na tichou, divokou orlici -mp , písáky u HK,PCE či jiné lokality . Nemám pořádně ským jezdit a rád bych ! Je mi 21 , rybařím rekreačně -ani masař ani boilísák a jsem mírně punk ;)

Burčák necteno

3.9.2006 | Robur | chytej.cz | 3.204 zobrazení | 25 odpovědí

Budeme brát na sraz s Prutosem burčák, protože zdroje jsou omezené (zatím burčáku moc není), tak bychom rádi znali předběžné množství a možnosti odběratelů, cena 35 – 40 Kč/l. Tak sem napište, kdo a kolik. Napište všichni, ať nemusíme evidovat, kdo už k tomuto tématu napsal do jiných diskusí. Asi se to poveze ve větších nádobách, tak si pro jistotu vemte petky.

Pstruh duhový - potrava necteno

2.9.2006 | Vichrzhor | Muškaření | 4.789 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni, zrovna jsem dokuchal dnešní úlovek pstruha duhového a provedl rozbor obsahu žaludků kvůli zjištění potravního spektra. Vzhledem k velikosti a stavu ploutví si myslím, že se jednalo o duháky, vysazené v polovině srpna místní MO do revíru. Překvapilo mě, že u dvou z nich jsem našel v žaludku filtr z cigarety – možná jim to připomínalo krmné granule. Máte podobné zkušenosti? Lovíte někdo na napodobeniny granulí? Dík za odpovědi!

Výroba Boilies necteno

2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.382 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a  také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.

S pozdravem Michal