Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co už jste tento rok zmasili? necteno

26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 15.096 zobrazení | 151 odpovědí

Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?

Jak na úhoře necteno

25.8.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 46.455 zobrazení | 35 odpovědí

chtěl bych se zeptat jaké máte poznatky s lovem úhořů na položenou

Sumec versus Parma necteno

24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.604 zobrazení | 17 odpovědí

názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory

zaplisneni okouna necteno

24.8.2008 | clingfish | Tipy & triky | 2.306 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim panove a zaroven prosim o radu. Pred tremi dny sem si donesl okouni dorostence do akvarka a jeden zacina od hlavy chytat plisen. Nevite co s tim?

Regulus necteno

22.8.2008 | | chytej.cz | 8.005 zobrazení | 63 odpovědí

Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.

popy,popy,popíčky. necteno

21.8.2008 | farnas | Dravci | 7.634 zobrazení | 61 odpovědí

chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....

Která ryba má nejvíc oleje necteno

21.8.2008 | Robur | chytej.cz | 2.952 zobrazení | 17 odpovědí

Ve fóru Selský rozum www.chytej.cz zaznělo,že se dá jezdit na rybí olej. Kterou rybu považujete za nejmastnější? Jde o to, že pak při úpravě motoru nemusíte jezdit na benzín či naftu, ale na rybí tuk, což se při ceně rybářského lístku pěkně rentuje. Co vy na to? Není to geniální.

Dyje 6 necteno

20.8.2008 | pesla | Domácí revíry | 2.601 zobrazení | 1 odpověď

Zdar chlapi.Chci se Vás zeptat jak je to s Dyjí6,slyšel jsem že je na 14 dní zavřená.Dík za odpovědi.

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.416 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

Vysazují se jeseteri necteno

20.8.2008 | farnas | Ostatní ryby | 2.332 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli se u nas vysazuji jeseteri. A kde , muzete jsem davat fotky ulovku jeseteru teto nadherne ryby.

Oprava broďáků necteno

18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.985 zobrazení | 18 odpovědí

Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.144 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Květák necteno

17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.576 zobrazení | 44 odpovědí

Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?

Tým v přívlači na 2009 necteno

16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.112 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.

naviják: Tica Sportea SR-3007 necteno

15.8.2008 | Radim11 | Navijáky | 2.675 zobrazení | 6 odpovědí

zdarec, chci se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s timto navijakem. Daji se s nim chytat ryby do 80cm?? tady tady je odkaz – prosim o zhodnoceni. diky odkaz: www.rsp-fishing.cz

feeder pre zaciatocnika necteno

14.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 7.906 zobrazení | 61 odpovědí

ahojte…chcel by som si kupit svoj prvy feeder hlavne na rieky s miernym az rychlejsim prudom (hlavne laborec č.3 ač.2) a rybniky …lovenou rybou by mal byt vacsinou pleskac a kapor do 60cm…cena by mala byt okolo tych 1200SK..mohli by ste mi nejaky poradit ??? ake s nim mate skusenosti atd…hodim sem aj neake odkazy ktore som nasiel na nete …za vsetky tipy dakujem

mensia rada.alebo pomoc necteno

13.8.2008 | lacika3000 | Kaprařina | 2.782 zobrazení | 17 odpovědí

chcel by som sa spytat ci neikto pouziva takuto montaz alebo nieco podbme poripadne radu ako to naviazt.foto dam

Trofeje z ryb necteno

13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.476 zobrazení | 11 odpovědí

Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)

pruty Dragon necteno

13.8.2008 | alva | Pruty | 10.518 zobrazení | 28 odpovědí

Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.635 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.