Chytej.cz

Nejlepsi barva twisteru necteno

5.7.2005 | Stavba | 3.471 zobrazení | 9 odpovědí

Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 10. července 2005 ve 14:04 ® jiris
jiris

Majk – jo naftaci sou dobry misty i na zubace, okoun je klasika (charteuse)

reagovat
Neděle 10. července 2005 v 10:41 ® BigMike

A co barva motorový olej, dle polských zkušeností přímo bič na okouny? Máte někdo dobré reference? Já ne:-))

reagovat
Sobota 9. července 2005 v 15:42 ® ywan

biela, žltá, fluo-zelená sem tam v zime chytám na červené mikráče

reagovat
Středa 6. července 2005 ve 21:26 ® jiris
jiris

Milky – no preci byznys je byznys ne???

souhlas s wj

reagovat
Středa 6. července 2005 v 15:44 ® NoM

Souhlasim s Milkym ......

reagovat
Středa 6. července 2005 ve 14:01 ® Milky
Milky

… hádej, proč firmy vyrábějí stovky druhů v destítkách barev? Kdyby bylo pár – tutovejch- ......

reagovat
Středa 6. července 2005 v 9:56 ® wj

twister : na zubace potrebujes len dve farby cisto bielu alebo fluo – reflexnu zltozelenu kopyto : na zubace biele telo cierny chrbat a cerveny zobak na stuky iba jednu naj je tmavozeleny chrbat fluo gelb telo a cerveny zobak ako starter pocas rokov ma presvedcili iba tieto farby ale tie dostatocne

reagovat
Středa 6. července 2005 v 7:47 ® RASTOK

U mňa je celoročne číslo jedna biely s bielou hlavičkou.

reagovat
Středa 6. července 2005 v 0:12 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Čéče, doufám, že nečekáš stopro odpovědi… Já osobně používám celé spektrum barev takřka na všechny ryby v různých obdobích a každej rok je to jinak . Ale když bych to měl HODNĚ zjednodušit, tak v krabičce mi nesmí chybět žlutá, bílá, zelená, černá a oranžová. Sice to vypadá, že jsem vyjmenoval takřka všechny barvy, ale ještě jsou různé odstíny, kombinace, flitry… Fakt je to položený moc zeširoka.

reagovat