Vyhledávání
Domácí výroba twisterů
8.7.2005 | Ebobo | 5.634 zobrazení | 12 odpovědí
Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 10. července 2005 v 10:46 ® BigMike
-
Šišlám, místo L si doplň r a jsi v obraze
reagovatJo, w. moc netrhám. Letos mám 2 na stromech. Vím kde, jeden je reálný zachránit, ten druhý asi jedině porazit strom
) Právě asi jdu barvit. Mám tu hodně jen v balzové barvě a teď dodělávám barvy, které mi u vody chybí
Ale rybám letos nějak nešmakuje nic, jsem z toho už na mrtvici! Včera krásně zvedlá Lužnice, lehce podkalená, spíš ani ne, slibná místa a ono vůbec nic. Bez záběru, jen jeden candátek do 30 cm. Dnes ani nepůjdu a budu lakovat a tak.
- Sobota 9. července 2005 v 15:01 ® Chose
-
Dělám si doma splávky,s jedním kolegou marmyšky,olůvka,třpytky(plandy),atd… myslím že twister je z těch všech věcí to co si opravdu radši koupím…
reagovat - Sobota 9. července 2005 ve 14:03 ® Prichy
-
Sel ??? To jako ze bych mel jit nekam na kurz Ja myslim, ze to je u mne celkem zbytecne Jsem proste nejakej ten dis.
Co se tyce wobleru, tak nemam balzu, takze nedelam a wobleru urcite utrhnu 10* min, nez gum, proto jsem se do toho pustil. Navic, kdyz potrebujes zlutou ripperku a ve trech kramech neni, tak to je bomba.
reagovat
V kramu maj vzdy !!!! co zrovna nepotrebujes. - Sobota 9. července 2005 ve 12:35 ® BigMike
-
Přichy: no právě, také jsem to zvažoval a není na to čas, stačí ty balzové potvory a vše okolo. Jinak sel na pravopis, to by mě už omily
reagovat)
- Sobota 9. července 2005 v 11:30 ® Prichy
-
Ovsem my ne mi !!!!!
Hade tlacitko edit by bodlo, zajimave je, ze si clovek vsimne hrubky, vzdy po odeslani
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 11:20 ® Prichy
-
Jak rika Bobo, vse jde. Ovsem mi jsme koupili recept (stejne jako Ing. Rozsypal) za celkem slusne penize. Jako radu ti snad mohu pomoci, i kdyz pochybuju, ze se do toho pustis. Ono to ma spoustu uskali a kdyz si vzpomenu, jak nekteri reagovali na vyrobu „moji“ frezky na woblery. a toto je tak 2–3 krat narocnejsi na zazemi, tak nevim.
Kazdopadne na netu hledej jigstreamer p. Vyhlidka, vyrabi twistery od r 1980, pak mu zavolej a uvidis, zda se ti nevyplati si tech par kousku fakt koupit.
Tot vse.
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 10:20 ® BigMike
-
Doma si je dělá TR s bráchou, tak dejte dotaz přímo na něj do Kajmana. Také jsem se jeden čas pokoušel zjistit odlévání, ale při mém časovém vytížení radši těch pár desítek koupím. Už mám své vymakané, kteří chodí jak mají. Nejlépe Berkley s ochucením. Bílé a fluožlutozelené – 3 palce.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 19:00 ® DEATH
-
BoBo- Sorry,já myslel,že je to guma. dobrá,ukecal si mě.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 17:19 ® Ebobo
-
chose:Taky možnost,ale zajímalo by mě jak se vyrábí . . navíc si můžeš míchat tisíce barevných odstínů,velikostí,tvarů. A na svojí vlastnoručně vyrobenou nástrahu úlovek potěší dvojnásob.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 17:15 ® BoBo-Falknow
-
Jde to, děláme na tom s Příchym (hlavně Příchy).
Chose: Jo, to je fakt, koupíš i levněji, ale co ten chod?! Zkusil jsi někdy takovou gumu na streamrovém háčku s přívěsem? Zkus to a nebudeš se stačit divit…
Death: PVC ale opravdu nemá s kaučukem nic společného
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 17:06 ® Chose
-
Tak dneska je možný dělat doma skoro všechno,jen je otázka jestli se to vyplatí. radši si ho za 6kč koupím.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 16:45 ® DEATH
-
To jako jde dělat i doma?To abych teda zasadil kaučukovník,nebo z čeho se to patlá. O tom,že jdou dělat i po domácku slyším poprvé,ale jediný co si myslím,že u toho musí být pěkný smrad.
reagovat