Vyhledávání
Jak to bere na Vranovské přehradě a na co?
1.8.2005 | firelinePlzen | 3.207 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo letos zkušenost z Vranovskou přehradou?Co a na co tam berou?Díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 11:31 ® Zlinsky_lovec
-
To by mě taky zajímalo, protože se tam chystám za Ebobem tedka v srpnu. Podle jeho inf. momentálně nejde nic, ale sem tam okouna, candáta, štičku chytí. zeptej se jeho
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 11:12 ® PT
-
Kapři a i amuři se tam chytají a i ti větši letos jen na jednom úseku,ale je tam zákaz stanování. Jinak přehrada je totálně vydrancovaná -až na ty cejny
reagovatPokuď chceš jed na hlavní jezero tak ztráta času. Když vidím co ti chytráci na svazu -důchodci nasazují,tak na tak velkou přehradu je to málo. Dle nich prej dost. Hmm pokud stačí jeden náklaďák na přehradu přes 20km dlouhou a chatařů kolem tísíce a z toho mraky rybářů a rybářů dovolenkářů,tak já nevím.
- Středa 3. srpna 2005 v 18:31 ® jenda007
-
kapři jdou na Vranově docela hezky. ale jsou najetý spíš u konce přehrady na Farářce. jdou nádherní kapři kolem 60 až 70cm na foukanou kukuřici. Ukazují se i amuři. Jinak dravci zatím bída.Čau
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 16:33 ® Lovec
-
Občas vytáhnu cejna (45–50), ale kapřík nebo nějaký dravec nic . Jinak počasí je nádherné, tak si aspoň odpočneš .
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 16:24 ® PT
-
Teď vůbec ne. Teda na hlavním jezeru. Možná Bítov,ale bez záruky.
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 16:17 ® jelen
-
byl jsem tam koncem června,zrovna bylo pěkné horko(30) a moc to nebralo,bylo nás 6 rabařů,týden rybolovu skončil kapr 0 !!,cejnů 20(20–45cm),pár plotic,13 štik(20–51cm,míra tam je 60cm) a 1 candát(41cm) dravci chyceni na přívlač,jak vidíš šli jen štičí miminka a proč? moc horko v noci svítil měsíc jak prase a hlavní důvod upouštějí vodu z přehrady,opravuje se hráz,za týden klesla voda o 40cm,snad budeš mít víc štěstí lovu zdar
reagovat