Vyhledávání
Obchod s woblery
14.7.2005 | saky | 2.663 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, pořeboval bych poradit. Nevíte někdo, kde bych mohl sehnat woblery od Stormu – tzv. SubWarty? Snažim se je sehnat už od března, ale když už narazim na obchod, kde je maj, tak maj jen jednu barvu a ja bych potreboval hned všechny, co se vyráběj… Je mi v podstatě fuk, v který části republiky by ten obchod byl..... Prosím,. poraďte......
Pro ty co neví, o čem je řeč, doporučuji následující dva odkazy… www. stormlures. com www. stormlures. com SubWarty jsou woblery, co se nepotopí hlouběji než 30cm (v praxi tak 15cm) a proto sou skvělý k chytání i na mělkejch úsecích řek a to jak v největším proudu, tak v tišinách-všude chodí skvěle, jen se nedaj sehnat.....
Abych nezapomněl v tom prvním odkazu jsou barvy, který se už nevyráběj. já bych potřeboval sehnat, jak tyhle, tak ty nové (k těm bohužel nemám odkaz)..... Díky moc za radu Saky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 14. července 2005 ve 22:55 ® BigMike
-
Někde si ve Fóru najdi odkazy na woblery storm. Maj na ní monopol zástupci nové společnosti Rapala Normark a někde tam je na ně spojení. Prubnout jekam všude dodávají, nebo možná na dobírku? Nemohu teď najít jejich katalog, jen ceník a ten je bez spojení.
reagovat - Čtvrtek 14. července 2005 v 10:46 ® RASTOK
-
tak to by som aj ja rád vedel..... mám jedneho Storma – thunder stick vo farbe 350 /už sa nevyrába/ a je perfektný na šťuky, mám ho ale v 6 cm, mať ho tak v 11cm…
reagovat