Vyhledávání
intermediální wobler
12.7.2005 | spinningman | 2.416 zobrazení | 6 odpovědí
poraďtě co mám udělat po dopadě intermediálního woblera na vodní hladinu. s plovucím začnu hned přitahovat a s potápivým nechám klesnout do potřebné hloubky, ale co s intermediálním?????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. července 2005 v 8:18 ® BigMike
-
Claunovskou barvu mám rád, jdou po ní hodně štiky. Tedy chodívaly
) Já osobně na Lužnici chytám plovoucí a potápivé jen okolo 3 cm. Jinak hodně také kluci ty Jerky vláčeli na Lipně za lodí a dobré vysledky.
Pif: barvy nech v klidu
reagovat - Úterý 12. července 2005 ve 23:11 ® spinningman
-
jojo přesně to mě dělají taky když je nechám tak se mi pomalu potápějí ale když je přitahuju tak jdou normálně do hloubky. vím že se vedou Stop & Go. taky mám rapalu husky jerk 12cm v barvě CLN.
reagovat - Úterý 12. července 2005 ve 22:17 ® pif
-
Big Miša,jj,rapaly,jedna byla křiklavě zelená,oranžovej pupek,druhá,modá,imitace šupin a bílej pupek,délka,tuším,18 cm. jestli to chceš přesně(označení),mužu je zjistit,kamoš je má furt,já se je pochopitelně urval
reagovat - Úterý 12. července 2005 ve 22:11 ® BigMike
-
Pif: Rapaly? Ani člověče neznám jinou značku
reagovat - Úterý 12. července 2005 v 16:50 ® pif
-
chytávali jsme na ně a úspěchy nebyli špatný. nahodili jsme,zatáhli ho do hloubky,kde zustal stát a cukáním imitovali pohyb zraněné rybičky. chodili fantasticky krásně.
reagovat - Úterý 12. července 2005 v 15:17 ® BigMike
-
Intermediální jest takový, který zůstává ve zvolené hloubce? Husky jerk, třeba? Mám asi 2 a ani jeden to nedělá i když dám bez návazce, pozvolna se potápějí, byť opravdu pozvolna. Takže zjistit, jestli opravdu visí, nebo se propadá či dokonce mírně vzplývá k hladině. Jdi někam kde je čistá a hlubší voda a vyzkoušej, co to dělá. Každej je jinej. Nahoď, udidíš kolik zajede pod vodu, potáhni a zase udidíš. Pozicí špičky prutu a rychlostí navíjení ho budeš dostávat do potřebné hloubky.
reagovat