Vyhledávání
Nástraha na KAPRY
20.7.2005 | kkarlos | 4.129 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. července 2005 v 16:12 ® pajda
-
Nejraději používám kukuřici. Buď nakládanou v solném, nebo maďarskou vanilkovou.
reagovat - Pátek 22. července 2005 v 8:47 ® RASTOK
-
Celoročne na dažďovku – okrem kapra máš šancu na zubáča, úhora, sumca. krmítko nepoužívam, ako to tu niekto písal, s krmítkom som ťahal prevažne pleskáče a big-červenice
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 ve 23:16 ® HAT
-
čau kolegové. Já myslím že krmítko na velký kapry funguje jako rušivej element. a přiláká hlevně cejny a ty tam toho kapra vůbec nepustěj. Můj kamarád Tomáš tvrdí že kaprovi vadí i nenačerněný (nový) olovo. Já osobně kapra chytám jen jako náhodnou rybu při chytání na feeder. Poněvač chytám převážně na housku a s krmidlem. Mám rád když to tahá. mám feeder opravdu ultra light a i cejnek ho ohne jako luk. s pozdravem Zdenda HAT
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 15:29 ® spechy
-
Sladká kuku nebo masný červ popř. jejich kombinace mám rád i hnojky nebo kousky rousnic,ale v každým případe mam sebou vždy rohlík!
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 10:08 ® kkarlos
-
Quote: On 2005–07–21 00:33, Klon napsal: Nechtěl bych nikoho naštvat,ale pokud možno tak na krmitka se vybodni,má to dva důvody.
- je že tím krmitkem si vyplašíš ryby na dost dlouhou dobu.
- to je z mý zkušenosti,že na krmítko nechytíš velkou rybu,stát se to může ale podle mě to je spíš náhoda.
já chytám klasicky s olovem a za nastrahu používám – kuku,houskový boilies,klasický boilies,rousnice,pufy atd, a můžu ještě říct že jen s tím olovem jsem chytal kapry od 80 cm výš,největší měl 98 cm z Labe,což se my s krmítkem nikdy nepovedlo spiž tak do těch 70cm.
reagovat
jinak pokud to chceš na jídlo a ne na foto tak klidně krmítka používej Tt. snad jsem pomohlD Co je vlastně to PUFY???
- Čtvrtek 21. července 2005 v 1:33 ® Klon
-
Nechtěl bych nikoho naštvat,ale pokud možno tak na krmitka se vybodni,má to dva důvody.
- je že tím krmitkem si vyplašíš ryby na dost dlouhou dobu.
- to je z mý zkušenosti,že na krmítko nechytíš velkou rybu,stát se to může ale podle mě to je spíš náhoda.
já chytám klasicky s olovem a za nastrahu používám – kuku,houskový boilies,klasický boilies,rousnice,pufy atd, a můžu ještě říct že jen s tím olovem jsem chytal kapry od 80 cm výš,největší měl 98 cm z Labe,což se my s krmítkem nikdy nepovedlo spiž tak do těch 70cm.
reagovat
jinak pokud to chceš na jídlo a ne na foto tak klidně krmítka používej Tt. snad jsem pomohlD
- Čtvrtek 21. července 2005 v 0:08 ® Chose
-
kukřice z plechovky,vnadím kousek od břehu z ruky vnadícímy koulemi. směs kuku a ovesné vločky,lovím feederem. nebo případně na mlaskačku na chleba z hladiny. velmi úspěšné…
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 23:43 ® Butch
-
hlavně používám foukanou kukuřici ke krmítku a když nejsou v dosahu kačeny, tak chleba na mlaskačku
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 22:28 ® Tomik
-
foukaná pšenice
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 22:25 ®
-
ja používam hlavne puffy s vanilkovou príchuťou a občas pridám kuku bonduelku. Do krmítka dávam zmes feeder od Lorpia,je to zelené balenie a pridávám trochu hrubej kukuričnej múky…
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 22:10 ® Budra
-
Hlavně žížali , červy a občas menší velikosti boilie (10–18mm)
reagovat