Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 3. srpna 2005 v 7:26 ® RASTOK
-
Napr. Rapala, pri štíhlych typoch – Original floater je univerzálna dľžka 11–13 cm, pri robusnejších modeloch – Shad rap 7–9 cm, pri modeloch Husky jerk 10–12 farby skúšaj najprv prírodné – S,P, SMN, FH, SBD, SD, BG, RFSH ak nič, tak niečo nápadné – FT, RH, FMN, HS, FP Chce to nebáť sa experimentovať
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 22:17 ® BigMike
-
Pokud jdeš cíleně na štiky, doporučuji w. nad 10 cm. Když chceš opravdu větší kusy a víš, že tam jsou, tak klidně i 15–18 cm. Dobré jsou i půlené. V létě barva okouna, bělky, zelená, žlutá, barv. pstruhů, bílo červená a klidně i nějakou divokou barvu, když to nebere. S chladnoucí vodou přejít na chladnější barvy – modrá, stříbrná. duhák, makrela, ale klidně prubnout i divočinu
reagovatNo a hlavně aby w. dobře chodil!!!!
- Úterý 2. srpna 2005 ve 22:12 ® Lukas
-
Quote: On 2005–08–02 17:42, Tomik napsal: Já chytám na woblery HE (Home Edition) ale jinak je chytám hlavne na twistery
reagovat
A jake twistry používáš?Já i někdy sem tam take gumovou žábu a nebo jen obyčejný twister. - Úterý 2. srpna 2005 v 18:42 ® Tomik
-
Já chytám na woblery HE (Home Edition) ale jinak je chytám hlavne na twistery
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 17:11 ® kostnak
-
to mas dost jedno, ked sa ti podari hladnej stuke pretiahnut nieco popod nos. minuly rok som osobne najviac stuk pochytal na salmo hornet 4.5cm pri chytani ostriezov. nemyslim, ze by bol najlepsi na stuky, ale najviac som ho pouzival
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 14:07 ® RASTOK
-
. ano, sú dobré
reagovat