Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Besenova - skusenosti necteno

19.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 3.110 zobrazení | 3 odpovědi

Minuly rok som začal chodit na VVN Besenova, odvtedy som tam chytil mnozstvo krasnych duhakov. Chcem sa Vas spytat ake nastrahy na tejto vode pouzivate, ake su vase rekordy a na ake miesta chodite. Ja zvacsa chytam na gumky, rotacky… Poznate niekto nejaku zaujimavu metodu ktora sa Vam tam osvedcila? Dakujem

Ubytovaní Vranovská přehrada necteno

19.4.2007 | rohlston | Domácí revíry | 2.440 zobrazení | 2 odpovědi

Chystáme se letos na Vranov. Máte někdo nějaké tipy na dobré ubytování? Díky

Marmyšky necteno

18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.467 zobrazení | 22 odpovědí

Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?

kde sehnat gumy necteno

18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.052 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr

Mušky na jaro necteno

17.4.2007 | MB | Muškaření | 3.838 zobrazení | 7 odpovědí

Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!

Rozdíl mezi bojovou a bajtem necteno

17.4.2007 | Mary | Navijáky | 2.335 zobrazení | 1 odpověď

Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi bojovou brzdou a bajtem? A jak fungují? Díky Všem

Čo do krmítka na jar. necteno

17.4.2007 | Majo123456 | Kaprařina | 2.192 zobrazení | 1 odpověď

Skúšal niekto do krmítka používať zmesku pre kuriatka BR1 alebo BR2?Zaujímavá cena 12 Sk/kg.Prípadne poradte niečo lasné,účinné a overené v praxi.

na pstruhy a na kapry? necteno

16.4.2007 | sobolman | Legislativa | 2.563 zobrazení | 23 odpovědí

zajimalo by mne jestli když ráno odchytám na pstruhovem revíru 3 kusy lososovitých ryb, můžu večer na stejnem revíru chytat kapry vyskytují li se tam??? díky

Vlasce Balsax necteno

16.4.2007 | breca | Ostatní nádobíčko | 2.964 zobrazení | 4 odpovědi

Měl jste někdo do činění s uvedenými vlasci? www.rybashop.cz Mají zajímavou pevnost, která by se dala využít na feeder (0,16 a 0,18). Díky za vaše případné názory.

Plzeňský rybář necteno

16.4.2007 | Mary | Výstavy | 2.866 zobrazení | 3 odpovědi

Předpokládala jsem, že tam bude veškerý sortiment.Lišta na internetu vybízela ,,doplňte si své rybářské náčiní, které vám chybí,, zklamaná jsem odjížděla. To co jsem požadovala, se mi dostalo odpovědi: máme, ale na krámě.

Turyňský rybník necteno

16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 9.074 zobrazení | 17 odpovědí

ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky

kam vyrazit?? necteno

16.4.2007 | Jířa Tajfun | Domácí revíry | 1.872 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit a doporučit nějakou zatopenou pískovnu, v okolí Staré Boleslavi?? Moc to tam neznám, ale rád bych se tam zajel podívat a nerad bych tam jel úplně nasplepo. Díky za každej tip.

Veselé hlášky od vody... necteno

15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.716 zobrazení | 36 odpovědí

tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))

Muškaření - jak na Tlouště na jaře? necteno

14.4.2007 | Davish | Muškaření | 2.948 zobrazení | 2 odpovědi

jsem začínající muškař a potřeboval bych poradit jáký mušky teď použít na řeku, konkrétně na tlouště, předem děkuji

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.457 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

naviják na kapry necteno

14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.718 zobrazení | 9 odpovědí

jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd

Chytání na Orlíku necteno

12.4.2007 | novacek | Domácí revíry | 2.310 zobrazení | 1 odpověď

Čau všichni! Potřeboval bych poradit nějaká místa na Orlíku. Budu se vyskytovat u Ždákovského mostu.A u zámku Orlík. Dík všem za radu.Ještě jsem tam nikdy nechytal.

Plzeňský Rybář 2007 necteno

12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.324 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo z vás se tam jede podívat??

krabička na swingery a pipaky necteno

10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 9 odpovědí

Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.

Vaskovky - Slovensko necteno

9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.440 zobrazení | 7 odpovědí

Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem