Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Volframová fólie
29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.736 zobrazení | 6 odpovědí
Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky
Malí kapři
28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.667 zobrazení | 28 odpovědí
Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.
Ohre Nechranice
28.10.2007 | puch | Přívlač | 2.916 zobrazení | 11 odpovědí
poradil by mi nekdo,kam zajet na Ohři nebo na Nechranice na privlac???Nebojte,nejsem masar
Ocka u prutu
25.10.2007 | richtich | Pruty | 2.357 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj vsem!!!
Rekl jsem si, ze pristi rok zkusim nekde na sumce…koupil jsem si pres internet prut Sänger Pro T Waller 2,7m 100–400g. Vcera dosel a hned pri pohledu na jeho ocka jsem zacal svidrat. Uchyceni ocek, je vzdy rovne, ale pak samotne ocko nestoji rovne(nektere je naklonene k rukojeti, jine ke spicce a mozna nektere je snad i dokonale kolme k prutu). Prikladam foto prvniho a druheho oka od rukojeti. Uz jsem to s dvema z vas probiral, ale nikdo presne nevi…proto by me zajimalo, jestli se nekdo muze vyjadrit k nazoru, ktery mi byl jednou recen v obchode. Ty sikme ocka prej nejsou vady, ale schvalne provedene kvuli akci prutu. Muze to nekdo potvrdit?
Svítilna
24.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.783 zobrazení | 19 odpovědí
Pánové, sem tam dámo a Ripko, prosím o radu. Potřebuji pro kamarádku svítilnu na chatu. Měla dobíjecí s adaptérem a ještě jí vyhovovalo, že na tom byla malá dioda, takže se to po tmě dobře hledalo. Jina při nabíjení to bylo na nějakém držáku na zdi, což není priorita. Asi by to mělo mít ochranu proti přebití, páč to má permanentně v zásuvce, kterou nahazuje hned po příjezdu zapnutím pojistek. Cena asi do 500Kč. A samozřejmě by to mělo svítit na nabití co nejdéla a nabíjení by mělo mít co nejkratší dobu. Tak nezapomeňte při doporučování uvádět i tyto údaje. Díky.
Netradiční nástrahy
23.10.2007 | čabi | Přívlač | 7.133 zobrazení | 34 odpovědí
Máte někdo na přívlač nějaké nástrahy na které se běžně nechytá,nebo nějakých netradičních tvarů?Na kterou to aspoň trochu jde…
elektromobilem na ryby
23.10.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 5.914 zobrazení | 47 odpovědí
Co na to říkáte, líbilo by se Vám jezdit na ryby za pár halířů? Nebo máte raději podporování ropných magnátů?
LETOŠNÍ KAPŘI
20.10.2007 | Fish man | Kaprařina | 4.259 zobrazení | 28 odpovědí
Nazdárek jak to vypadalo letos u Vás s kaprama? Nějaký nový osobáček? Popřípadě hoďte i fotku!
Barvy woblerů
19.10.2007 | kmasek | Přívlač | 2.658 zobrazení | 8 odpovědí
Kluci pochvalte se na jeke barvy mate největší úspěchy???Foto není na škodu :)
Hron u Levice
18.10.2007 | BigMike | Domácí revíry | 2.452 zobrazení | 10 odpovědí
Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.
Naviják na kaprařinu ?
17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.464 zobrazení | 30 odpovědí
Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?
Kuchání kalamárů??
17.10.2007 | supi | Ryby | 5.655 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím! Koupil jsem si zmražený kalamáry, nekuchané. Maj očíčka a tak. Chci se zeptat, jak se to kuchá? A je to nutné? Na co si dát pozor? Děkuji všem předem za jejich pomoc!!!
Vltava okolo Libne
17.10.2007 | streda | Domácí revíry | 2.146 zobrazení | 2 odpovědi
Nevite proc je ted tak malo vody? Je to vsude nebo jen od Stvanice k Troji? Bohuzel nemam cas se jit jinam podivat. Kazdopadne rybaru v Holesovicich je ted plno…
Woblery-JAXON
16.10.2007 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 23.137 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s těmito nástrahami???Pro mě tenhle rok je Jaxon holo select zatim nejlepší wobler mám na něj hafo tloušťů a okounů a i docela dost štik(nej 75) a bolenů.
Vary/Sokolov/Kraslice
14.10.2007 | Flash25 | chytej.cz | 2.382 zobrazení | 5 odpovědí
Hledám kolegu na ryby,z 90% vláčka.Možno vyjet i do zahraničí.Napište,pokecáme,a můžem skočit i na pivko. Kraslice a okolí. Jinak v tomto tématu se můžem bavit o čemkoli.
vázací víkend 2008
14.10.2007 | Milky | chytej.cz | 7.383 zobrazení | 75 odpovědí
Nechci nic říkat, ale kvapem se blíží konec rocku a v únoru, doufám, další vázací víkend s Toulíkem! Kdo se těší?
odra2
12.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.318 zobrazení | 14 odpovědí
daji se chytit nejakci dravci nebo kapři na tomto reviru
Orlík
10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.466 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??
Prut pro dceru
9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.293 zobrazení | 21 odpovědí
Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle
fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když
budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?