Chytej.cz

Jak na lososa v divočině necteno

20.7.2005 | Marek | 2.855 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím a rovnou se omlouvám za možná nevhosný příspěvek, nicméně jsem si říkal, že byste mi mohli poradit. Jedná se o to, že za nějakou dobu vyrážíme na Kamčatku a z informací mimo jiné vyplývá, že je tam velké množství lososů. A tak jsem si říkal, že ač nerybář mohli bychom něco zkusit chytit. A dotaz tedy zní: Jaý by byl nejlepší způsob, který by ovšem nezatížil naše batohy hromadou vybavení (neseme si všechno sami). Doufám, že jsem dotazem moc nepobouřil. Dík za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. července 2005 ve 22:53 ® ruza

Loni jsem byl na Kamčatce asi měsíc , nejenom na rybách . Chytal jsem na přívlač , na rotační třpytky na plandavky i na woblery od Rappaly , chce to silnější vlasec , nejlépe teleskopický prut aby se vešel do batohu , tedy aby po složení byl co nejmenší / bohužel už semoc nevyrábějí / . Nejlepší je chytání z lodi , obvykle se sjíždí řeka Bystrá WW III-III+ , protože ze břehu jsou řeky obvykle nepřístupné . Ryb jsou kvanta , losos / Gorbuša , Čavyča , Golec / pstruzi / Pd / , lipani , velikosti různé ale obvykle větší , není vyjímkou Pd 60 cm . Rybářské vybavení lze v pohodě sehnat namístě / vlasec,třpytky,ka­rabinky,háčky / celkem levně. Ryby jsme dělali na ohni ,na klacku, docela hodně medvědů ,hlavně na řece a miliony komárů – moskytka nezbytná !!! Viz foto „losos“ v galerii . Informace bych Vám rád poskytl ev. osobně , je jich opravdu hodně a možná by byly pro Vás užitečné . Klidně mi napište na tom. ruzicka@centrum. cz ,pošlu Vám tel.číslo , bydlím v Pze 6 . Tomáš

reagovat