Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Záhada necteno

1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.267 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??

Italská řeka Adige necteno

1.4.2010 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.650 zobrazení | 2 odpovědi

Nelovil jste někdo na této Italské řece.Nemůžu na netu vůbec nic o této řece najít.

chytání na staré bambusáky necteno

1.4.2010 | Fryw | Pruty | 2.484 zobrazení | 7 odpovědí

Petrův zdar! Dnes jsem si snad po deseti letech znovu pořídil rybářský lístek. Ryby jsem chytával jako hodně malý kluk s dědem a to jsem měl jen staré bambusáky a později jsem dostal teleskopku z uhlíkových vláken. Celkově je má výbava obstarožní. Funkční naviják mi zůstal jen roen a rexx, oba jsem vyčistil a promazal a šlapou jak hodinky. Budou muset chvilku sloužit, jelikož jsem student a s penězma to je všelijak. Ale k prutům. Mám několik bambusových průtů, jak ze štípaného tak z „rostlého“ bambusu. Jedná se o dvou a tojdílné pruty. Je tam i jedna laminátka. Vypadají na první pohled v dobrém stavu a jsou nepoškozené. Myslíte si že se na ně dá ještě chytat, a nebo je to spíš spolehlivý způsob jak přijít o úlovek a zničit historické relikvie?

feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!! necteno

31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.361 zobrazení | 21 odpovědí

Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder

Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky

Sportex FBC- 2,75 lbs(366cm) | 3 lbs(380cm) necteno

29.3.2010 | MuRRon | Pruty | 2.474 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, chci se zeptat, potřeboval bych pár zkušeností od uživatelů těchto Sportexu FBC, jaká je podle vás v nich akce, nahazování na dálky atd..

jak na karabinu necteno

29.3.2010 | bondysta | Přívlač | 2.076 zobrazení | 5 odpovědí

dobrý den,chtěl bych se zeptat jak navážu karabinu.s ry­bařením začínám tak mě to zajímá,tu stranu s tím očkem na tu navážu ocelové lanko ale co a jak na tu karabinu?tohle mys­lím

http://potreby-rybarske.eu/…kg~velky.jpg

Staňkovský rybník necteno

29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.659 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.

Prut do 2500Kč necteno

29.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 17.462 zobrazení | 8 odpovědí

Prosím o radu. Chtěl bych ci koupit feeder do 2500Kč. Rád bych znal váš názor. Rozhoduji se mezi Colmic Valiant a Shimanem catanou. Chci medium 3.60 nebo 3.90. Děkuji za všechny odpovědi.

Oprava "mušáku" necteno

29.3.2010 | MB | Pruty | 2.061 zobrazení | 4 odpovědi

Stala se mi nepříjemná záležitost. Ke konci loňské sezony mi praskl na mušáku horní díl v místě spoje (mám 2dílný prut) a nevím co s tím. Jde to spravit (v tom případě se musím zeptat kde je opravna na valašsku, přesněji v okolí rožnova pod Radhoštěm), případně jde dokoupit jen ta část prutu? :-D Nerad bych kupoval celý nový prut, není to nic levného…

Letošní startovní místečka... necteno

29.3.2010 | Vydra11111 | Položená | 2.181 zobrazení | 3 odpovědi

rybari poradte se kam letos jdete jako poprve na ryby a nebo kde berou takhle casne z jara…

Shimano Forcemaster Cat Fish 330H necteno

28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.251 zobrazení | žádná odpověď

zajímalo by mě, jak si vede při zdolávání tenhle prut(http://bohemiafishing.cz/…t-fish-330-h)? mám ho v plánu v kombinaci s multíkem cormaran corboss 610, tak ještě zjištuju o prutu co se dá, než ho objednam… konkrétně by mě zajímala tvrdost, jestli je spíš pružnej nebo jako tyč… chci to na chytání ze břehu.......

Feeder od Mitchella necteno

28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.323 zobrazení | 6 odpovědí

chtěl jsem se zeptat na tenhle feeder do Mitchela http://www.tropicliberec.cz/…ak-maf-30-rd , máte s nim někdo skušenosti? naviják chci po nějakém čase vyměnit za lepší… doporučíte mi tenhle set nebo zamítnete?

skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem necteno

28.3.2010 | cechin | Legislativa | 3.891 zobrazení | 20 odpovědí

chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.

Pstruhové těsto Berkley mimo zimu? necteno

28.3.2010 | tomashr | Lososovité ryby | 3.609 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdar všem, měl bych jeden dotaz. Asi všichni znáte barevná těsta na pstruhy od Berkley, která se běžně užívají v zimě na dírkách – viz http://www.berkley-fishing.com/prod.php?…(1130663) . O tom, že se dají použít na dírkách není třeba diskutovat, máte ale někdo s touto nástrahou zkušenosti při normálním chytání? Ať už přímo na pstruhy na MP revírech s výskytem duháka, tak ale i na jiné ryby – třeba tloušť, okoun, ještě něco jiného… Pokud by to fungovalo, tak by se mi to občas hodilo – člověk někdy má možnost na ryby vyrazit tak nějak neplánovaně, třeba na chvíli z práce, kdy těžko může mít po ruce červy atd., tohle je jedna z nástrah, která se může válet v brašně a být k dispozici kdykoli :-)

Kde sehnat kukuricu necteno

28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.661 zobrazení | 18 odpovědí

Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.

Colmic Valiant necteno

27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.216 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.

Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler... necteno

24.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 9.156 zobrazení | 62 odpovědí

dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi

filmy necteno

23.3.2010 | candatek | Obchod | 14.633 zobrazení | 54 odpovědí

dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi

Jak na sumce na Hrachach?? necteno

22.3.2010 | M.Pitrs | Sumcařina | 16.222 zobrazení | 77 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky

Co je lepší? necteno

22.3.2010 | Sumík | Sumcařina | 2.463 zobrazení | žádná odpověď

Chci se zeptat,jaký způsob lovu je podle vás ten úspěšnější na našich tekoucích vodách např.Berounka na sumce.Preferujete podvodní splávky nebo bójky.Např na Berounce 1 je zákaz lovu na trhací bojku,jak to řešíte vy?