Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Besenova - skusenosti
19.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 3.110 zobrazení | 3 odpovědi
Minuly rok som začal chodit na VVN Besenova, odvtedy som tam chytil mnozstvo krasnych duhakov. Chcem sa Vas spytat ake nastrahy na tejto vode pouzivate, ake su vase rekordy a na ake miesta chodite. Ja zvacsa chytam na gumky, rotacky… Poznate niekto nejaku zaujimavu metodu ktora sa Vam tam osvedcila? Dakujem
Ubytovaní Vranovská přehrada
19.4.2007 | rohlston | Domácí revíry | 2.440 zobrazení | 2 odpovědi
Chystáme se letos na Vranov. Máte někdo nějaké tipy na dobré ubytování? Díky
Marmyšky
18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.467 zobrazení | 22 odpovědí
Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?
kde sehnat gumy
18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.052 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr
Mušky na jaro
17.4.2007 | MB | Muškaření | 3.838 zobrazení | 7 odpovědí
Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!
Rozdíl mezi bojovou a bajtem
17.4.2007 | Mary | Navijáky | 2.335 zobrazení | 1 odpověď
Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi bojovou brzdou a bajtem? A jak fungují? Díky Všem
Čo do krmítka na jar.
17.4.2007 | Majo123456 | Kaprařina | 2.192 zobrazení | 1 odpověď
Skúšal niekto do krmítka používať zmesku pre kuriatka BR1 alebo BR2?Zaujímavá cena 12 Sk/kg.Prípadne poradte niečo lasné,účinné a overené v praxi.
na pstruhy a na kapry?
16.4.2007 | sobolman | Legislativa | 2.563 zobrazení | 23 odpovědí
zajimalo by mne jestli když ráno odchytám na pstruhovem revíru 3 kusy lososovitých ryb, můžu večer na stejnem revíru chytat kapry vyskytují li se tam??? díky
Vlasce Balsax
16.4.2007 | breca | Ostatní nádobíčko | 2.964 zobrazení | 4 odpovědi
Měl jste někdo do činění s uvedenými vlasci? www.rybashop.cz Mají zajímavou pevnost, která by se dala využít na feeder (0,16 a 0,18). Díky za vaše případné názory.
Plzeňský rybář
16.4.2007 | Mary | Výstavy | 2.866 zobrazení | 3 odpovědi
Předpokládala jsem, že tam bude veškerý sortiment.Lišta na internetu vybízela ,,doplňte si své rybářské náčiní, které vám chybí,, zklamaná jsem odjížděla. To co jsem požadovala, se mi dostalo odpovědi: máme, ale na krámě.
Turyňský rybník
16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 9.074 zobrazení | 17 odpovědí
ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky
kam vyrazit??
16.4.2007 | Jířa Tajfun | Domácí revíry | 1.872 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit a doporučit nějakou zatopenou pískovnu, v okolí Staré Boleslavi?? Moc to tam neznám, ale rád bych se tam zajel podívat a nerad bych tam jel úplně nasplepo. Díky za každej tip.
Veselé hlášky od vody...
15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.716 zobrazení | 36 odpovědí
tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))
Muškaření - jak na Tlouště na jaře?
14.4.2007 | Davish | Muškaření | 2.948 zobrazení | 2 odpovědi
jsem začínající muškař a potřeboval bych poradit jáký mušky teď použít na řeku, konkrétně na tlouště, předem děkuji
rybaření v okolí Vodňan
14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.457 zobrazení | 10 odpovědí
prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.
naviják na kapry
14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.718 zobrazení | 9 odpovědí
jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd
Chytání na Orlíku
12.4.2007 | novacek | Domácí revíry | 2.310 zobrazení | 1 odpověď
Čau všichni! Potřeboval bych poradit nějaká místa na Orlíku. Budu se vyskytovat u Ždákovského mostu.A u zámku Orlík. Dík všem za radu.Ještě jsem tam nikdy nechytal.
Plzeňský Rybář 2007
12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.324 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo z vás se tam jede podívat??
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
Vaskovky - Slovensko
9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.440 zobrazení | 7 odpovědí
Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem