Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Ohře 8B, pstruhový revir
6.5.2010 | sirka12 | Muškaření | 4.550 zobrazení | 4 odpovědi
Mate uspechy a nebo jen ja jsem takovej dřevák? Po čtyřech navstevach zadny uspech at na mouchu nebo privlac, mate nekdo dobrou radu, diky
Candát na Nechranicích
5.5.2010 | tjjack | Dravci | 4.662 zobrazení | 13 odpovědí
Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…
Sumci na Mostecku a okolí
5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.578 zobrazení | 15 odpovědí
Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).
Použití krmné směsi na závodech
5.5.2010 | kamos007 | Závody | 5.949 zobrazení | 49 odpovědí
Koupil jsem si na závody 2,5 kg krmení od TRAPERU (karpiowate)(barva hnědočervená) a 1 kg TOP Mix (Perník) od václavíka (barva tmavě žlutá až nahnědlá)+ ještě mám objednané 3 krabičky masňáků a nachytám hnojáčky.Chci chytat na plavačku a feeder a nevím jestli mám dát jako hlavní směs na dno směs od traperu a jako mrakovou směs od václavíka. nebo jestli se dají tyto směsi kombinovat atd…
Hlavní lovená ryba by měla být ouklej, plotice, cejn a semtam zabere kapr. Děkuji moc za odpovědi.
Pruty a navijaky
2.5.2010 | Merkury69 | Pruty | 2.489 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D
Pomoc.oprava prutu
2.5.2010 | kingkubik | Pruty | 4.731 zobrazení | 14 odpovědí
Dobry den.prosim neznate nekdo nekoho na severni morave nejlepe v okoli OPAVY kdo opravuje pruty?dnes si kamarad polamal prut jedna se o colmic tom rymond delky 180 cm a gramazi 1–8g.problem je ze prut je tridyilny ale jinak je vazne super zlomil se zrovna nad spojem.neznate nekoho kdo mi poradi nebo kdo se venuje oprave prutu?nez se do toho pustime sami:Ddekuji moc
Přívlač s chobotničkou
2.5.2010 | swashik | Dravci | 2.278 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
Trofejní cejni a plotice z Orlíku
1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.626 zobrazení | 15 odpovědí
Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.
Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.
Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.
Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?
pomoc při výběru prutu
30.4.2010 | radekbaumruk | Pruty | 2.662 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj prosím o radu který z těchto prutu vybrat popřipadě i jiný.Uvítám všechny vaše zkušenosti a názory díky. http://www.tropicliberec.cz/porovnani/?…
nymfa Berkley
29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.468 zobrazení | 23 odpovědí
Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi.dekuji moc
jak na velke kapry?navnada atd.....
26.4.2010 | candatek | Bílá ryba | 3.875 zobrazení | 16 odpovědí
poslední dobou se mi vubec kapři vetšiho vzrustu nedaři vetsinou chytnu tak kapra o vzrustu 45–50 … tak jestli mate nnejakou radu dík :)
Průjezd plavebníma komorama
25.4.2010 | dobber | Ostatní ryby | 3.627 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kamarádi rybáři, obracím se na Vás s prosbou ohledně průjezdu rybářskou loďkou přes plavební komory. Před rokem jsme si s bráchou pořídili malou rabářskou loďku s motorem 2,5 HP. Nejčastěji rybaříme na Vltavě a chtěli bychom se dostat přes plavební komoru např. v Modřanech. Prosím Vás jestli někdo z Vás má zkušenosti s proplouváním zdymadel, zda by jste mi dal info. Jedná se mi hlavně o to, jestli je možné do komory klidně vplout nebo zda je nutné ve skupině lodí a jaké tam platí podmínky. Průkaz vůdce malého plavidla nemám, ale ani na motor 2,5 HP není potřeba. Moc děkuji za rady a pomoc
Balzer Fantastick Jerk
24.4.2010 | LuboO | Pruty | 6.127 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravim jerkmanov, kto pozna tento prut? Je to casting 185 cm 50–120g, dvojdiel, tvrdy jak kolik k fazuli. Material je karbon MI-6. Postaci na zaciatok? Cena je 33 €.
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 5.597 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.
Srovnání rybího masa
23.4.2010 | Robur | Recepty | 9.963 zobrazení | 43 odpovědí
V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | Přívlač | 103.744 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Shimano vs. DAM
19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.020 zobrazení | 22 odpovědí
Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)
Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)
Problém z děleným prutem shimano
19.4.2010 | vaisman1 | Pruty | 2.631 zobrazení | 14 odpovědí
Ahojky potřeboval bych radu,v sobotu sem byl na rybách a mám třídílný prut Shimano Force Master 3,6m 2,75lb,prut sem složil a asi při rovnání oček do roviny s ním nechtěně pootočil,a ted mi nejde rozpojit mezi prvním a prostředním dílem,zkoušel sem to za pomoci druhého rybáře a ani se to nehlo.děkuji za každý nápad jak to rozpojit
Babo raď!
19.4.2010 | Sander | Legislativa | 5.662 zobrazení | 54 odpovědí
Jak jste si mohli všimnouti, v pátek jsem vyžehlil želvu. Nic neobvyklého, mám teď ale strašně špatné svědomí, jestli jsem se nedopustil nějaké chyby. Stašně nerad bych udělal škodu tak dokonalé organizaci jako je Svaz, a proto se ptám, mám ji zpětně zapsat do úlovkového listu? Přesná délka i hmotnost by se ještě dala zjistit, ale nevím jak se taková želva měří, je skorem širší než delší.
elektromotor
18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.085 zobrazení | 58 odpovědí
Zdravím všechny
Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.