Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Naviják na kapry
4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.675 zobrazení | 8 odpovědí
Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem
TEAM
4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.587 zobrazení | 7 odpovědí
nechcete založit feederový team?
Ulice-Zlatá muška
3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.052 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Myslím ten film..Co na to říkáte? :)
Blahopřání k narozeninám
3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.790 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Děkuji moc
Pouštíte velké ryby ?!?
31.8.2007 | Pepa Kreidl | Tipy & triky | 8.804 zobrazení | 67 odpovědí
Už dlouho jsem přemýšlel,zda má nějaký smysl pouštět velké ryby,například u nás se smí kapr brát od 45 cm do 60 cm,protože místní zastupitelstvo si myslí,že kapr nad 60 cm se vytře,ale jakou mají malí kapřící šanci přežít,když jsou zde okouni a štiky ?Proto sem napište své názory,zda si myslíte zda by se trofejní a velké úlovky měli pouštět,nebo by měli být ponechány.
CHYTEJ alias ZLITEJ
31.8.2007 | acid23 | chytej.cz | 7.956 zobrazení | 80 odpovědí
Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?
dva kusy ryb / den
31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.129 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…
Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?
A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?
Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc
PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 14.949 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)
prut berkley
30.8.2007 | frenki | Obchod | 2.551 zobrazení | 3 odpovědi
Nevíte někdo webowku kde se dají koupit přívlačové pruty skeletor od berkley?? Díky za typy.
Jak to vypadá na Moravě 13???
29.8.2007 | JarKoto | Domácí revíry | 1.828 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim všecky saudruhy rybáře – hlavně ty znalé Moravy kolem Kojetína – nevíte, jestli už je Morava zase připuštěná – myslím hlavně úsek vedle Postoupek a Hradiska (nad elektrárnou) – už sem tam dýl nebyl… jo, a jak tam teď berou kapři a dravci – jsou tam ještě nějaký štiky? Diky za info.
Výsledek sezony lovu Po
29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.723 zobrazení | 28 odpovědí
Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??
Jaký mohu dostat trest?
29.8.2007 | čendis | Legislativa | 11.862 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.
Hbitá včela
28.8.2007 | ??? | Ostatní nádobíčko | 2.848 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Nevíte někdo prosím kde by se dala na internetu sehnat??Díky
Odpověď a Dotaz roku 2007
27.8.2007 | Robur | chytej.cz | 2.321 zobrazení | 9 odpovědí
Navrhuji udělat anketu o neoriginálnější odpověď či dotaz ve fórů. Kolem vánoc by se udělal užší výběr deseti kousků z každé kategorie a pak by se už jen hlasovalo.
rapala cd 01...countdown 2,5cm
26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.293 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)
Lovy/INT Set 2+1 bezdrátový příposlech
25.8.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 1.961 zobrazení | 1 odpověď
Máte někdo zkušenosti s těmito hlásiči s bezdrátovym příposlechem?
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.098 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
Rybařina na Mrhalu
23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.257 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.
Prut YAD Springhill Spin
23.8.2007 | Breva | Pruty | 3.267 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenost s tímto prutem v délce 270 a 10–30g. Nemám možnost si ho podržet v ruce,takže ho musím objednat přes net. www.milfa.cz Díky.
Na co chytat štiku ?
23.8.2007 | Pepa Kreidl | Dravci | 32.216 zobrazení | 220 odpovědí
Chci se vás zeptat,jaké máte zkušenosti s lovením štik,zda je chytáte raději na třpytku či woblera,nebo dáváte přednost raději živé rybce ?