Vyhledávání
Kukuřice
1.8.2005 | kkarlos | 2.521 zobrazení | 10 odpovědí
JAKE MATE ZKUSENOSTI S KUKURICI S PRICHUTI ANYZU???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. srpna 2005 v 19:27 ® Tomik
-
na kukurici chytám rád ,krmim dopredu a pak nastrazuju normalne na vlas jako boili berou na to parádne. Anyz jsem nezkousel , jen ji proste rozvarim a normalne krmim
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 15:28 ® Wobler
-
Abych pravdu rek tak ja nechytam na kukurici s prichuti anyzu ale mam vyskouseny ze mas lepsi kukurici kdyz ji koupis v krame. Ja jsem kupoval tu vanilkovou a vsechny mozny prichute ale ty kukurice jsou moc tvrdy a male ryby do 40 si na ni netroufnou a tak je podle me lepsi ta z kramu je levnejsi a na ni berou ryby tak od 20 –100cm takze doporucuju
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 8:13 ® Morous
-
Anýz je dobrej na kapry,to je stará věc. Můj dědek ho používal před válkou, můj táta po něm a i já.
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 19:39 ® hnilda
-
Na Hněvkovicích nemá chybu boilies s příchutí anýzu a kukuřici nakládám do Bait soac complexu od Nutrabaitu a chytá naprosto na všech vodách- zatím.
reagovat
Jirka - Úterý 2. srpna 2005 v 15:15 ® willIam
-
anyz → neverim tyhle esenci radsi to vymacham v red factoru a to je teprve narez
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 14:21 ® dudu
-
Letos boduje kuku doma uvařená s příchutí anýze na celé čáře. Vřele doporučuji, ať už na vlas, nebo na háček.
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 14:05 ® rybar11
-
Anýz do těsta přidával Ota Pavel a to byl nějaký rybář!!
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 13:54 ® Vydrus
-
Anýz je super věc na bílou rybu, ale i jiné. Chytám hodně na kolínka a ty vždy anýzem potřísním a obalím ve strouhance. Na kukuřici chytám taky, ale na normální Bonduelku, co koupíš v každým obchodě. Na ni chytám tak od září, můžeš ale klidně i teď berou na ni hodně dobře kaprovitý ryby. Petruv zdar!
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 13:24 ® HaD
-
rybar11: chceš abych se zlobil?
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 10:32 ® rybar11
-
Když ji přivážeš ke granátu tak pochytáš!
reagovat