Vyhledávání
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | 4.254 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. června 2013 v 15:47 ® tucnak11 reakce na …
-
pepanek> No vida baha měl bys potom flek jak salatova misa my starši většinou pouštime blatiaky
reagovat. Život je svině.
- Středa 26. června 2013 ve 12:44 ® pepanek reakce na …
-
tucnak11> sem se z tebe ted skoro posr…
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 17:21 ® troutkiller reakce na …
-
tucnak11>Tak to věřim
reagovat))Ty nejsi rybář ale masochysta
))
- Úterý 25. června 2013 v 16:14 ® tucnak11 reakce na …
-
troutkiller>To nebyl vlk jen vlkodlak
reagovatMoje mama v nebi musi se do tečka smat jak jisem se kuriroval podle jej receptury,žekla mi že je dobre na odženiny nalit trohu lihu na to krasně zashne no trohu to pali.Ja bulbec nalil na ruku alpu čtrku lahvi a placnul jisem na tou červenou ryč
Za vtežinu stratil jisem žeč
dostal jisem prostotu bo nemohl jisem zastavit moč
A začel jisem tak žvat že mi malem mandle nepopraskaly
letal jisem po halupě jak zbavenu smyslu a kocury s hruzou ani nevim kde se shovaly,novinamy jisem dělal větr prt to pomohlo tak jisem chytil vyssavač otočl ho zapnul a nacpal do moje ubohe ryti
kamaradi to byla uleva
na hvilku bo vyssavač se nahřal a proudil teply vzduh venek jisem nemohl vystrčit ryč bo hodily lide no vypadalo by to jak 2 červene balony v proštřetku hnědě zabarvene
Tak jisem přetrpěl to
prdel se mi scvrkla ot lihu a vypadala jak 150 lete ježibaby kxht
- Neděle 23. června 2013 v 18:39 ® troutkiller reakce na …
-
tucnak11>No vidíš,aspon k něčemu je to dobrý
reagovat)Na parádního vlka
)
- Neděle 23. června 2013 v 17:19 ® nnnap reakce na …
-
tucnak11> +1
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 16:03 ® tucnak11 reakce na …
-
troutkiller> Mě jak se vylel posilovač na štiky,tak mě vyhodily s autobusu,12 kilaku jisem šmatlal v brodiakach
reagovatdomu to uš jisem se dovlekl tak se mi odřela moje uboha ryč
Jak jisem se podival doma do zrcatka kde mam kurirovat moje pulky tak jisem se hruzou leknul
nevěděl jisem je to moje ryč a nebo rozžezany 30 kilovy melon
- Čtvrtek 20. června 2013 v 10:42 ® troutkiller reakce na …
-
KingTiger88>Ultrabite je super
reagovat)Hlavně když ti vyteče do batohu!To tě pak nechtěji doma ani cigoši.
- Čtvrtek 20. června 2013 v 9:00 ® tucnak11
-
Kamaradi s reklamou je to tak jak s vladou slibuji jake to bude super a skutek utek
reagovatJa na krmeni chytam malo většinou na peletky jak krmim take na haček jedna se o Feedr.na krmeni mam 2–4 mm na hače 6–12 mm do peletek jak přydavam krmeni tak Metod-Mix zatem mě nesklamalo te žradlo
- Úterý 18. června 2013 v 11:52 ® HaD
-
např. zde: http://www.rybarsky-market.cz/…default.aspx?…
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 11:26 @ KingTiger88
-
Dobrý den, chci se zeptat, kde se dá ultrabyte koupit?Díky za odpověď.
reagovat - Pondělí 25. července 2005 ve 22:50 ® Peet
-
Ja používám top secret a power bait na sumce a jsem s ním nadmíru spokojený. Používám buď specialní podvodní splávky na esenci nebo dávám kousek filcu. Jo a taky do nepřímého vnadění přidávám. Nejúčinější se mi ale zdá na podzim teď v létě, méně je více. Když jsem kaprařil a přehnal to s kaprfin killerem nebo jinou esencí tak to mělo spíš opačný účinek…
reagovat - Neděle 24. července 2005 v 18:24 ® matware
-
Má a (nejen mé) zkušenosti s ultrabaitem jsou celkem špatné. Včera jsem se vrátil z 10ti denního pobytu na rybách na rybníku Madkák ( u Hluboké nad Vltavou), kde ,,chuť k jídlu" rybám opravdu chyběla. Zkoušel jsem společne s jinými rybáři Ultrabait kapr přesně dle rad v časopisech a návodech a musím říct že se nám opravdu nepodařilo kapry donutit ke žraní. Občas se nějaký kapr spálil, ale bohužel to s ultrabaitem to nemělo nic společného(dotyčný na něj nechytal). Ryby u nás byly řadu dní (zjištěno echolotem) takže to nebylo nedostatkem ryb. Takže se ptám, opravdu ultrabait zvyšuje pocit žravosti u kaprů? Na 30m pláže sedělo přibližbe 10 rybářů z toho 3 používaly ultrabait a nic.
reagovat - Neděle 24. července 2005 v 1:35 ® Grendel
-
Yuri: Na internetu jsem se dočetl že správné dávkování= 1 ampule(5ml) na 500–800 suché vnadící směsi,bez jakýkoliv dalších vnadících směsí.
reagovat - Pátek 22. července 2005 ve 14:51 ® Yuri
-
Chci se zeptat jaky je to optimalni davkovani na kapra??koupil jsem si 2 ampulky a nic moc…
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 19:26 ® Enzo
-
Něco do sebe to má,zkusil jsem kaproví ultrabyte a ulovek byl,ale dravci nic.
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 15:44 ® Ciffik
-
parkrat jsem ho zkusil a myslim si ze v obdobi rybi zravosti to bude jedno jestli tam hodis ultrabite nebo ne. ale k podzimu jak aktivita ryb klesa se bude zvysovat usposnost nastrahy vylepsene o ultrabite. byl jsem v rybarstvi kde mi to ukazali v praxy. asi 200 l akvarko s kaprikem sumeckem okouny uhoremi. po aplikovani spravneho mnozstvi si mohli okouni navzajem ploutvicky okousat…
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 ve 14:36 ® Padis
-
Měl jsem kaprový a musím říci dobrý. Ostatní jsem zkoušel zatím jen velmi málo
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 11:24 ® Radim
-
zkoušel sem to na sumce starašně to smrdí a nic ((((
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 10:04 ® koko
-
nepouzival som sice od Top Secret, ale celkovo nemam pocit, ze sa ryby za ultrabitom ide zabit. skusal som ich na rozne ryby, ale nic extra.
reagovat