Chytej.cz

Místo lanka... necteno

14.7.2005 | Stavba | 2.747 zobrazení | 10 odpovědí

Chtel sem se zeptat co pouzivate pri privlaci kdyz nechcete pouzit lanko. S jakou snurou mate dobre zkusenosti aby to neprekousla zubata

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. července 2005 ve 13:44 ® RASTOK

forest – zrejme firma LOVY

reagovat
Úterý 19. července 2005 v 7:00 ® Forest

Já jsem si koupil před asi 5 lety pletenou šňůru s teflonem, od českého výrobce, ale za boha si nemůžu vzpomenout na jeho jméno, barva je něco mezi oranžovou a hnědou, já ji někdy „překresluju“ lihovou fixou, ale rybám to moc nevadí bo se mi podařilo chytit krásné jelce, bolena (78) a samozdřejmě štiky a ani jednou mi to štika neukousla. Jen jednou byla mírně chlupatá, když jsem chytil štiku na palcovyho twistra a měla ho dost hluboko. Je nádhěrně měkká né jak všechny ty dráty(wolfram, ocelové lanko). Mohu vřele doporučit.

reagovat
Pondělí 18. července 2005 v 10:50 ® NoM

Ja nepouzivam nic jen tak když kapři neberou tak vezmu třpytku zapnu do karabinky a du vláčet zrovna před 4 dny jsem chytil štiku 61 cm na tohle amatérské vázání …

reagovat
Sobota 16. července 2005 v 16:03 ® Antares
Antares

Už i lanko na 6kg jsem vytáhl vejpůl

reagovat
Pátek 15. července 2005 v 17:22 ® Padis
Padis

Wolfram nebo šnuru direkt od hendsu

reagovat
Pátek 15. července 2005 v 9:57 ® AXIS

Já taky používám kevlar .

reagovat
Pátek 15. července 2005 v 8:47 ® Grendel

Co přestřihneš kancelářskýma nůžkami ,to zubatá překousne taky.

reagovat
Pátek 15. července 2005 v 7:16 ® RASTOK

lanká od jaxonu, je to tenšie ako wolfrámky, predávajú sa v nosnosti 3, 6, 9 kg balené po 5 m, ja používam tú 6 kg-ovú

reagovat
Pátek 15. července 2005 v 1:18 ® willIam

kdyz nepouzijes lanko ( ocel, wolfram ) tak ta sticka to muze vzdycky prekousnout. I kdyz uz se mi stalo ze to stika prekousla i s wolframem. ( chtla to nejak blbe do huby az u vlasce a smitec )

reagovat
Čtvrtek 14. července 2005 ve 22:49 ® Tomik
Tomik

Používám kevlar, ale už se mi stalo že ho zubatka taky kousla:-((

reagovat