Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Co už jste tento rok zmasili?
26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 15.096 zobrazení | 151 odpovědí
Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?
Jak na úhoře
25.8.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 46.455 zobrazení | 35 odpovědí
chtěl bych se zeptat jaké máte poznatky s lovem úhořů na položenou
Sumec versus Parma
24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.604 zobrazení | 17 odpovědí
názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory
zaplisneni okouna
24.8.2008 | clingfish | Tipy & triky | 2.306 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim panove a zaroven prosim o radu. Pred tremi dny sem si donesl okouni dorostence do akvarka a jeden zacina od hlavy chytat plisen. Nevite co s tim?
Regulus
22.8.2008 | | chytej.cz | 8.005 zobrazení | 63 odpovědí
Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.
popy,popy,popíčky.
21.8.2008 | farnas | Dravci | 7.634 zobrazení | 61 odpovědí
chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....
Která ryba má nejvíc oleje
21.8.2008 | Robur | chytej.cz | 2.952 zobrazení | 17 odpovědí
Ve fóru Selský rozum www.chytej.cz zaznělo,že se dá jezdit na rybí olej. Kterou rybu považujete za nejmastnější? Jde o to, že pak při úpravě motoru nemusíte jezdit na benzín či naftu, ale na rybí tuk, což se při ceně rybářského lístku pěkně rentuje. Co vy na to? Není to geniální.
Dyje 6
20.8.2008 | pesla | Domácí revíry | 2.601 zobrazení | 1 odpověď
Zdar chlapi.Chci se Vás zeptat jak je to s Dyjí6,slyšel jsem že je na 14 dní zavřená.Dík za odpovědi.
Feeder Esox Evolution Carp 360
20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.416 zobrazení | 6 odpovědí
mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki
Vysazují se jeseteri
20.8.2008 | farnas | Ostatní ryby | 2.332 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli se u nas vysazuji jeseteri. A kde , muzete jsem davat fotky ulovku jeseteru teto nadherne ryby.
Oprava broďáků
18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.985 zobrazení | 18 odpovědí
Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))
Naviják na kaprařinu
17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.144 zobrazení | 9 odpovědí
Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.
Květák
17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.576 zobrazení | 44 odpovědí
Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?
Tým v přívlači na 2009
16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.112 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.
naviják: Tica Sportea SR-3007
15.8.2008 | Radim11 | Navijáky | 2.675 zobrazení | 6 odpovědí
zdarec, chci se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s timto navijakem. Daji se s nim chytat ryby do 80cm?? tady tady je odkaz – prosim o zhodnoceni. diky odkaz: www.rsp-fishing.cz
feeder pre zaciatocnika
14.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 7.906 zobrazení | 61 odpovědí
ahojte…chcel by som si kupit svoj prvy feeder hlavne na rieky s miernym az rychlejsim prudom (hlavne laborec č.3 ač.2) a rybniky …lovenou rybou by mal byt vacsinou pleskac a kapor do 60cm…cena by mala byt okolo tych 1200SK..mohli by ste mi nejaky poradit ??? ake s nim mate skusenosti atd…hodim sem aj neake odkazy ktore som nasiel na nete …za vsetky tipy dakujem
mensia rada.alebo pomoc
13.8.2008 | lacika3000 | Kaprařina | 2.782 zobrazení | 17 odpovědí
chcel by som sa spytat ci neikto pouziva takuto montaz alebo nieco podbme poripadne radu ako to naviazt.foto dam
Trofeje z ryb
13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.476 zobrazení | 11 odpovědí
Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)
pruty Dragon
13.8.2008 | alva | Pruty | 10.518 zobrazení | 28 odpovědí
Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali
Jak na amury v polovině srpna
12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.635 zobrazení | 9 odpovědí
Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.