Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

San Polsko necteno

31.1.2016 | rifly | Muškaření | 2.902 zobrazení | 1 odpověď

Kdo poradí kde,jak,podmínky k muškaření na řece San v Polsku.Chystám se tam v červnu 2016

Shimano Sustain 4000 Fg necteno

31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 3.812 zobrazení | 5 odpovědí

Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán

Preference druhu kličky navijáku necteno

26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.256 zobrazení | 35 odpovědí

Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?

Malé, těžké plandavky necteno

25.1.2016 | JKemr | Dravci | 5.188 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.

chatka mušov necteno

17.1.2016 | lades37 | Domácí revíry | 3.315 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdarec, nevi nekdo o chatce na cca. tyden v lete. Co nejblize u vody ,oblast Musov

Daiwa MegaForce tele 150/360 necteno

10.1.2016 | fery112 | Položená | 1.926 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj,

chtěl bych začít chytat na položenou a přemýšlím o koupi nějakých teleskopů a padli mi do oka tyto pruty Daiwa MegaForce 150g/360. Máte s nimi někdo zkušenosti? Nebo byste mi doporučili nějaké jiné?

Měl bych je hlavně na klasické chytání s krmítkem, na rousnici nebo na mrtvou rybičku. Chytaná řeka Labe.

Díky za informace.

Mepps Aglia 00 s jednoháčkem necteno

10.1.2016 | samotm | Přívlač | 2.584 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj. Nevíte někdo prosím, kde se dají sehnat meppsky aglia 00 s jednoháčkem? Zběžně jsem prolezl internet a nic jsem nenašel. Díky za tipy.

Znevýhodňování navijáků s vysokým převodem necteno

10.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 5.574 zobrazení | 18 odpovědí

Je zde neuvěřitelně mnoho příspěvků, kde se na vláčku obecně znevýhodňují navijáky s vysokým převodem a vyšší rychlostí návinu, až mě to dohnalo k založení samostatného fóra. Pro mnohé je rychlost snad jeden ze zásadních faktorů při výběru. Toto jsem nikdy nepochopil, vždyť stačí prostě pomaleji otáčet kličkou. Jsem majitelem navi s vyšším převodem, při gumování prostě (s úspěchy) zpomalím na minimum a v proudu pod jezem se aspoň neutočím k smrti,jako to bylo dřív. Za mě jsou tedy naopak navi s vysokým převodem univerzálnější – zpomalit na minimum jde vždycky (např. místo jednoho půl otočení kličky), ale zrychlit na někdy víc než maximum je obtíž. Jsem zvědav na opačné argumenty…

Lov dravců na Nechranicích necteno

8.1.2016 | Twisp258 | Dravci | 2.700 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím jak jsou na tom poslední dobou Nechranice s dravci ? jak tam na tom jsou candáti a štiky ? popř. menší sumci ? chci chytat na přívlač díky

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.023 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/

Pomoc s výběrem pro začátečníka necteno

4.1.2016 | Pajrou | Pruty | 2.516 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den, s novým rokem jsem si dal předsevzetí, že si o víkendech začnu rybařit a pročistit hlavu. Tak jak to dělával kdysi můj děda a já jsem chodíval s ním. No sám jsem to nikdy nezkoušel a tak jsem trochu hledal na netu. Že bych si koupil do začátku nějaký prut v akci našel jsem na jednom slevovém portálu zaměřeným právě na rybaření, prut který se mi líbí nevím zda sem mohu hodit odkaz no dam ho sem aby jste mi řekli zda se pro mě hodí prosím neukamenujte mě hned za to dík :) http://augere.cz/…llerproduct/#upl Chtěl bych chytat na přehradách žádná řeka. Byl by pro mě? Mě osobně se totiž moc líbí ale jak jsem psal zatím tomu nerozumím :D Jo a strop je 2000kč Díky moc za odpovědi

Čím mažete navijáky? necteno

29.12.2015 | samotm | Navijáky | 5.748 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj. Jakou používáte vazelínu na mazání navijáků?

Já jsem použil tuto od Cormoranu: http://www.los-cormoran.cz/…-navijak-15g. Ale ta je úplně na nic. Doma vše fungovalo, ale venku u vody je konec. Ta vazelíne ztuhne a naviják se točí pěkně ztuha.

Máte nějakej tip? Díky.

Vím, že už tady tato otázka byla, ale je to už několik let, třeba budete mít nějaký nový, lepší tipy.

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali? necteno

27.12.2015 | cry.wolf | Úspěchy | 5.615 zobrazení | 37 odpovědí | upravit

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali?KOlem vody se pořád povídá že se málo sadí, že ryby neberou, že sou malý a takový plky. Pohlubte se před odevzdáním povolenky kolik ryb se vám podařilo za sezónu nachytat, abychom měli přehled co a jaký ryby se nejčastěji loví. Revíry doporučuju začernit, aby monitoři neměli tipy kam chodit víc masit. Jen ať si musí najít ryby sami.

Mě se zdá že letos byla sezona dobrá, bílé ryby hafo, no a kaprů kdybych chtěl tak sem mohl nachytat víc než dost.

Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované necteno

21.12.2015 | | Vaše názory | 21.401 zobrazení | 103 odpovědí

Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.

sumci necteno

18.12.2015 | Wolfis | Vaše názory | 3.735 zobrazení | 21 odpovědí

Prosím poradte na léto se chytám na sumčí vláčku a nevim jakej prut uvažoval sem tak do 100g je to dostačující poradte … Děkuji :))

Sportex Carboflex Turbo CT 2,70 40G necteno

10.12.2015 | fery112 | Přívlač | 2.309 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den,

velmi mě zaujal tento prut a přemýšlím o jeho koupi, ale chtěl bych zjistit nějaké podrobnější informace.

V první řadě mě zajímá jestli je vhodný na tahání woblerů velikosti do 12cm (x-rap, Jointed 11cm i hluboko potápivé, menších velikostí). Ale chtěl bych s ním okrajově tahat i gumy velikosti do 12cm (kopyta, twistery) s max 15g hlavičkou. Představoval bych si ho s navijákem Ryobi Arctica CF 3000.

Cílovou rybou budou štiky, candáti, boleni a není vyloučen ani menší sumec. Chytaná řeka Labe a Ohře.

Děkuji za Vaše odpovědi.

Chytání v zimě necteno

8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.425 zobrazení | 10 odpovědí

Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…

Výstava Olomouc - Československý rybář 2015 - listopad necteno

26.11.2015 | HaD | chytej.cz | 6.366 zobrazení | 73 odpovědí

Minireport ze zbrusu nové výstavy rybářských potřeb. Především fotografický… Pokud vás něco zajímá, ptejte se!

JIG GUN FAVORITE necteno

25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 2.927 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.

Je čeburaška opravu tak výjimečná? necteno

13.11.2015 | Dany73 | Přívlač | 9.927 zobrazení | 61 odpovědí

Otázka do pléna na kloubovou hlavičku typu Čeburaška oproti klasické jigovce. Myšleno ve srovnání záběrů či spektra ulovených ryb, neboť svou konstrukcí zcela jistě výjimečná je. Samotnému se mi osvědčila více při lovu ve sloupci (propad), jestliže „lížu“ dno, vítězí klasika (i Toro asi ví, proč zůstává klasice s canďochy věrný:-) Pod duelem málo postřehů, od té doby přeci jen uplynulo trochu vody…