Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
vláčecí prut
27.4.2007 | ??? | Přívlač | 3.582 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
prosím Vás poraďte mi jestli máte zkušenosti s tímhle prutem Berkley – prut Tactix 2,4m/4–24g, má lehčí až středně těžkou akci a je zhotoven na lehčí až sředně těžkou přívlač a chci se zeptat jestli to je vhodný na okouny
Nejšetrnější usmrcení úhoře
27.4.2007 | conwiq | Tipy & triky | 36.893 zobrazení | 52 odpovědí
Prosím poraďte, jak nejlépe, nejrychleji a nejšetrněni usmrtit úhoře. Vím, že se s ním má praštit vší silou o zem a přelomit mu páteř a nejlépe ještě uříznout hlavu, ale příjde mi to dost drastické, v případě, že se to praštění o zem nepodaří tak jak by mělo. Jaké máte zkušenosti? Děkuji… (vlákno na toto téma jsem bohužel nenašel, proto píšu…)
kolik much
25.4.2007 | vlacek | Muškaření | 2.603 zobrazení | 6 odpovědí
kolik muzu mit na vlasci musek kdyz sem chytaval driv tak sem pouzival bublina na konci a na kmenovem vlasci dva navazce a nakonci musky jak je to ted dik moc za odpoved
Gumový rak
25.4.2007 | Jeffry | Přívlač | 3.633 zobrazení | 6 odpovědí
Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?
Lov s bublinou
25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.208 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).
hauserovo peří
25.4.2007 | ??? | Přívlač | 7.036 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
prosím Vás, mohl by jste mi někdo předat svě zkušenosti s hauserovým pírkem a kde ho koupit
Proč mizí pstruzi z našich revírů.
25.4.2007 | Uno | Lososovité ryby | 7.091 zobrazení | 41 odpovědí
Proč mizí pstruzi z našich revírů. Dlouho jsem přemýšlel kam se na
našich revírech ztrácí pstruzi a došel jsem k názoru že za to mohou
hlavně rybáři, teď si všichni řeknou to je novina , ale já nemám na
mysli rybáře lovící někde na mušku nebo woblera ale slovování chovných
revírů pomocí agregátu .A zase si všichni říkáte co má společného
chovný revír ze sportovním, odpovím si sám hodně ! Stačí se podívat na
rybářskou mapu a hned zjistíte že chovné potoky jsou vlastně přítoky
sportovních rev. A jsme u toho , každý rok se slovuje z těchto potoků
roček ale najednou se zde loví pstruzi 35–45 , kde se tu vzali , nechci
nikoho podceňovat ale je to jasné , přijeli se vytřít ze sportovních
rev.!
A stane se to že do spor. Rv. Se nasadí 1. a generační ryba se např.
prodá, tak že stačí několik málo let „hospodaření“ a výsledek je
jasný. Je to můj soukromý názor , tak že se mnou nemusí každý souhlasit
ale určitě nejsem daleko od pravdy.
Tak že čekám na Vaše reakce !!
pojem lbs
24.4.2007 | ??? | Pruty | 4.301 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Prosím někoho kdo mi řekne kolik je to 2.75lbs jak se píše na prutech na naší míru abyc věděl co vlastně kupuju jakou to může mít odhodovou zátěž
Děkuji
Nový Feederový prut
24.4.2007 | Kubajs | Pruty | 3.743 zobrazení | 29 odpovědí
Chystám koupi nového feederového proutku Chytám většinou na stojatích vodách ale 2–5na řece ročně zachytám.Chtěl bych fedeer light nebo picker Chytám jen s krmítky a s olovy do 20g cca.25m od břehu nevím jestli se na toto chytánjí hodí víc picker nebo feeder light poradtě nějaký kousek do 2000kč
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 3.960 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
Proč je tak málo rybářek?
23.4.2007 | breca | chytej.cz | 9.687 zobrazení | 104 odpovědí
Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?
Právo a rybařský řád...
22.4.2007 | gambac | Legislativa | 2.484 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,tak jsem jednou chytal na Chotovinskem potoce 2 v Chynove.Na prijezdove ceste je radne oznaceno co je to za revir,ale potom se do toho rybniku vleva potok.A v domeni ze se tam smi chytat sem tam sel(mimochodem zadne vyznaceni o zakazu tam nejni a ani v papirech)no a chytla me straz ze se tam nesmi chytat a ze je to uz chovna cast,tudiz mi sebrali papiry..!tak se vas vsech ptam jestli to bylo pravem a jaky postich za to muze byt…!vsem predem dik za mej te se..!
Chov masných červů
22.4.2007 | PeťanX | Tipy & triky | 36.243 zobrazení | 53 odpovědí
Zdarec lidi, nemáte někdo nákou zkušenost s chovem masných červů v domácích podmínkách?? Budu rád za každou odpověď, díky…
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.311 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
Rybacka vo Francuzsku
21.4.2007 | Stefan | Rybaření v zahraničí | 2.986 zobrazení | 3 odpovědi
Poznate Francuzsko? Poznate kolisku sampanskeho? Chcete zazit skvelu rybacku v oblasti Champagne? Citajte!
Norsko Hitra 2007
20.4.2007 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.796 zobrazení | 6 odpovědí
Uz jste byl nekdo letos na hitre nebo jste tam!Podelte se jak to tam vypada a jake jsou podminky.Ja jedu v nedeli tak pak dam vedet jak to vypada s rybama a pocasim.
s mouchou na Nechranice
20.4.2007 | cercer | Muškaření | 2.656 zobrazení | 10 odpovědí
páni muškaři,poraďte,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohužel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.
Čínovský jez
20.4.2007 | cercer | Domácí revíry | 2.728 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem v okolí Čínovského jezu pod Nechranicemi???Po neděli tam jedu..Přivítám jakoukoliv radu.Přívlač i moucha..díky.
USMRCENÍ RYBY
20.4.2007 | HorseFish | Tipy & triky | 20.036 zobrazení | 82 odpovědí
Mozna hloupa otazka,ale zajimalo by me,jak usmrcujete ruzne druhy ryb.Zabijite vsechny ryby stejne nebo mate jinou metodu na kapra a jinou na pstruha?Nejsem zadnej masar,ale sem tam si nejakou rybu domu vemu a tak by me zajimalo jak ji co nejsetrneji usmrtit.Ja vetsinou rybu majznu klackem pres hlavu a pak ji propichnu srdce.
ÚHOŘ - sezona 2007 začíná
19.4.2007 | mirmen | Úspěchy | 7.776 zobrazení | 38 odpovědí
Jak jste na tom s hady ? Na stojácích už se několika mým kolegům daří ( včera 86 a 65 cm).