Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feederový podběrák (tyč + hlava) necteno

16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.466 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/pla­vačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).

Do merku jsem si vzal následující set:

Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.

Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?

zmatek ve šňůrách. necteno

16.12.2009 | Dan1869 | Kaprařina | 2.652 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Co je šoková a co je jiná a kde se vážou a jak dlouhé májí být? Fakt nevím. A jakou mám použít podle liber?

Volnoběžná brzda necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.061 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.104 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

Tá úplne prvá ryba... necteno

14.12.2009 | LuboO | Úspěchy | 3.089 zobrazení | 16 odpovědí

Pamätáte sa ešte na svoj úplne prvý úlovok? Tú prvú nádhernú rybu, ktorú ste zdolali len vlastnými silami, a potom vás niekolko hodín nafukovalo od pýchy pred kamarátmi, akí ste skvelí rybári? Alebo sa to nepodarilo a boli slzy na krajíčku? Podelte sa o tieto zážitky.

Pohár lovosického úhoře necteno

10.12.2009 | martinz | Závody | 2.761 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Ahoj. Byl jste nekdo za závodech Lovosický uhoř? Díky za par slov jak to probíhalo a tak. M.

Multiplikátor okuma solterra necteno

8.12.2009 | ??? | Vaše názory | 2.107 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Rád bych si koupil multik okumu solterru.Chtěl bych se Vás zeptat zda ho někdo z Vás má a jak je sním spokojen? Nebo aspoň nějaký názor,radu.Díky

NOVÝ KALENDÁŘ 2010 Z EDICE CHYTEJ necteno

7.12.2009 | vagi | Obchod | 2.756 zobrazení | 9 odpovědí

Právě mi dorazil kalendář Rybářka 2010. Objednali jste si tento nový kalendář nebo o tom uvažujete? Pokud ano, jak se vám líbí? Mně nejvíce únor. :-)))

druh policajta necteno

6.12.2009 | recek | Ostatní ryby | 12.487 zobrazení | 38 odpovědí

Prosim vas o radu chytam na polozenou driv sem pouzival policajty s ockem do prutu ale ty se pri zaseku omotavaji okolo prutu tak sem zacal pouzivat ten na provazku privazany k vydlicce po zaseku odpadne ale zamotaval se mi do vlasce a pri zaberu jsem to utrch a tak se mi taky nosvedcil.

Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5) necteno

6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.346 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.

Stejným metrem necteno

6.12.2009 | SlavoJalovicor | Vaše názory | 5.652 zobrazení | 34 odpovědí

Dobrý den.I když jsem členem RS teprve 10let poslední dobou mám z rybaření smíšené pocity.Těch negativních je více.První znich je neustálé zdražování povolenek a členských příspěvku.Přijde mi nefér že rybář který odpracoval 10h brigád zaplatí povolenku i členské vplné výši má za rok 40docházek k vodě a přivlastní si"pokud ryby berou a jsou mírové"pouze 6ks ušlechtilé ryby.Kdežto rybáři „důchodci,vyso­koškoláci aj.“kteří na brygády nechodí mají poloviční povolenky i členské mají v ročním sumáři v obou povolenkách"pstruh­.i mimopstruh­."zapsáno po 35ks ryb.Možná by se mělo uvažovat nad tím,že by se povolenka platila podle množství ulovených ryb.Další znich je nepořádek kolem rybářských revíru konkrétně Těrlická přehrada.Jezdím tam velice rád,někdy sám jindy s celou rodinou a to co se nachází kolem to je žalostné.Kdybych se měl řídit rybářským řádem,musel bych pokaždé na ryby s přívěsným vozíkem.

Nejhezčí wobler necteno

5.12.2009 | bukaj | Přívlač | 13.382 zobrazení | 107 odpovědí

Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.

Příběhy necteno

4.12.2009 | Tuber | Dravci | 2.116 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Z dravců mám asi nejradši sumce a štiku. Napište prosím dolů Vaše příběhy s lovem dravců(všech). Žádám Vás jen o jedno, pište prosím jen příběhy a ne připomínky k příběhům…

Okouni na Orlíku necteno

2.12.2009 | oxiana | Domácí revíry | 7.473 zobrazení | 44 odpovědí

Můžete mi prosím někdo poradit nějaká místa, kam se dá jet na okouny na VN Orlík?

ŠTÍTKY POD TROFEJE necteno

1.12.2009 | frenki | Obchod | 2.915 zobrazení | 6 odpovědí

Kolegové obracím se na Vás s prosbou, potřebuji sehnat štítky pod trofeje, řezy z kmene i s kůrou, nejlépe bříza, akát, ořech, dub, i velké průměry, nemusí být broušené stačí hrubě uřezané(musí být ale suché). Nabídněte zaplatím. díky moc.

Oprava laminátové lodi necteno

30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.105 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.

Místa na mníky necteno

30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.354 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohra­deckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.

rybniky rychvald necteno

29.11.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 9.379 zobrazení | 2 odpovědi

čaute mate někdo nake informace o rybniku novy stav nebo figura v rychvaldě ma cenu si kupovat povolenku kapři dravci jakekoliv info napište diky

Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko necteno

29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 6.584 zobrazení | 48 odpovědí

Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.

Naviják na feeder necteno

28.11.2009 | pextr | Feeder | 9.160 zobrazení | 43 odpovědí

Doporučte mi prosím naviják na feeder okolo 800 Kč. Našel jsem tenhle, ale nevím jestli bude dobrý http://www.rybarskepotreby-sobol.cz/…-2500-fa.htm