Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Akce prutu Wonderod necteno

25.6.2014 | Hony | Pruty | 13.764 zobrazení | 49 odpovědí

Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…

Sázava 6 necteno

18.6.2014 | štička17 | Přívlač | 1.846 zobrazení | žádná odpověď

Chtěla bych vědět jaké nejčastější ryby přívlačí jsou na Sázavě 6 nejvíce chytané.

Holky a přívlač necteno

15.6.2014 | štička17 | Přívlač | 4.412 zobrazení | 23 odpovědí

Přívlač a holky. Fotogalerie, Nástrahy a nejlepší úlovky. Jsem dávejte své nejlepší úlovky.

Dyje 15 Vranovská přehrada necteno

14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.012 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.

Kompresor na 12v na nafukování člunů necteno

11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.232 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard

Nevydání povolenky necteno

11.6.2014 | cujo | Vaše názory | 2.327 zobrazení | 15 odpovědí

Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?

Multík a prut na sumcovláčku necteno

10.6.2014 | JKemr | Přívlač | 2.786 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, pohrávám si s myšlenkou, zda nepořídit multík na sumcovláčku. Doteď jsem na sumcovláčku používal smekací naviják, ale nějak mi to na těžké nástrahy (do 100g) nesedí. Proto uvažuji o koupi multíku a chtěl bych znát vaše názory na tohle téma, zda do toho jít nebo ne. Druhá věc, předpokládám, že na klasický prut multík sedět nebude, takže je třeba koupit i nový prut? Za vaše názory, postřehy a případně rady s výběrem náčiní děkuji. Teď mám sestavu Shimano Speedmaster 270XH + Penn Battle 4000. Díky

Ubytování na břehu rybníka Staňkov necteno

4.6.2014 | eduard | Ubytování | 3.886 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den všem.

Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard

Nahradni spicky k FEEDER necteno

3.6.2014 | Misko01 | Feeder | 2.913 zobrazení | 7 odpovědí

dobry den rybari . chci vas poprosit dostal jsem od znameho 2× pruty Pluto GoldStar Feeder jen ze mam problem , nemohu sehnat nahradni spicky 4mm – 5mm poridil jsem si jednu ale ta je moc mala (slaba) propadne me do hrdla prutu .(doufam ze jsem to popsal srozumitelne )proto vas chci poprosit jestli nekdo nema nahodou navic nejake tyhle spicky,samozrejme koupim jako za novou spicku vym ze stojej + – 140.-kc.moc dekuji a petru zdar.

Kurzy sumcařiny necteno

1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.600 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)

Moc díky za rady ;-)

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.437 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

Zkušenosti na Ohři necteno

28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.306 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi

Znojmo zavodní tým přívlač necteno

27.5.2014 | Petr Halicek | Přívlač | 1.945 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Dobrý den, chtěl jsem se prosím vás zeptat jestli je možnost je připojit k nějakému zavodnímu týmu v přívlači či jestli by měl někdo zajem založit společně nový ?

Za odpovědi které budou prosím vás objektivní a k věci předem děkuji.

S pozdravem Petr Halíček

Nejlehčí naviják na cestování necteno

23.5.2014 | matej73 | Navijáky | 2.764 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Ahoj, chtěl bych se vás, zkušenějších zeptat, co by jste doporučovali jako nejlepší vybavení s poměrem na váhu. Hodláme letos podniknou cestu do Mongolska a rád bych příležitostně obohatil náš jídelníček o nějakou rybu. Nejsem velký rybář, spíš začátečník a rybaření bude vyloženě jako doplňková záležitost. Proto hledám co nejlehčí, ale zároveň co nejfunkční řešení. Napadlo mě pořídit jenom navijáček a a ten připínat k trekingové hůlce, nebo uřízlému proutku. Na internetu jsem našel taky takovýto mini set, ale nevím, jestli to k něčemu bude. http://postovnezdarma.cz/…scem-2-barvy?…

nebo s multiplikátorem

http://www.funget.cz/…ut-d2860.htm

Díky za cenný rady

přikalená řeka necteno

14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.360 zobrazení | 12 odpovědí

Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.

Straka proti škodné, či je on sám škodná. necteno

14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 2.900 zobrazení | 17 odpovědí

co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. necteno

14.5.2014 | HaD | Závody | 23.546 zobrazení | 216 odpovědí

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)

Chytil kapří dobrota necteno

11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.531 zobrazení | 16 odpovědí

Chytil kapří dobrotaZdravím, jaké máte zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám 2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?

Jak se to navazuje? necteno

10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.007 zobrazení | 5 odpovědí

Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?

Zabít či nezabít trofejní rybu? necteno

9.5.2014 | HaD | Vaše názory | 10.040 zobrazení | 102 odpovědí

Zabít či nezabít trofejní rybu?S přibývajícím věkem se obvykle vyvíjí i názory jedince. Já jsem byl vždy přesvědčen o tom, že velká ryba bez rozdílu vždy patří zpět do revíru, aby si svůj „dlouhý“ život dožila a navíc zatraktivnila svou přítomností daný revír. S postupem času a nabitými informacemi svůj názor lehce přehodnocuji. Přivedlo mne k tomu zejména účast na odlovu pstruhů na kapiláře, kdy se odlovující velmi snažil, aby tam nezbyl žádný větší, který by novou generaci pstruhů významně oslabil – prostě by je sežral. Když nyní ulovím např. na menším potoce poměrně velkého pstruha, sice ho nadále bez mrknutí oka okamžitě pustím, ale po lovu přemýšlím, zda taková čtyřicítka na potoce, kde je obvyklé maximum 30cm, není spíše pohroma a zda bylo jeho puštění správné. Pro atraktivitu revíru asi ano, pro revír samotný asi naopak ne. Něco jiného by to samozřejmě bylo na velké řece. Je na to prostě potřeba nahlížet v souvislostech. Jak jste na tom názorově Vy a máte také podobná dilemata?