Vyhledávání
Univerzální bójka
22.7.2005 | Kosmik | 3.531 zobrazení | 10 odpovědí
Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 1. srpna 2005 v 16:55 ® sevcja
-
Bójku mám už několik týdnů. Když jsem ji předvedl kolegům, objednali si dalších 5 (od 5 je docela velká sleva). Chytáme na ni úplně všechno. Já nejvíc štiky, ale kluci chytají běžně i kapry, amury a podobnou havěť. Musíš mít prostě trochu fantazii. Kačenu jsme zahodili, bójka ji nahradí a dalece předčí! Líp se nahazuje (klidně 50 m daleko), nástraha se nikde nezamotá ať živá nebo třeba plavaná. Pokud tady někdo píše, že jich v obchodě 50 reklamovali, tak lže. Při normálním zacházení ji nezlomíš. V našem obchodě už ji taky mají (když ji u nás viděli) a prodali jich za měsíc 75. Žádná reklamace nebyla. Doporučuji zeptat se také na stránkách výrobce. Odpoví na cokoliv. Zdravím všechny rybáře!!!
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 17:50 ® rybar11
-
Kolik ten výmysl stojí? Jak se s tou metrovou tyčí nahazuje, nevyjde to nakonec stejně jako normální boje?
Nástražná rybu doporučují max 20cm, takže se jedná spíše o boji na štiky. Proč se používá na štiky boje, když se může v klidu nahodit kačena, která se dá taky ukotvit a letí dál. Nedělá ta bojka velký odpor štice, velký sumec se o ni asi taky nesekne.
Připadá mi to jako nějaký patvar, máte nějaké zkušenosti?
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:23 ® hraji
-
Koupil jsem ji svému bratrovi, vydržela přesně jeden nához do vzdálenosti asi 6 metrů, poté se nezlomitelná tyčka zlomila a bylo po bójce, když jsem ji v obchodě reklamoval, sdělil mi prodavač, že si jich odvezl dne před tím výrobce na reklamaci 50. Praskají a lámou se. Je pěkné, že se po ní dá přejet autem, podle reklamního filmu, ale že se zlomí při prvním nahození mě překvapilo, negativně. Za ty peníze by stálo za to odladit i tyto chyby.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 13:47 ® Tomash
-
Tak už jsem ji viděl a chci do ní jít, jen mě zajímá, kdy sekat? nebo při záběru překlopit překlapěč? Aby dravec – chci se zaměřit na štiky, nemusel táhnout celej ten krám za sebou.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 10:04 ® Radim
-
chcu to vyzkoušet, takže zatím nic
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 9:14 ® rudolf
-
Chytám na ní asi měsíc. Je dobrá na chytání větších štik a sumců v mělčích vodách( max délka návazce 1m jinak hrozí zamotání rybičky.) Výhodou je , že se nemusí zavážet a rybka má velkou možnost pohybu.
reagovat - Středa 27. července 2005 v 15:06 ® momi
-
www. magicbobbers. com
reagovat - Pondělí 25. července 2005 v 17:25 ® Padis
-
Vypadá dobře kámoš ji má a je spokojen
reagovat - Pondělí 25. července 2005 v 11:49 ® Stefi
-
Univerzální bojka??? Co to je? Nemáte někde nějaký popis jak to vyoadá a funguje? Dík
reagovat - Sobota 23. července 2005 v 9:23 ® momi
-
funguje výborně , tak jak udává výobce
reagovat