Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

PILA BOHDANEČ RYBOLOV PRO DĚTI??? necteno

30.7.2009 | klicek | Domácí revíry | 10.179 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj chlapi,chci se podělit o jeden otesný zážitek od vody. Jelikož má kluk prázdniny ,a doma s ním není k vydržení,beru ho občas na ryby.Jezdíme po kraji na soukromé rybníčky ,tam si lze pěkně zachytat .Na internetu jsem našel inzerát .Rybolov pro děti -pila Bohdaneč.Je to kousek od nás ,tak jsem se rozhodl že to zkusíme tentokrát zde. Cena za povolenku 150 KČ se zdála v pohodě,fotky také napovídaly že to bude fajn ,tudíž jsme vyrazily… V 9 H ráno jsme byli na místě,co nás ale překvapilo že tam nebyla ani noha.Namířím si to ke kiosku pro povolenku netuše co mne čeká. Pán byl celkem v pohodě ,říkám si bude to paráda. Když na mě pak ale vybali částku za povolenku ,všelijaké zálohy ,šel jsem do kolen. Na místo inzerovaných 150kč, to bylo nějakých 700kč. Být tam sám tak se na to vy…,ale kluk byl natěšenej ,tudíž jsem nemohl couvnout.Když pak začal s místním řádem tak to už jsem měl totálně po náladě. Ulovená ryba totiž nesmí být vrácena vodě,což pro nás jako pouštěče byl asi největší problém. Přejdu k samotnému lovu- pstruzi 25–30 cm ,takže nic moc,ale to nejlepší teprve příjde,nejen že rybu nesmíte pustit zpět ale musíte si ji zabít zapujčeným polenem a vhodit do vyfasovaného kýble a ještě ji pěkně zaplatit,a to opravdu pěkně 250 kč /kg .Za zadke nám tam ometal místní dědek a hlídal aby jsme náhodou něco nepustily,což mi pěkně lezlo na nervy Na místo krásně stráveného dopoledne se nám výlet změnil v zatraceně drahou hodinku něčeho co z rybařením nemá nic společného .Tato hodina hrůzy mě stála 1000kč ,neboť při odchodu jsem musel tyto ryby ještě zaplatit,a to 300kč. Nemluvím o starosti s rybamy ,jelikož je nejíme. Ne že bych byl škudlil ,ale za hodinu mi to přijde příliš. Rybaříme pro radost a pohodu u vody ,ale toto jsme zde ani náznakem nenašli. Celkově to beru jako zkažený den a ani se nedivím že jsem na parkovišti pro cca 20 aut mohl zaparkovat klidně autobusem bylo totiž téměř prázdné,ted už se nedivím!!!!! Nelze toto ani omylem srovnávat s revíry jako je polička ,štít ,lovětín atd.kde za 200až 300kč strávíte pěkný den opravdu na rybách…
Máte někdo ještě zkušenost z nějakým takovýmto hnusem????

naviják pro match prut necteno

30.7.2009 | Maty111 | Plavaná | 8.255 zobrazení | 29 odpovědí

Cus ja sem zacatecnik v plavane zrovna jsem si koupil matchovku a potreboval jaky navijak se na tento zpusob lovu hodi nejvice. Děkuji

Parametry,nastavení echolotu EAGEL Cuda 242 necteno

30.7.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.076 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec všem,nemohli by jste mě někdo poradit jak nastavit tento echolot nějak se mi to nedaří.Dík

MORAVA 12 A necteno

30.7.2009 | tomasektom | Přívlač | 2.086 zobrazení | 1 odpověď

Chodíte na tuto lokalitu a jak se vám daří tady z rybama.Jakou techniku by jste zvolily na této lokalitě.

ledvinka od Rapaly necteno

29.7.2009 | novas32 | Ostatní nádobíčko | 1.978 zobrazení | 3 odpovědi

ahoj, neni to tak dlouho, co tu probehla chvala na ledvinku od Rapaly, tusim, ze to tedy byla ledvinka. nemuzu to tady nikde najit, netusite kde to bylo? v obchode jsem narazil na takovou brasnu pres rameno, s implantovanyma krabickama na nastrahy. nejsem si jisty, jestli to nahodou nebylo ono, ale chtel bych to pouzivat i pri muskareni a to se mi tahle brasna zda moc velka. ta brasna se mi taky moc libi, ale kdyby bylo neco mensiho, bylo by to super. tusim, ze o tom tady na foru psal neco David Havlicek. diky za pripadne info.

e-SHOPY - špatné zkušenosti necteno

29.7.2009 | Czudko | Obchod | 5.647 zobrazení | 15 odpovědí

Informujte ostatní kolegy na co si u kterého e-shopu dávat pozor! Osobně chci upozornit na přístup jednoho…

kde je to co bývalo? necteno

28.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.155 zobrazení | 9 odpovědí

Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.

Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.

Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.418 zobrazení | 13 odpovědí

v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..

rotačky necteno

28.7.2009 | stupy | Přívlač | 13.506 zobrazení | 69 odpovědí

Ahoj,chci se zeptat jake rotačky vydrži nejvic.Mam odskoušene Robinzonky-ktere.no nic moc.A tak se chci zeptat ktere sou odolnějši

Chodíte někdo vláčet na Seč??? necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 1.886 zobrazení | 4 odpovědi

Je tu někdo, kdo jezdí vláčet na Sečskou přehradu? Pokud ano, jaké tam máte úspěchy???

Banda Ostrava necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 1.732 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Ahoj,hledám někoho kdo má kolem 14 Let je s OSTRAVY a chodí na Ryby rád bych se přidal..

Ryby v Odře necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 8.979 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky

dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgk­sdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvv­vvvvgjsdfgsdfb

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.306 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

Všem tichejm bláznům necteno

25.7.2009 | Klon | Obchod | 3.386 zobrazení | 2 odpovědi

Petrův zdar.Prosím Vás nevíte kde bych mohl sehnat toto CD???,Hledal jsem na netu a nic.jediné co jsem našel,tak koupě za směšných 19 kč,ale při objednávání,to vypíše,že není kdyspozici...­...Nevíte kde ho sehnat?? nebo jestli ho někdo má a pošle nebo nahraje na nějaky server,kde stáhnu,rád zaplatím…

Ivo je to super CD a další píseň " milovaná štika " a " Sumec " jsou taky super.neplánuješ další cd???

Neoprén? necteno

25.7.2009 | brčo | Ostatní nádobíčko | 2.691 zobrazení | 5 odpovědí

Dobry den. Mal by som dotaz ohladom druhov a vyhod, nevyhod brodiacich oblekov nohavic. Trapi ma najma to aky je rozdiel v pouzivani neoprenovycha a aky v pouzivani viacvrstvovych tkanych brodiacich nohaviciach.

Dakujem vopred.

povolenka k lovu ryb ??? necteno

24.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.425 zobrazení | 4 odpovědi

Kde se smí chytat s touto povolenkou---územní povolenka k lovu ryb na mimopstruhových revírech Východočeského ÚS

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.372 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 5.683 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

Nemírová ryba-zraněná ?? necteno

21.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 2.961 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co s rybou, která polkla nástrahu hlouběji než měla ..nebo při vytažení byla jinak zraněná ???…a ke všemu nemá míru!! ?

SUMCOVÝ PRUT necteno

21.7.2009 | prchy16 | Sumcařina | 3.828 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na sumcový prut značky mivardi fanatic catfish 270 mate sním nějaké skušenosti jinak mi poradte naký dobrý sumcový prut tak 1500kč dík