Chytej.cz

Přívlačový prut necteno

20.7.2005 | Muris | 3.029 zobrazení | 8 odpovědí

Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. července 2005 ve 22:12 ® navijak

Ja mam vlacak ABU Baltic tretim rokem,stal neco pres 2000. Dostava ode me celkem zabrat a zatim zadne problemy. Takze celkove sem s nim spokojeny. Jinac ABU Garcia,to je znacka jako treba Mercedes

reagovat
Čtvrtek 21. července 2005 v 18:07 ® Muris

kevin:Fakt?Jaká je taková cenová relace?Já si říkal že je to už akorát.

reagovat
Středa 20. července 2005 ve 21:20 ® G.Lubin

Myslím, že si špatně neudělal. Jen se obávám, že u Abu je 2000 ještě pořád dost málo peněz. Ale řek bych, že zklamaný nebudeš.

reagovat
Středa 20. července 2005 ve 13:56 ® koko

mal som moznost ho skusat. sadol mi v pohode. navijacik som si vzal uz trochu lepsi Exage RA 1000

reagovat
Středa 20. července 2005 ve 12:50 ® Wolf

Koko: beastmastera mám, ty budes mít Medium, že jo. Já mám MH 15–40g a moc nadšenej z toho nejsu, připadne mi děsně tvrdej a nectlivej, ale to M bude určiťě lepší. ( ale stejně bych teď u shima šel až do těch vyších tříd technium a výš, ty nižší třídy jsou podle mě kvalitou srovnatelný s konkurencí, která je cenově přijatelnější )

reagovat
Středa 20. července 2005 ve 12:03 ® koko

akurat cakam na objednaneho Beastmastera 10–30 g od Shimanka. Super zbran.

reagovat
Středa 20. července 2005 v 11:43 ® Deleted

Abu je slusna firma. Osobne ale preferuju nizsi cenu, takze chytam na Jaxony a maximalni spokojenost… Nacini beru jako spotrebni vec a proto preferuji kvalitu za rozumnou cenu…

reagovat
Středa 20. července 2005 v 11:25 ® karys

Abu Garcia je určitě slušná značka. Mám zkušenost pouze s jedním prutem této značky 2, 40 m, 10 – 30 a na můj vkus byl poměrně tvrdej, tím neříkám, že je to špatně, ale preferuji měkčí pruty.

reagovat