Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT
22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.718 zobrazení | 32 odpovědí
Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…
Nástrahy
22.3.2010 | Shimano911 | Přívlač | 5.399 zobrazení | 47 odpovědí
Dobrý den, chci se zeptat jestli lze používat woblery na prutu s gramáží 5–20 gramů a délkou 270.
Probošťská jezera
21.3.2010 | sumecryba | Vaše názory | 2.771 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,co jim není nic lhostejné.Rád bych se chtěl s Vámi podělit o jednu zkušenost.Byl jsem se se synem a jeho kamarádem podívat 17.3.2010 na Probošťských jezerech.Prošli jsme co se dalo.Voda ještě zamrzlá jen někde u břehů se už oběvovala průzračná voda.Došli jsme až na místo kde se vlévá kanál z Labe do jezera.Prý má kolem 5km jak jsme se později dozvěděli od místních rybářů,kteří tam byli se také projít.Skoro se nám z toho zastavilo srdce,když jsme uviděli hliněnou hráz,která odděluje přítokoví kanál od jezera.Nemohli jsme to pochopit o co tam jde.Až místní nám řekli že sice je to hudba budoucnosti,ale už se valstně začíná zavážka prý celého kanálu.Nad kanálem je ohromná skládka a jezdí tam jeden náklaďák za druhým a vysypávají co se dá.Myslím si že tato lokalita si to vůbec nezaslouží.Člověk je rád za každý krásný kout přírody.Když bude te mít chvilku napyšte co si o tom myslíte. Petrův zdar.
Veletrh Rybaření Brno 2010, 2011
21.3.2010 | HaD | Výstavy | 25.501 zobrazení | 302 odpovědí
Vše o veletrhy, postřehy, novinky atd. Současně srdečně zveme na návštěvu našeho stánku!
NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650
21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.304 zobrazení | 3 odpovědi
Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?
Prut na ul....
21.3.2010 | | Přívlač | 7.321 zobrazení | 57 odpovědí
Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…
Tatrovice - Zahájení
19.3.2010 | Flash25 | Lososovité ryby | 2.909 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim Vás,je tu někdo ze západu,kdo by se k nám připojil pro nás na zahájení pstruhovky? Bylo by to 17.4. v sobotu na hrázi Tatrovice. Zarybnění,pstruh,siven,štika,okoun. Dejte vědět,díky.
Pstruhové zahájení 2010.
19.3.2010 | kamos007 | Lososovité ryby | 11.478 zobrazení | 110 odpovědí
Letošní zahájení se blíží!!!!
Jak jste připraveni na novou sezónu a jak se těšíte?
Doufám, že tudy cesta nevede!?
19.3.2010 | jersey | Vaše názory | 2.133 zobrazení | 10 odpovědí
http://www.novinky.cz/…it-ryby.html
Po pravdě,kdyby měly ryby vypadat takhle,asi bych si začal hledat nového koníčka.Hnus,jak z hororu.
Výbava do 8000kč
18.3.2010 | Ogar | Kaprařina | 2.182 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím potřebuji poradit vybírám pruty s navíjákama na kaprařinu pruty 3dílný zhruba 3lbs naviják mám zatím vybraný okuma power liner 860 a z prutů se rozhoduju mezi http://www.kl-angelsport.cz/…x-Warrior-ES
http://www.milobrno.cz/…royalty-carp budu převážně chytat na un trnávka sedlice a někdy na orlíku
Hotové podvodní splávky
18.3.2010 | Sumík | Sumcařina | 2.465 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, mám dotaz zda má někdo zkušenosti s hotovímy podvodnímy splávky?To jest montáž splávku na úmělohmotné trubičce s karabinkou na olovo kudy se jen provlékne vlasec neb šňůra…
premiérové závody
17.3.2010 | pazout005 | Kaprařina | 1.848 zobrazení | 1 odpověď
zdravim,potřeboval bych nějaké rady a tipy.21–23 dubna se hodlám zúčastnit kaprařských závodů.Je to moje premiéra a tak bych byl rád za vaše postřehy,nebo zkušenosti.Na závodech se může krmit pouze ze břehu,je to na přehradě,která má hloubku cca 4 metry,dno je kamenité a bahnité(záleží na losu místa).já se pořád nemohu rozhodnout pro správnou techniku lovu,jestli na feeder,nebo na boilie,a taky mě nenapadá jak krmit(daleko,nebo blízko,partikl,nebo nějaké šroty,nebo i kombinace).předem děkuji za vaše rady
Šnůra sufix nebo power pro?
