Chytej.cz

Dotaz - prosba začátečníka necteno

28.7.2005 | sobieski | 2.227 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj! Rybaření je záliba spíš individualistická, ale přesto bych měl na vás zkušenější dotaz: Je někdo z vás, kteří chodíte na tenhle skvělej web, ochoten podělit se se mnou o rady nebo osobní zkušenosti s rybařením? Ptám se takhle blbě proto, že jsem prut nikdy nedržel v ruce, ale tak dlouho jsem se před kamarady v naznacich zmiňoval, že bych to rád zkusil, až mi k mým nedávným třicetinám koupili prut a starej se… Hrozně mě to láká, ale vůbec nevím, z které strany do toho. Koupil jsem si nějaké knížky, podal přihlášku do ČRS a zajímám se o věci na webu a taky daleko pozorněji sleduju řeku a kdejakej rybník. Nicméně přijde den, kdy dostanu rybářský lístek, koupím si povolenku a vyrazím k vodě. Rád bych tu našel někoho, kdo by byl ochoten mi třeba poradit s úplně triviálníma věcma a měl trpělivost na dotazy, na které se může ptát jen někdo, kdo s prutem neměl nikdy nic společnýho. Jsem z Jablonce n. N., ale s dopravou nemám žádný problém, pokud to nebude třeba na Dyji nebo tak… Pokud by někdo z vás uvítal na rybách společnost (zní to dost divně, co?:-) ) a měl by tu trpělivost vysvětlit mi úplný základy, budu moc rád. Můj mail je sobieski@centrum. cz. Za případné zprávy předem díky. Ahoj. Pavel

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 29. července 2005 v 1:07 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

To klidně přijet můžeš, jedeme na soukromý revír

Quote: On 2005–07–28 23:26, sobieski napsal: Quote: On 2005–07–28 20:24, jiris napsal: prijed na sraz je zitra .-)))
Na sraz urcite nekdy prijedu, ale zatim jeste nemam rybarskej listek. To vis, musim projit nejakym tim prvnim koleckem a mistni hospodar se k tomu jeste nedostal:-)

reagovat
Pátek 29. července 2005 v 0:26 ® sobieski

Quote: On 2005–07–28 20:24, jiris napsal: prijed na sraz je zitra .-)))
Na sraz urcite nekdy prijedu, ale zatim jeste nemam rybarskej listek. To vis, musim projit nejakym tim prvnim koleckem a mistni hospodar se k tomu jeste nedostal:-)

reagovat
Pátek 29. července 2005 v 0:24 ® sobieski

Quote: On 2005–07–28 21:47, kkarlos napsal: tak se ptej co ti neni jasne!! Ahoj. Myslim, ze to je spis o takovym nejakym „odkoukani“ tech zakladu. Fakt jsem to nikdy nedrzel v ruce a proste bych chtel najit nekoho, s kym zajdu nekam k vode a on mi poradi co a jak. Je to hotova vedecka disciplina…

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 ve 22:47 ® kkarlos
kkarlos

tak se ptej co ti neni jasne!!

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 ve 22:03 ® HAT

Klidně tě vezmem z Hašišem na ryby ale je mezi náma asi 200 km štreka jsme Havlíčkobrodský rybážský tým

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 ve 21:24 ® jiris
jiris

prijed na sraz je zitra .-)))

reagovat