Chytej.cz

Krmit ano či ne??? necteno

26.7.2005 | kkarlos | 3.130 zobrazení | 20 odpovědí

Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. července 2005 ve 23:56 ® Kyslik
Kyslik

Hat- špendlík a mirabelka jsou dvě rozdílné věci aspoň u nás . špendlík je větší a má jinou pecku. roste jako strom a mirabelka jako keř.

reagovat
Sobota 30. července 2005 v 15:40 ® HAT

Kysliku u nás tomu říkáme špendlíky neboli špendle.

reagovat
Středa 27. července 2005 ve 22:48 ® kkarlos
kkarlos

to stavba: znas to tam???

reagovat
Středa 27. července 2005 ve 21:51 ® kkarlos
kkarlos

xycht:uz sem se tam s amurem setakal. kousek od breho na kuku zaber jako od cejna seknu okamzite se rozjizdi odhaduji tak na 5kg a rybu ztracim kvuli utrhlemu navazci!!!

reagovat
Středa 27. července 2005 v 16:21 ® Kyslik
Kyslik

No je čas mirabelek tak krmím a chytám na mirabelky. Nevím jak tomu říkáte u vás. Malé žluté nebo barevné. Kapry lákám na kukuřice,řepka,o­bilýa kousky boilý.

reagovat
Středa 27. července 2005 v 15:54 ® spechy

Ovoce dobrá bašta pro amury,tajná zbran sušené švestky nebo rozinky ohledně toho boilí zkus nějakej smrad mušle,krab,já­tra apod.

reagovat
Středa 27. července 2005 v 15:15 ® xycht

kkarlos: amury bych zkusil na kukuřici, ovoce (třešně apod) nebo můžeš zkusit z hladiny na kostku chleba

reagovat
Středa 27. července 2005 ve 13:03 ® kkarlos
kkarlos

a jaky bych mel pouzit bojlis???

reagovat
Středa 27. července 2005 ve 13:03 ® kkarlos
kkarlos

na co jdou amuri???

reagovat
Středa 27. července 2005 ve 13:01 ® kkarlos
kkarlos

to stavba:jo jo

reagovat
Středa 27. července 2005 v 0:23 ® Stavba

>kkarlos: Nebydlis ve Starym Plzenci?

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 23:49 ® spechy

tak bud rád,že si můžeš takhle úspěšne zachytat,protože píšeš o úslavě tak asi budeš někde od Plzně a tam je řek poměrně dost tuším ,že 4 a zřejmě dobře zarybněny,ale já sem ze sokolova a na celém okrese je tušim několik 1000 rybářů na 1 mimo. pstruh.řeku a pár důlních propadlin které se už v podstatě nezarybnují nebo málo protože ustupují těžbě uhlí proto sem rád když můžu lovit takové pro mně krásné šupinatce,ale zpět k původnímu jestliže tam jsou i takové plotice a cejni tak budeš muset použít větší partikl zkus boilí nebo pelety vše mimo háček.

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 23:15 ® kkarlos
kkarlos

za normalniho dne sem tam s tezkym krmitkem a hackem na kapry bez velkyho krmeni chytil cejna 50 ale pak sem toho radsi nechal protoze s obycejnym policajtem a ne s feedrem by mi rupli nervy. ty velci cejni tam sou a plotky 32cm klasika ale nikdy vetsi:-((

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 22:56 ® spechy

Plotice 35+a cejni 50+ považuji při běžné vycházce k vodě za vysoký nadstandart při poměrně velkém rybářském tlaku na našich řekách,protože já většinou chodim na řeku a at se na mne někdo zlobí nebo ne hlavně přes noc tak si myslim,že vím o čem mluvim,protože chytit takovou rybu přes den je opravdu úspěch já chytam na ohři a to je podobná řeka jako úslava a vidim co se kolem řeky v letních měsících děje!

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 22:30 ® kkarlos
kkarlos

Quote: On 2005–07–26 21:16, spechy napsal: Jestli je to řeka jako že jo tak bych s krmením neváhal nikdy hlavně musíš krmení přispůsobit síle proudu a krmit tam kde předpokládáš výskyt kaprů,musíš myslet na to,že ryba na řece migruje a stále hledá potravu,ale stejne se asi neubráníš záběrů od cejnů,plotic a ostatn. ale ono přimet k záběru velkého cejna či kilovou plotici je neméně cenný úspěch. koli má kilová plotice(cm)??? co je velký cejn???

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 22:16 ® spechy

Jestli je to řeka jako že jo tak bych s krmením neváhal nikdy hlavně musíš krmení přispůsobit síle proudu a krmit tam kde předpokládáš výskyt kaprů,musíš myslet na to,že ryba na řece migruje a stále hledá potravu,ale stejne se asi neubráníš záběrů od cejnů,plotic a ostatn. ale ono přimet k záběru velkého cejna či kilovou plotici je neméně cenný úspěch.

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 21:51 ® kkarlos
kkarlos

(je to menši řeka ((ÚSLAVA))o max hloubce 3m)

reagovat
Úterý 26. července 2005 ve 21:48 ® spechy

já osobne krmim vždy když jdu chytat,řídím se heslem nezakrmíš-nezachytáš,na kapry používám jako partikl kukuřici právě,když jdu pouze na kratší lov,ale jesli znáš revír kde ti budou brát kapři 50cm bez krmení tak si našel rybářský ráj na zemi a proto bych krmil určite co když najdeš místo kde nejsou kapři jen do 50cm?Hodne štestí petrův zdar.

reagovat
Úterý 26. července 2005 v 18:41 ® Milky
Milky

kup speciální krmivo Karp50+ a smíchej ho v poměru 1:1 s krmivem Karp60–

reagovat
Úterý 26. července 2005 v 16:46 ® Fugas

Jestli se jedná třeba o větší vodu, tak to smysl určitě má. Krmil bych kukuřící+pšenicí a tak podobně.

reagovat