Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Rybářský dětský den
7.5.2012 | revoke | Tipy & triky | 10.136 zobrazení | 6 odpovědí
Letos jsem dostal za úkol vymyslet na dětský den nějakou zajímavou soutěž či jinou drobnou aktivitu (pro více dětí). Chtěl bych být originální a mít něco jiného než hod na cíl či poznávačku ryb, ale nějak mě nic nenapadá. Poradíte?
471 208 - OBORNÁ 1 A
7.5.2012 | dave76 | Domácí revíry | 9.632 zobrazení | 5 odpovědí
Čaute lidi, chci se podělit o úlovcích z minulého pátka na sobotu, kdy jsem byl na revíru 471 208 – OBORNÁ 1A.
Pršelo jak z konve, ale o záběry nebyla nouze. Nepočítaje 10 vyháknutých, tak za 15h čistého času jsem nachytal krásných 29ks kapříků a pár plotic. Loni tam davali násadu, tak jich hodně bylo kolem 35cm+, ale našli se i větší kousci. Strop byl 49cm lysec.
Každopádně, všichni putovali zpátky :-)
Fakt jsem si to i přes nepřízeň počasí užil ;-)
Pstruhove vody na Olomoucku
7.5.2012 | fojtas | Domácí revíry | 12.059 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravim. Muze mi nekdo rict,kde na Olomoucku je nejaka P voda kde by byli pstruzi vetsi nez 20cm??? Protoze na Bystrici hanacke, Trusovickem potoku i na Sumici je to teda bida. Prece to nemuze byt vsechno uz pryc… Je sice zalostne malo vody,ale tim spis by se v tech nekolika tunkach melo neco zdrzovat ne? Nebo poradi mi nekdo kde v okoli je to lepsi? Dik moc.
Vzdálenost
6.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 16.153 zobrazení | 6 odpovědí
Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?
Názory, tipy & triky.
FEEDER VS. PLAVANÁ
5.5.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 10.840 zobrazení | 16 odpovědí
tak mě tak napadá porovnat tyto dvě techniky lovu která se vám zdá úspěšnější? Mě rozhodně plavaná i když ryby nejdou vždy touhle technikou nějakou rybu vykouzlím.. Myslím, že hlavně v řekách dokáže plavaná nabídnout nástrahu přirozeněji než feeder..
zápis do povolenky
4.5.2012 | efifwe | Legislativa | 20.398 zobrazení | 38 odpovědí | upravit
dobrý den chtěl bych se zeptat jak byste do povolenky MRS-pstruhové vody zapsali třeba 6 tloušťů. jestli se píše jenom jednou název ryby a kusy jestli se píšou dohromady a kila? chci si udělat povolenky a potřeboval bych to vědět
Blansko
4.5.2012 | jjeed | Domácí revíry | 16.126 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkučenosti s lovem v okolí blanska můžete psat klidně i o řece
JV zachránce či byznysmen?
3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.309 zobrazení | 49 odpovědí
JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:
tloušti na feeder
3.5.2012 | jjeed | Feeder | 16.642 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
dobrý den Chtěl bych se vás zeptat na co všechno se dají na řece chytat tloušti na zhruba středně prouně vodě a případně jaké montáže bych měl použít.
Potkání blbce
1.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 36.529 zobrazení | 71 odpovědí
Včera jsem byl na rybách (Labe) trošku poškádlit ryby, sedl jsem si a chytal asi tak 7 hodin pak přijel chlap v autě stáhl okýnko a začal na mě řvát že si na tomto místě už měsíc krmí Boilim, vedle mě bylo všude asi 5 metrů místa, tak si řikám blbec jeden ten mě nena..re takže jsem mu jenom odpověděl že už tam 7 hodin chytám tak aby šel jinam. Nevím proč si nesedl vedle mě nebo se nezeptal jestli bych se nemohl trošku posunout ale to ne začal na mě hned řvát a tak se chci zeptat zda má někdo podobné zkušenosti a jak je vyřešil a kolik je ještě na světě blbců
Zkušenosti s navijákem Gunki FV (pezon a mitchel) ?????????
27.4.2012 | fojtas | Navijáky | 16.768 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto navijákem, doporučil byste ho někdo na přívlač – UL a L? Díky
SVRATKA 4 ryby
27.4.2012 | alexdelpiero | Domácí revíry | 41.232 zobrazení | 50 odpovědí
Skvělej revír s krásnejma rybama :) A všichni si stěžují a brečí jak je to těžká voda nechápu… :)
Jaka by měla byt min. hloubka v rybnice?
27.4.2012 | rryybbaa | Vaše názory | 19.152 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Dobry den, chtěl bych se zeptat, jaka by měla byt minimalni hloubka v rybnice. Prosim alespon orientačne.
dotaz začátečníka
26.4.2012 | dave76 | Feeder | 18.195 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj lidi, nekamenujte mě za tento dotaz, vím, že feeder technika vyžaduje své náčiní, ale byl jsem obdarován níže uvedenou sestavou a rád bych se zeptal, zda-li je možné s těmito proutky chytat i na feeder ?
navijáky – 2× SPRO freeliner lcs 560 děličky – 2× SPRO Royalty Carp 360 / 3,25 lbs
Díky moc !
Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J
25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.092 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!
Pomoc zacatecnikovi :-)
23.4.2012 | fojtas | Přívlač | 17.073 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj. Mam prosbu, jestli by nebyl nejaky rybar ochotny jit se mnou – nebo ja bych se pripojil k nemu – na P vodu v okoli Olomouce a naucit me neco do zacatku. Dekuji
COLMIC Carpa Ax 303 3,6m 2,75lbs
22.4.2012 | frost | Pruty | 17.083 zobrazení | 3 odpovědi
Zakoupil jsem tenhle prut,tak by mě zajímalo,jestli ho někdo máte a jak jste s ním spokojení?Vím,že je asi pozdě se ptát,když už ho mám:-))ale stejně.
Vnadící směsi
19.4.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 32.174 zobrazení | 24 odpovědí
Můj názor na vnadící směsy.. Testoval jsem komerční směsi různých značek Lorpio, Milo, atd atd… můj závěr u menších ryb cejnů, plotic může mít směs vliv na počet záběrů u velkých účinek už je slabší… Stejně dobře jak s Lorpiem, Milem si zachytám s obyč. šrotem kterej doladím posilovačem, aromatem.. A cena desetinásobně nižší jak u komerce. Váš názor?
Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu
19.4.2012 | džigit | Ostatní nádobíčko | 26.996 zobrazení | 101 odpovědí
Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvětlení apod.
Vysílačky PMR - SilverCrest - Lidl
18.4.2012 | CeP | Ostatní nádobíčko | 26.214 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s PMR vysílačkami SilverCrest, tuším že typ Twin Talker 4810 z Lidlu za 799Kč? Měli je v předminulý ten a někde ještě jsou. Má to cenu kupovat je na spojení z lodi na břeh, občas mezi dvěma za sebou jedoucími auty, či na turistické výpravy apod?