Chytej.cz

Čím to může být ??? necteno

22.7.2005 | Wolf | 2.635 zobrazení | 11 odpovědí

Teď sem se vrátil z rybačky, celkem pohoda až na to, že v poslední tůńce sem poslal Wolbříka do větví několikrákt sem hozkusil vycuknout prutem ale vyděl sem že je seklej pevně du pod strom zkusim to znovu a vidim to beznadějně tak uškubnu silon a prut opřu o strom wolbříka srazím ze stromu větví a  vrátím se k proutku a ono ejhle koncový očko ee ( prostě tam nebylo lak na uchycení uočka není porušenej ba ani napraskle prostě to vypadá jako by se jenom vytáhlo. proutek mám ještě v záruce ale nevim jestli mi to uznaj. Nevim čim se to mohlo stát. Je to UL 1–5 gramu s C akcí. Chyby omluvte sem ještě trochu nasranej. Wolf
Jo a jen tak mimochodem ještě se mi dneska podařilo rozkvedlat naviják super den

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 27. července 2005 ve 23:17 ® Wolf

Dneska mi zavolali od Gámů už tam mám novej naviják ( kus za kus)

reagovat
Pondělí 25. července 2005 v 19:56 ® Wolf

Tak očko už mám vyměněný sice to není original, ale zejtra to můžu jít testnout. A s navijáčkem to vypadá nadejně na výměnu kus za kus.

reagovat
Neděle 24. července 2005 v 18:18 ® Wolf

Proutek Mitcell top spin 180, ale až na to očko absolutní spokojenesot a naviják Simetere 750 Fi tam zas musim ocenit dobrej přístup ze strany prodavače ( že to bez keců vzal do reklamace)

reagovat
Neděle 24. července 2005 v 16:38 ® PJ

Jakej je to prut a naviják?

reagovat
Neděle 24. července 2005 ve 13:27 ® Wolf

Po zkušenosti z lovu s tou náhradní tyčkou od rajčat a představě, že bych tak musel chytat ještě měsíc, jsem se rozhodl k vlepení novýho koupenýho očka.

reagovat
Neděle 24. července 2005 ve 12:58 ® Wolf

Jo ale když se pak stane jěště něco tak už to neuznaj. víme

reagovat
Sobota 23. července 2005 ve 22:34 ® jiris
jiris

wolf – a co myslis, ze ti s nim udelaj oni??? Daj ti novy ocko.....

reagovat
Sobota 23. července 2005 ve 22:03 ® Wolf

Jiris: a pak mi nevezmou reklemačku.

Asi to prdnu na reklamaci do Uherskýho Hradiště, sice trochu z ruky, ale zase to bude OK. Ten naviják mi dneska u gámů vzali do reklamky (hlučný chod a zasekává se). Tak budu muset chvilku chytat s teleskopem.

Díky. Wolf

reagovat
Sobota 23. července 2005 ve 13:45 ® jiris
jiris

a nebo jednoduse kup novy ocko

reagovat
Sobota 23. července 2005 ve 13:06 ® raduch

Jak radí Grosse Micke,co nejdřív reklamovat.

reagovat
Sobota 23. července 2005 ve 12:18 ® BigMike

To neřeš, jestli nejsou vidět stopy mechan. poškození, jsi reklamovat!!!!

reagovat