Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 5.771 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Zasekávání navijáku. necteno

22.8.2007 | inperson | Navijáky | 2.755 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, mám problém s navijákem Condor GC2559. Prostě se „zasekává“. Rozdělal jsem jej, vyčistil, naolejoval a je to pořád stejné. Už jednou se mi tohle to stalo s jedním navijákem, ale nepodařilo se mi jej opravit. Jakokdyby na sobě neseděly zuby, které přenáší sílu z kličky na cívku. Pokud je zde někdo ko ví jak se tohoto problému zbavit, prosím poraďte. Děkuji.

Marmyškování necteno

22.8.2007 | Kubajs | Marmyška | 10.234 zobrazení | 39 odpovědí

Moc mě to začalo zajímat!Napište vše co o marmyšce víte!Nevím nic ale chtěl bych to zkusit?Jak se vodí taková marmyška?Kolik stojí?A co se na ní dává?Jak daleko se s ní nahazuje?Porad­te prosím

Umělá líheň necteno

19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.608 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky

Akvárium s okouny necteno

19.8.2007 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 7.868 zobrazení | 10 odpovědí

Už jste někdo zkoušeli udělat akvárium s okouny? Pochlubte se a napište návod (velikost akvária, vzduchování, potrava, podestýlka,…)

Děkuji, mám totiž zájem si také nějaké akvárium udělat.

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.529 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 429.360 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

stav vody na českých tocích necteno

16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.630 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?

slatina libochovice necteno

16.8.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 3.973 zobrazení | 4 odpovědi

nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.

Film o plavané necteno

16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.167 zobrazení | 11 odpovědí

Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík

Nejlepší recept na boilies necteno

16.8.2007 | velkamys | Tipy & triky | 5.779 zobrazení | 4 odpovědi

Kolegové zdravím,pořád se bavíme o tom, kde chytat na co chytat a jak. Bohužel jsem ještě nenarazil na téma jak udělat boilies. Pro někoho je to možná citlivé téma, ale určitě většina rybářů se ráda podělí s ostatními o tom jak udělat domácí boilies. A proto jsem se rozhodl tohle téma otevřít. Já sám si ho kupuji a rád bych zkusil také něco jiného. (Ps:Pokud se mnou souhlasí i provozovatelé tohoto webu, nebylo by na škodu třeba i vyhlásit nějakou tu soutěž) Těším se na recepty...... Lovu zdar!

PC Hra F-19 Stealth Fighter necteno

13.8.2007 | Švejk | chytej.cz | 5.860 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, před 18 lety jsem hrál skvělej simulátor F-19, po dlouhé době jsem se k této hře znovu dostal, prohledal jsem internet ale nemůžu najít ovládání startu motorů. Jestli jste to někdo někdy hrál a vzpomenete si, tak to sem dejte, nebo osobka. Díky

Kde a na co chytit bolena? necteno

13.8.2007 | Martin Samek | Dravci | 7.209 zobrazení | 36 odpovědí

Kde v okolí Prahy a nebo v čechách chytit bolena a co tam použít?

Hadi na Jihlavě ... necteno

13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.220 zobrazení | 4 odpovědi

Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?

společník na ryby v okolí brna necteno

12.8.2007 | Michal.Novak. | Bílá ryba | 2.769 zobrazení | 3 odpovědi

čau sem docela dobrý rybář ze šlapanic kousek od brna hledám partáka terý by se mnou chodil na ryby převážně na kapry dík moje icq 279 012 768 dík

naviják na položenou??? necteno

11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.248 zobrazení | 9 odpovědí

zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(vol­nobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…

Dotaz na nafukovací rybářský člun necteno

10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.752 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?

jaký navijak? necteno

8.8.2007 | Miror | Ryby | 2.514 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj chlapi.Mam matchku Alivio 390cm.5–15g,chytam na ni i kapříky do 50cm,ale mám stary navijak MK100 a to neni asy to pravý.Poradte,jaky navijak koupit.S plavanou začínám.Díky za rady

Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi necteno

8.8.2007 | Czudko | Navijáky | 3.940 zobrazení | 24 odpovědí

Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?

vysazování sumce necteno

7.8.2007 | marcelj | Ryby | 2.475 zobrazení | 1 odpověď

Nedávno jsme vedli debatu nad vysazováním sumce,kdy za rok 2006 mělo být vysazeno 1000ks sumce do křetínky1 o velikosti cca 10 cm.Přehrada 105ha.Byl i borec co je chtěl odchovat do větší velikosti,ale nic mu nedali.Jak je to u vás,jaká velikost se vysazuje?Kolik % asi přežije v téhle velikosti?Jde to v zohlednit v plánu zarybnování např. místo 1000 – 10cm, 100–50cm