17.3.2010 | tjjack | Sumcařina | 2.825 zobrazení | 8 odpovědí
měl bych takovej dotázek, jak je na tom tahle šnůra http://bohemiafishing.cz/…aid-275150lb je kulatá a jak hodně vydrží? a pak by mě zajímaly ohlasy na tuhle powerpro http://bohemiafishing.cz/…75kg-m.green ??? která bude lepší??
Browning Orsucci
16.3.2010 | Kakofonix | Pruty | 1.955 zobrazení | žádná odpověď
Ahojte, nedávno som sa pýtal na možnosti rybolovu s bičom v Chorvátsku. Na základe odpovedí som sa rozhodol kúpiť si 6 metrový bič. Teraz mám ale možnosť kúpiť z druhej ruky bič Browning Orsucci, 8m z 8 dielov, Kevlar- carbone, Special competition za cca 40€. Neviete mi napísať niečo k tomuto biču, vzhľadom na to že som k nemu nič nevygooglil? Vďaka
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.201 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
Pro ryby bezpečný podběrák?
16.3.2010 | Knak | Ostatní nádobíčko | 2.250 zobrazení | 12 odpovědí
Uvažuji o koupi nového podběráku na feeder. Chtěl bych znát vaše typy a názory na podběrák který je bezpečný pro ryby. Podběrák který mám často způsobuje, hlavně u kapříků, že jim poškodí hřbetní ploutev. Ten první osten hřbetní ploutve se zamotá do oček v podběráku a tím ploutev kaprovi poškodí. Rád bych tedy podběrák s síťkou pro ryby bezpečnější.
Soutěž o nejhezčí fotku rybářky - o kalendář RYBÁŘKA 2010 a DVD
15.3.2010 | HaD | chytej.cz | 18.214 zobrazení | 32 odpovědí
Pravidla soutěže:
Soutěží se ve dvou kategoriích o poslední kalendář RYBÁŘKA 2010 a jedno DVD z edice CHYTEJ.cz dle vlastního výběru.
PRAVIDLA Do fóra – Soutěž o nejhezčí fotku ženy-rybářky vložte fotografii s rybářským motivem, na které je žena-rybářka. Fotografii současně zašlete na e-mail chytej@chytej.cz s odpovědí na soutěžní otázku – „Kolik DVD již vyšlo v Edici CHYTEJ.cz“? Nápovědu naleznete na www.rybarskefilmy.cz. Odpovědi zasílejte pouze e-mailem, fotografie vkládejte do tohoto fóra.
1. KATEGORIE – cena kalendář RYBÁŘKA
- vložte vlastní fotografii rybářky – přítelkyně, manželky, babičky, kamarádky, maželky, dcery, tety apod. :-)
2. KATEGORIE – cena DVD dle vlastního výběru z Edice CHYTEJ.cz
- fotografie, kterou naleznete na webu – vkládat můžete pouze fotografie s uvedením zdroje. Povoleny jsou pouze zhraniční servery, fotografie z českých konkurenčních serverů budou mazány.
Po skončení soutěže bude zvolen výběr deseti nejhezčích snímků a veřejným hlasováním bude určen v obou kategoriích vítěz.
pravidla soutěže zde: http://www.chytej.cz/souteze/35/
Berkley Tactix
14.3.2010 | Tarzan | Pruty | 11.160 zobrazení | 94 odpovědí
Dobrý večer, můj dotaz se týká prutu Berkley Tactix 210/2–12g, který v obchodě-odkaz dole nabízejí i s navijákem zdarma za 699. Ta cena se mě zdá nějaká nízká a tak se obracím na vás. Zajímá mě jestli s tímto prutem máte zkušenosti. Obchod: http://www.hobby-g.cz/…-ZDARMA.html
Děkuji za pomoc
Na Uslavu nebo na Uhlavu
13.3.2010 | jozefbmw1 | Vaše názory | 1.920 zobrazení | žádná odpověď
Kde na ryby v takomto pocasi,na Uslavu nebo na Uhlavu a kde,v takej zime s feederom?
Parmy-privlac
12.3.2010 | | Přívlač | 3.373 zobrazení | 16 odpovědí
Ahojte Kuciii chtel sem vas zeptat jake nastrahy se vam osvedcily pri lovu parem.....Diky za odpovedi