Chytej.cz

Čeřínkování-podběrák? necteno

16.7.2005 | Mlady_Rybar | 7.451 zobrazení | 8 odpovědí

Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 18. července 2005 ve 14:05 ® Axamith
Axamith

I když jdeš chytat bílou rybu, tak musíš mít u sebe vše, co po tobě RŘ požaduje při lovu. Včetně podběráku. Čeřínkování je taky způsob lovu. A navíc to musíš zapsat do papírů. Byl jsem svědkem toho, že na schůzi MO ČRS se šéf RS vztekal, že bylo uloveno tolik a tolik dravců, ale nejsou vykázany žádné nástražní rybky. Že by všichni vláčeli . . .

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 23:03 ® BigMike

Povolenko a vše ostatní s sebou, zapsat docházku, nepřešvihnout limit 7 kg, zapsat do sumáře a jít dom. Jasně, že musíš mít podběrák s sebou, jestli to předepisuje RŘ!!! Nechci prudit, ale když ses ptal, píši jak to má být, nikdy nevíš na koho padneš z RS!:-)) )

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 22:36 ® Milky
Milky

mám pocit, že RŘ nezná pojem nástražní rybka. Jestliže si ryby ulovené do čeřínku hodláš ponechat, jsi povinen je zapsat do úlovkového listu. TEČKA Co s nimi uděláš je na tobě. Musí splňovat minimální lovnou míru dle druhu.

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 22:15 ® Tomik
Tomik

A co když si ty rybky treba nachytam odpoledne a odnesu je domu a pak na vecer na ne pujdu chytat tak je to zakazaný?

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 21:09 ® Budra

Rybky chycené do čeřínku můžeš použít pouze jako nástražní rybičku , ale nesmíš si je odnést domu podle RŘ

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 14:14 ® Milky
Milky

musíš mít stejné vybavení a doklady, jako bys šel normálně na ryby.

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 12:57 ® Mlady_Rybar

Blbě si to pochopil Já chci jít chytat na revír rybky, který posléze dám do zahradního jezírka

reagovat
Sobota 16. července 2005 ve 12:51 ® Milky
Milky

Jasně. Povolenku s příchodem k jezírku, peán na vybírání nečistot z tlamiček, lékárničku, KPZetku, …

reagovat