Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Krátkodobá kaprařina - Podlesí
5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.417 zobrazení | 65 odpovědí
Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)
strhnutá nástrah z vlasu
5.6.2010 | malej Tonci | Kaprařina | 2.582 zobrazení | 9 odpovědí
Je možný, aby mi ryba sundala z vlasu nástrahu aniž by to zaregistroval hlasic i swinger??? Měl jsem tam 2 kukuřice ještě obalené 3×l těstem asi 3× cca po 1hod jsem to vytáhnul a pokaždý na vlasu nebylo nic.
tetování s rybářskou tematikou
3.6.2010 | Pítý | chytej.cz | 57.124 zobrazení | 60 odpovědí
ahoj, chci se zeptat jestli někdo nevíte nějaký odkaz na motivy na tetování – nějaké rybky. Jednou sem viděl v rybářství obrázky a bylo to moc super ty kerky.
Jaké komponenty pro výrobu boilies
2.6.2010 | Kantik | Recepty | 3.660 zobrazení | 2 odpovědi
Napišet mi prosím, jak které komponenty pro výrobu boilies používat a jak je lze mezi sebou kombinovat.
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.040 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
pražené konopí a řepka
1.6.2010 | Pospii | Feeder | 6.191 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo máte s praženým konopím a řepkou zkušenosti, kolik se cca přidává řekněme do 1kg krmné směsi, můžu to přehnat, může to mít negativní účinky na lákání ryby? kterou směs je vhodné obohatit těmito ingrediencemi? děkuji za odpověď Pospi
Revír Pocheň u Krnova
31.5.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.516 zobrazení | 13 odpovědí
Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..
jsou candati prez 100 cm?
31.5.2010 | nedby | Dravci | 5.849 zobrazení | 21 odpovědí
tak co jsou candáti přes 100 cm už jsem chytil pár do 100cm ale víš ani náhodou tak se pochlubte já 98 cm
zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb
26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.726 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.
POPRVÉ NA EBRO
26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 2.990 zobrazení | 8 odpovědí
1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc
kalná voda
25.5.2010 | Voky | Domácí revíry | 2.383 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravim..docela by me zajimalo jestli je vubec mozne chytnout nejakou rybu na stojatých vodách, když je všechno kalné jako prase..o řekách ani nemluvim ty jsou stale jeste zvedlé..jestli je nejaky trik co se tyče barvy nastrahy atd. atd. díky
Nákup přes internet
24.5.2010 | Jepik | Obchod | 4.379 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.
Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!!
24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 12.945 zobrazení | 42 odpovědí
Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.
montáž
23.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 2.497 zobrazení | 2 odpovědi
v jednom filmu o rybách jsem vyděl tuto montáž na kterou jim strašně moc brali ryby poradíte jak ji mám navázat?
http://img96.imageshack.us/…znzvuik.jpg/
pro větší přehlednost zvěčte obrázek.
Kde na kapry kolem Rožnova p. R.?
23.5.2010 | MB | Domácí revíry | 2.107 zobrazení | 3 odpovědi
Ano, tohle je sice dost přihlouplý dotaz, ale jsem již opravdu zoufalý:-D. Na kapry jsem jezdil na přehradu na Horní Bečvě, obsádka nikterak „zářná“, ale přeci jen se to dalo. Letos je tam ovšem nějaký hromadný úhyn a jinak, než břichem nahoru anebo s pořádnou vrstvou plísně na šupinách jsem tam ještě neviděl. Proto se ptám, znáte nějaký dobrý revír na kapry v okolí?
reviry
23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.011 zobrazení | 10 odpovědí
prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.
Vyvážení
22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.032 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23
Teleskop na přívlač
21.5.2010 | BigMike | Přívlač | 13.257 zobrazení | 55 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s teleskopem na přívlač? Zvažuji na cesty nějaký tvrdší, okolo 270 cm a do 30–40 g? Transportní délka okolo 60–70 cm.
Nebo je lepší koupit vícedílný dělený?
candát
20.5.2010 | BAlice | Dravci | 4.068 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den. Prosím, nemohu nikde sehnat malého candáta do studenovodního akvaria, kde mám okouny, perlíny, karase, hrouzky. Měla jsem jednoho a ten mi umřel. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla candáta v Praze či okolí koupit?. Děkuji za odpověď. Dr Beranová BAlice @seznam.cz
Háčky bez protihrotů
19.5.2010 | Ichtyofag1 | Dravci | 10.501 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Ahoj všichni, podělte se se zkušenostmi lovu dravců na háčky bez protihrotů. Jsem v této oblasti ještě panic, potřebuju vaši radu, jak na to;-) Myslím si, že rybička z háčku bez protihrotu snadno zdrhne, jak tohle řešíte? Díky za vaše odpovědi!;-)