Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Mýty o candátech
16.5.2016 | Dany73 | Dravci | 16.778 zobrazení | 89 odpovědí
Candát je co do braní
nejméně spolehlivá ryba a díky tomu mezi rybáři koluje neuvěřitelné
množství mýtů a polopravd. Který mýtus považujete za nejbizarnější a
který se pro vás postupem času stal faktem?
Nová kamarádka na dámskou rybařinu?
11.5.2016 | Vipertoxic | Kaprařina | 5.801 zobrazení | žádná odpověď
Hledám holčinu z Prahy a okolí která má stejný koníček jako já a taky by občas brala společnost.
FLAJZAR FISHTRON Q9-TX
2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.379 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, chci
tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem
našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za
tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji
Rybářské křeslo
7.4.2016 | LenkaFlidrova | Ostatní nádobíčko | 7.790 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobry den, tatkovi uz dosluhuje rybarske kreslo, tak jsem se rozhodla, ze mu k narozeninam koupim nove. Ale kdyz koukam na ty ceny, tak je to hruza:( tak jsem se chtela zeptat, jestli staci treba takoveto levnejsi? http://www.wildcarp.cz/…w-chair.html . je to dobra koupe? Diky za rady. Lenka
Koupě zavážecí loďky
6.4.2016 | Snakei | Ostatní nádobíčko | 2.695 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim. Chystam se investovat do zavazeci lodky, jakou by ste doporucili, jak resite nabijeni u vody? Mam nabijecku na ruzne RC baterie s moznosti napojeni na autobaterii, otazka je, jak dlouho to bude trvat.:-) Jinak bych chtel https://www.chytapust.cz/…cholot-s-GPS?… ale cena tady se mi zda docela prehnana, i u nahradni baterie.
Rybaření ve Španělsku na Mequinenze
1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.450 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)
Hydra - průtoky, hladiny a teploty řek přehledně
1.4.2016 | superweb | Tipy & triky | 3.620 zobrazení | 5 odpovědí
Jen takovy tip pro ostatni. O vikendu jsem hledal historii prutoku Berounky, abych si udelal predstavu kolik od me navstevy mesic pred tim klesla hladina. Vsechny weby ala hydro.chmu.cz maji buhvi proc verejnou historii jen za posledni tyden, coz toho moc nerekne. Oproti tomu http://hydra2.dusanrysavy.cz/ je hodne spatne vygooglitelny nastroj, za to pekne prehledny a flexibilni.
Nechranická přehrada
1.4.2016 | CzechSailngCenterNechranice | Domácí revíry | 3.670 zobrazení | 1 odpověď
Na Nechranické přehradě nám začala sezóna, přijeďte si zachytat! Pohodlné ubytování v chatičkách přímo u vody – Czech Sailing Center Nechranice, www.cscn.cz. Těšíme se na Vás!
Co sem to chytnul?
20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 4.555 zobrazení | 13 odpovědí
Lapnul jsem tuto rybu, delka
43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba
vracena vode.
Šoulačka - odháčkování, vracení ryby
6.3.2016 | samotm | Plavaná | 2.276 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, jak řešíte vyháčkování a vracení ryby při šoulačce? Jde mi o ty případy, kdy se chytají menší ryby a díky vyššímu břehu je není možno vyháčkovat ve vodě. Takže se na pruty vynesou z vody a co pak dál? Ruku není možné si namočit. A házet pak rybu z půl metru do vody? Přemýšlím, že bych si s sebou nosil kyblík, kde bych si vždy mohl namočit ruku a ryby bych do něj i dával. A až po opuštění místa, bych sestoupil k vodě a šetrně je pustil. Jak to děláte vy? Díky.
Proč je toto potřeba?
23.2.2016 | breca | Vaše názory | 9.804 zobrazení | 129 odpovědí
http://www.ceskatelevize.cz/…i-bez-listku
Tak tohle mi hlava opravdu nebere, kdo to vymyslel. Asi je potřeba naplnit jednou za rok mrazáky… Na rok!
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 3.843 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.
Boilies SOLAR Tackle
17.2.2016 | Marian Bešter | Kaprařina | 2.276 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím Vás a chtěl bych
se zeptat jaké máte zkušenosti a úspěchy s produkty SOLAR Tackle UK. Díky
za postřehy.
Dělička nebo teleskop ?
12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.133 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)
Jakub Vágner electronics
10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 17.400 zobrazení | 60 odpovědí
Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…
Síh severní maréna
10.2.2016 | Dzam | Ostatní ryby | 2.504 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj jezdíme na Nechranickou přehradu pravidelně od roku 1990 v únoru tam šla maréna posledních 10 let ani jedna nezná někdo důvod.
Revír
8.2.2016 | MOL | Bílá ryba | 2.165 zobrazení | 2 odpovědi
Nevíte někdo o nějakém dobrém rybářském revíru v Brně a okolí?? Děkuji za odpověď :)
Návnada
5.2.2016 | MOL | Vaše názory | 2.708 zobrazení | 7 odpovědí
Na jakou návnadu se teď vyplatí chytat? Zkoušeli jste někdo rohlíkové boilie? Mě se dneska osvědčilo domácí boilie s příchutí perníku. A co vy? Jakou máte vychytávku na zimu?
Úlovek
5.2.2016 | MOL | Úspěchy | 1.836 zobrazení | žádná odpověď
Chytiliste někdo něco většího na soutoku Dřevnice a Moravy? Nebo poblíž Zlína a Otrokovic?
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.090 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.