Vyhledávání
Sázava & Vysočina
14.7.2005 | HAT | 3.694 zobrazení | 15 odpovědí
Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. července 2005 v 10:38 ® HAT
-
[quote] Zdar chlape. Kolega Hašiš Tom by vyrazil na Pilskou a nebo Strž. Na Dářku se prej nechytá a na Novim rybníku si neni jistej. Zatim čau HAT. Nepiš potom co si vydrap.
reagovat - Pátek 22. července 2005 v 18:28 ® OakenHead
-
Zdar chlapi, chtěl bych se zeptat, kde by byla nejlepší rybačka (feeder) kolem Žďáru nad Sázavou, možná spíše na severní stranu. Mám jenom MRS povolenku. Na mapě jsem našel nádrž Strž u Svitnova, nádrž Pilskou, Bránský a Konventský u Žďáru. Dále je tam Nový rybník a Velké Dářko. Chtěl bych tam nekam jednou dvakrát vyrazit (a říkám si lépe na jistotu, než na zmar). Díky
P. S.: V srpnu tam pojedu na týden s přítelkyní na chatu…
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 ve 23:07 ® HAT
-
čau kluci. omlouvám se nejsou to lipani ale siveni. uvědomil sem si to až po odkliknutí zprávy. Jinak děkuju čajdovi za radu. už jsem mu to poslal. snad to půjde
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 ve 22:39 ® Čajda
-
saky-máš pravdu,nic nás nemůže zastavit. Ale v prvních 500m pod jezem jsou poměrně vysoký a strmý břehy(trochu to regulovaly po povodních) a jak sjedeš dolů špatně se odtamtud dostává. Ale jinak přeju bohaté úlovky a krásné zážitky.
reagovat - Čtvrtek 21. července 2005 v 9:45 ® saky
-
Díky za info, určitě ho využiju a jak to pude se tam podívám. Když říkáš horší přístup k vodě, myslím, že to jako vždy vyřešim broďákama (podzim) a kraťasama v létě a projdu to středem řeky, nepředpokládám, že je to tam nějak enormě hluboký No díky moc za typ, tohle mi moc pomohlo, fakt !!!!
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 22:59 ® HAT
-
Curtik Díky za typ uršitě to tam jednou prubnem
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 22:57 ® HAT
-
Ahoj kolegové koukám že sázava neni tak mrtvá jak se zdá. Já teda chodím většinou na Sázavu přímo v Havl. Brodě. V Babicích a vDobré n/S jsem párkrát byl a jak říká koleka Čajda pod jezem je to vážně zajímavější. Se štikama letos nemám moc štěstí ale v lednu jsme s kolegou z Brodu tahal v Brodě na mouchy Lipánky okolo 35 cm ale jsou tam i větší spadl mu jeden a ten měl tak pade
reagovat - Středa 20. července 2005 ve 22:02 ® Čajda
-
saky-blízko Dobré je jez(je to hranice mezi východočeským a pražským revírem). Pod jezem a dál po proudu je voda proudnější a na podzim tam docela šli tloušti i štiky,ale je tam horší přístup k vodě. Nad jezem jsem taky něco chytil(štiky,okouny) a je to klidnější. Nevím jestli je to taková paráda(málo vycházek),ale mě se tam líbí.
reagovat - Středa 20. července 2005 v 8:49 ® saky
-
Díky za info, chtěl bych se ještě zeptat, jak je to s tou Dobrou nad Sázavou-osobně sem se tam nikdy nedostal, ale všichni ji hrozně chválí a doporučují (jde mi hlavně o přívlač), jak to tedy je, opravdu je to tam tak super? A jak to tam vypadá-je to proudný úsek, či spíš klidná voda?
Jinak gratuluji k úlovku, na dvě docházky je to moc pěkné skóre!!!
Díky moc a zatim ahoj [saky@centrum. cz]
Quote: On 2005–07–19 19:40, Čajda napsal: Ahoj,mám chalupu v Habrech. Na Sázavu jezdím do okolí Babic a Dobré nad Sázavou(aspoň myslím,že se to tak jmenuje). Letos 2 štičky na woblery a pár okounků,ale byl jsem tam jenom 2×. Na Sázavce jsem letos ještě nebyl,ale vloni jsem byl na části mezi Habrama a Leštinou a pár záběrů(hlavně okounů) jsem měl. Ale já chodím spíš na podzim.
reagovat - Úterý 19. července 2005 ve 20:40 ® Čajda
-
Ahoj,mám chalupu v Habrech. Na Sázavu jezdím do okolí Babic a Dobré nad Sázavou(aspoň myslím,že se to tak jmenuje). Letos 2 štičky na woblery a pár okounků,ale byl jsem tam jenom 2×. Na Sázavce jsem letos ještě nebyl,ale vloni jsem byl na části mezi Habrama a Leštinou a pár záběrů(hlavně okounů) jsem měl. Ale já chodím spíš na podzim.
reagovat - Úterý 19. července 2005 v 15:33 ® saky
-
Ahoj, já mám chalupu poblíž Radostovic a tak na Sázavu (12) chodim skoro každej víkend, ale jen na přívlač. Nevim, jak se dařilo letos Vám, ale mám takovej pocit, že štičky letos vymizely, zatim sem vytáh jen pár bolenu, okounu, spoustu tloustu a jednoho pstroužka. Štička nikde, i když je fakt, že kamarád tam jednu podvyživenou dostal (60cm a asi 1,3kg). Co Vy a přívlač? jinak nebyl ste někdo na stvořidlech na pstruhovce? Já to zkoušel okolo 15.6. a normálně sem nepotkal rybu za 6 hodin lovu a to to neteklo ani špinavý, i průtok byl normální, tak nevim.....
Byl jste někdo na Sázavce? letos sem tam zamířil poprvý a ani ťuk, ale aspoň sem tam zahlíd potěř pstroužků…
reagovat - Úterý 19. července 2005 v 15:28 ® Curtik
-
Pávov je letos slabota samej mrnous
reagovat. Jsem z Jihlavy a doporučil bych Střítež to je kousek od Pávova.
- Neděle 17. července 2005 ve 23:18 ® HAT
-
Tak to jsem rád že se tu našel nějskej krajan. Já byl dnes na Pávově u Jihlavy. šli kapři a líni ale všechno malý. no a asi 20 cejnů
reagovat - Neděle 17. července 2005 v 19:04 ® WildTiger
-
Ahoj sem z Havl. Brodu a tak na Sázavě chytám, převážně u Okrouhlice kapry a tuto sezonu se tu snažím vláčet
reagovat - Čtvrtek 14. července 2005 v 17:04 ® HAT
-
Zdravim všechny rybáře a chtěl bych zavést diskusi o lovu ryb na Sázavě převážně v ůseku Havl. brod – Ledeč n/S. Pochopitelně budu vděčný i za příspěvky z ůseku jiného. Dík HATnull
reagovat