Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | Pruty | 13.764 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
Sázava 6
18.6.2014 | štička17 | Přívlač | 1.846 zobrazení | žádná odpověď
Chtěla bych vědět jaké nejčastější ryby přívlačí jsou na Sázavě 6 nejvíce chytané.
Holky a přívlač
15.6.2014 | štička17 | Přívlač | 4.412 zobrazení | 23 odpovědí
Přívlač a holky. Fotogalerie, Nástrahy a nejlepší úlovky. Jsem dávejte své nejlepší úlovky.
Dyje 15 Vranovská přehrada
14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.012 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.
Kompresor na 12v na nafukování člunů
11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.232 zobrazení | 18 odpovědí
Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard
Nevydání povolenky
11.6.2014 | cujo | Vaše názory | 2.327 zobrazení | 15 odpovědí
Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?
Multík a prut na sumcovláčku
10.6.2014 | JKemr | Přívlač | 2.786 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, pohrávám si s myšlenkou, zda nepořídit multík na sumcovláčku. Doteď jsem na sumcovláčku používal smekací naviják, ale nějak mi to na těžké nástrahy (do 100g) nesedí. Proto uvažuji o koupi multíku a chtěl bych znát vaše názory na tohle téma, zda do toho jít nebo ne. Druhá věc, předpokládám, že na klasický prut multík sedět nebude, takže je třeba koupit i nový prut? Za vaše názory, postřehy a případně rady s výběrem náčiní děkuji. Teď mám sestavu Shimano Speedmaster 270XH + Penn Battle 4000. Díky
Ubytování na břehu rybníka Staňkov
4.6.2014 | eduard | Ubytování | 3.886 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den všem.
Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard
Nahradni spicky k FEEDER
3.6.2014 | Misko01 | Feeder | 2.913 zobrazení | 7 odpovědí
dobry den rybari . chci vas poprosit dostal jsem od znameho 2× pruty Pluto GoldStar Feeder jen ze mam problem , nemohu sehnat nahradni spicky 4mm – 5mm poridil jsem si jednu ale ta je moc mala (slaba) propadne me do hrdla prutu .(doufam ze jsem to popsal srozumitelne )proto vas chci poprosit jestli nekdo nema nahodou navic nejake tyhle spicky,samozrejme koupim jako za novou spicku vym ze stojej + – 140.-kc.moc dekuji a petru zdar.
Kurzy sumcařiny
1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.600 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)
Moc díky za rady ;-)
Prodej nové povoleky k lovu ryb
29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.437 zobrazení | 11 odpovědí
Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.
Zkušenosti na Ohři
28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.306 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi
Znojmo zavodní tým přívlač
27.5.2014 | Petr Halicek | Přívlač | 1.945 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěl jsem se prosím vás zeptat jestli je možnost je připojit k nějakému zavodnímu týmu v přívlači či jestli by měl někdo zajem založit společně nový ?
Za odpovědi které budou prosím vás objektivní a k věci předem děkuji.
S pozdravem Petr Halíček
Nejlehčí naviják na cestování
23.5.2014 | matej73 | Navijáky | 2.764 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, chtěl bych se vás, zkušenějších zeptat, co by jste doporučovali jako nejlepší vybavení s poměrem na váhu. Hodláme letos podniknou cestu do Mongolska a rád bych příležitostně obohatil náš jídelníček o nějakou rybu. Nejsem velký rybář, spíš začátečník a rybaření bude vyloženě jako doplňková záležitost. Proto hledám co nejlehčí, ale zároveň co nejfunkční řešení. Napadlo mě pořídit jenom navijáček a a ten připínat k trekingové hůlce, nebo uřízlému proutku. Na internetu jsem našel taky takovýto mini set, ale nevím, jestli to k něčemu bude. http://postovnezdarma.cz/…scem-2-barvy?…
nebo s multiplikátorem
http://www.funget.cz/…ut-d2860.htm
Díky za cenný rady
přikalená řeka
14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.360 zobrazení | 12 odpovědí
Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.
Straka proti škodné, či je on sám škodná.
14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 2.900 zobrazení | 17 odpovědí
co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…
Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.
14.5.2014 | HaD | Závody | 23.546 zobrazení | 216 odpovědí
Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad,
Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)
Chytil kapří dobrota
11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.531 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jaké máte
zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám
2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a
taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?
Jak se to navazuje?
10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.007 zobrazení | 5 odpovědí
Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?
Zabít či nezabít trofejní rybu?
9.5.2014 | HaD | Vaše názory | 10.040 zobrazení | 102 odpovědí
S přibývajícím věkem se obvykle vyvíjí i názory jedince. Já
jsem byl vždy přesvědčen o tom, že velká ryba bez rozdílu vždy patří
zpět do revíru, aby si svůj „dlouhý“ život dožila a navíc
zatraktivnila svou přítomností daný revír. S postupem času a nabitými
informacemi svůj názor lehce přehodnocuji. Přivedlo mne k tomu zejména
účast na odlovu pstruhů na kapiláře, kdy se odlovující velmi snažil, aby
tam nezbyl žádný větší, který by novou generaci pstruhů významně
oslabil – prostě by je sežral. Když nyní ulovím např. na menším
potoce poměrně velkého pstruha, sice ho nadále bez mrknutí oka okamžitě
pustím, ale po lovu přemýšlím, zda taková čtyřicítka na potoce, kde je
obvyklé maximum 30cm, není spíše pohroma a zda bylo jeho puštění
správné. Pro atraktivitu revíru asi ano, pro revír samotný asi naopak ne.
Něco jiného by to samozřejmě bylo na velké řece. Je na to prostě potřeba
nahlížet v souvislostech. Jak jste na tom názorově Vy a máte také
podobná dilemata?