Chytej.cz

Chorvatsko necteno

28.7.2005 | vsetinek | 15.672 zobrazení | 35 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním v Chorvatsku na moři? Četl jsem že je tam třeba snad nějáká povolenka, ale nevím jestli to není jen na chytání na moři a jestli je třeba i když budu chytat z mola. Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 28. července 2005 ve 21:30 ® HAT

ta adresa nějak blbne home. tiscali. cz

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 ve 21:28 ® HAT

Čau kluci Chorvati jsou strašný krkouuni je to rok kdy zavedli povolenku i na pobřežní rybolov. na ten tejden to víde na 1000 nebo 1500 korun. nevim kam hedeš ale nevyplatí se to. můžeš chytit 6 kg deně jakýho koliv živočicha ale o to nejde mi jsme si nechali ty ryby jen první den když jsme je chtěli ochutnat jinak jsme to pouštěli. Nechytnheš větší rybu než 20 cm a i u takoví všichni okolo záviděj. Bacha na rybu po chorvatsku zvanou PAUK česky Pavouk má jedovatý ostny bolí to jak svině. Když tě jebne tak to nažhav zapalovačem je lepší se zpálit neš omdlet. Zatom čau. můžeš kouknout na www. home. tiscali. cz/breamteam

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 ve 20:18 ® Čajda

Až na tu pánvičku mám stejné zkušenosti jako Robur. Nikdy po mě nikdo nic nechtěl,ani když sem to zkoušel přímo v přístavu. Navíc mi poradili dávat celou zátěž blízko háčku,aby šla nástraha(jejich chleba zvaný krug) rychle dolů. Fungovalo to. Hodně štěstí.

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 ve 20:06 ® Grendel

Chytat můžeš jak chceš,třeba 5 prutů ,kromě sítí ,el. proudu,dynamitu atd. Můžeš použít i harpunu, ale bez dýchacího přístroje. Osvědčená nástraha,vyříznutá slávka (škeble). Dej si pozor na šedohnědobílou rybu s trny,domorodci mi naznačili že tahle ryba se do ruky nebere. O Perutýnovi se ani nebavím.

reagovat
Čtvrtek 28. července 2005 v 19:42 ® Robur
Robur

Několikrát jsem v Chorvatsku na různých lokalitách chytal ze břehu a nikdy po mně niko nic nechtěl, na splávek + rohlík. Všechno byly rybky do 20 cm, různé druhy, ale na pánvičce s rozmarýnem to němělo chybu, taková křupavá delikatesa, na vláčku 1 rybka taky 20 cm, ale soused chytá v Řecku na skalách prý něco jako oukoun, max. 30 cm na woblerky. No a párkrát jsem nechal u takového mola z balvanů šnůru přes noc s mrtvou rybkou a chytl 3 úhoře tak 80 cm.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1