Vyhledávání
Podvodní splávek na stojatých vodách
2.8.2005 | Pampaliny | 3.771 zobrazení | 6 odpovědí
Jsem začátečník a chtěl jsem zkusi lov s podvodním splávkem, naštudoval jsem si montáž, ale pak jsem si uvědomil že se v pořád zmiňují o lovu na tekoucích vodách. Dá se tedy chytat s podvoním splávkem i na stojatých vodách???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 10:36 ® Stefi
-
Lukas : Martin proč to chceš vědět???????
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 13:56 ® Lukas
-
Stefi jak se jmenuješ??????????????
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 19:34 ® kamet
-
CHYTAM NA STOJAKU BEZNE NIC SE NEMOTA JA TAKE NEVYMYSLIM ZADNE MONTAZE KLASICKY JEDEN TROJHAK NA OCAS PODOTYKAM ZE NASTRAZNI RYBY POUZIVAM SPISE MENSI CCA30CM ZVUKOVY PODVODAK PRIMO ZA HAK A BELICE CHRASTI JAKO O ZIVOT 250G. OLOVO ASI 150,OD SPLAVKU ZALEZI NA HLOUBCE
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 10:20 ® Pampaliny
-
Quote: On 2005–08–02 09:14, Stefi napsal: Pamaplini : Na stojácích to určitě jde taky, někde jsem to četl. Bohužel jsem to ještě nezkoušel. Kde jsi nastudoval tu montáž??? Myslím, že je víc variant. Ale jen si to myslím, určitě to nevím.
reagovat
Já to naštudoval v knížce Jak se loví sumec a pak jsem mluvil s jedním chlápkem z Nechranic a popsal mi jí stejně jako v tý knížce - Úterý 2. srpna 2005 v 10:19 ® rybar11
-
Když se chce tak jde všecko. na stojáku s tím chytá i Tomi na Ebru, tak proč to nezkusit i u nás. Není to nic, co by bylo proti řádu, dokonce to není ani proti zdravému rozumu, takže do toho.
Hlavně si dej pozor na policajty jak pojedeš k vodě. Možná, že si usmyslí hodit ti tam slzák, postříkat tě vodou a pak tě zmlátit. To víš v té demokracii člověk nikdy neví
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 10:14 ® Stefi
-
Pamaplini : Na stojácích to určitě jde taky, někde jsem to četl. Bohužel jsem to ještě nezkoušel. Kde jsi nastudoval tu montáž??? Myslím, že je víc variant. Ale jen si to myslím, určitě to nevím.
reagovat